Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer haberleri (26.03.2017) Mesut Özil ve Fenerbahçe... - Futbol Haberleri
        1

        Son günlerde Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in, Fenerbahçe'ye gelme ihtimali, taraftarları oldukça heyecanlandırmıştı.

        2

        Son olarak Mesut'un geleceğiyle ilgili olarak, “Hâlâ Arsenal'le sözleşmem var. Şu anda bunu speküle etmek yanlış olur...

        3

        Sezon bitince neler olacak göreceğiz. Kulüple bir görüşme olacak” ifadelerini kullanmıştı.

        4

        İngiliz ekibi ile sözleşmesi 2018'de bitecek olan ve henüz yeni kontrata imza atmayan Mesut'un, taraftarı da olduğu Sarı-lacivertliler'e gelmesi konusunda yönetimin tüm imkanlarını seferber etmeye hazır olduğu öğrenildi.

        5

        Takımdan ayrılması gündemde olan Robin van Persie ve Simon Kjaer'in gitmeleri halinde elde edilecek maddi gelirin, Mesut'un transferinde kullanılması yüksek ihtimal...

        6

        Ancak Fenerbahçe'nin kurmayları, hem Mesut hem de bu iki oyuncunun geleceğiyle ilgili sezon sonunu bekliyor.

        7

        TÜRKİYE'Yİ DE İSTİYOR

        Eğer Mesut, Arsenal'le bağlarını koparma kararı alırsa, bu hayalin gerçeğe dönüşme ihtimali bir hayli yüksek...

        8

        Ancak tam tersi olur ve 28 yaşındaki yıldız futbolcu kariyerine İngiltere'de devam ederse, belki şimdi değil ama 2 ya da 3 sezon sonra tecrübeli futbolcunun, çubuklu formayı giyeceği düşünülüyor.

        9

        Kariyerinde Türkiye macerası da yaşamak isteyen Mesut'un, bunu da Fenerbahçe'de oynayarak gerçekleştirmeyi istediği gelen haberler arasında yer alıyor. (Hürriyet)

        10

        JEREMAIN LENS RESTİ ÇEKTİ

        Hollandalı oyuncu, menajeri aracılığıyla kulübü Sunderland’le görüştü ve kariyerine Fenerbahçe’de devam etmek istediğini dile getirdi. Şimdi ise Sarı-Lacivertliler’in, İngiliz ekibiyle masaya oturacağı ifade edildi. (Fanatik)

        11

        BRUMA'YA BİR TALİP DAHA

        Sezon başından bu yana adı pek çok Avrupa kulübüyle anılan Bruma için İngiltere Championship kulübü Wolverhampton devrede. İngilizler'in 15 milyon Euro civarı bir teklifle Galatasaray’ın kapısını çalacağı iddia edildi. (Fanatik)

        12

        KANARYA'DAN YERLİ TAARRUZU

        Pahalı yabancı transferinden kaçınan Fenerbahçe yönetimi, Gençlerbirliği'nden Serdar Gürler, Konyasporlu Ömer Ali Şahiner, Bursaspor'dan Harun Tekin, Kayserisporlu Deniz Türüç için pusuda. Mehmet Ekici ile ise anlaşma tamam.... (Takvim)

        13

        BEŞİKTAŞ, HUNTELAAR'IN PEŞİNDE

        Ocak ayında el sıkıştığı Hollandalı futbolcudan sakatlığının uzun sürmesi sebebiyle vazgeçen Beşiktaş, sağlığına kavuşan yıldız ismi tekrar gündemine aldı. Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda Schalke’yle yollarını ayırmaya hazırlanan 33 yaşındaki Klaas Jan Huntelaar'ı renklerine bağlamayı planlıyor. (Fanatik)

        14

        FENERBAHÇE'DEN MANDZUKIC BOMBASI

        Fenerbahçeli bir kulüp yetkilisinin Zagreb'te Mario Mandzukic'in menajeri Ivan Cvjetkovic ile görüştüğü iddia edildi. Yetkilinin, 30 yaşındaki Hırvat golcü için nabız yokladığı öğrenildi. (Fotomaç)

        15

        ASLAN'A SIRP YILDIZ: ZORAN TOSIC

        Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in talimatıyla 'bonservisi olmayan' isimler üzerinde çalışan transfer komitesi, daha önce Trabzon'un da istediği CSKA'lı Sırp yıldız Zoran Tosic'le temasa geçti ve talip olduklarını resmen iletti. (Fotomaç)

        16

        FABIANO TEKLİF BEKLİYOR

        2 sezondur kiralık olarak Fenerbahçe'de oynayan Fabiano, Sarı-Lacivertli takımda kalmak istiyor.Yönetimin Fabiano'dan memnun olduğu konuyu masaya yatıracağı gelen haberler arasında... (Takvim)

        17

        KARTAL'A LENS İÇİN RET

        Beşiktaş'ın Fenerbahçe'de kiralık olarak oynayan Jeremain Lens için kulübü Sunderland’a yaptığı ‘Tolgay-Lens’ takası teklifi, İngiliz ekibi tarafından kabul görmedi. İngiliz kulübü oyuncu takasını asla kabul etmeyeceklerini, sıcak paraya ihtiyaç duyduklarını Beşiktaş'a iletti. (Fotomaç)

        18

        EMENIKE, ADA'DA TAKIM BAKIYOR

        Fenerbahçe'de kendisine takım bulması istenen Emmanuel Emenike'nin, İngiltere’ye gittiği ve Fulham’la transferi için masaya oturacağı ileri sürüldü.

        19

        CAROLE'E MARSİLYA TALİP

        Lionel Carole sakatlıklar nedeniyle Galatasaray'a son dönemde faydalı olamasa da yıldız isim Lyon'dan sonra Marsilya'nın istediği sol bekler listesine de yazıldı. (Fotomaç)

        20

        FENERBAHÇE'NİN POPOV PLANI HAZIR

        Spartak Moskova’nın 10 numarası Ivelin Popov’u kadrosuna katmak isteyen Kanarya, Rus ekibine takasta Emenike’yi sundu. Fenerbahçe’de hedef, Bulgar yıldızın işini bonservis bedelsiz bitirmek... (AMK)

        21

        ASLAN'DAN FERNANDO TORRES ATAĞI

        Galatasaray, Atletico Madrid ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcu için girişimlere başlıyor. (AMK)