Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İşte Aziz Yıldırım'ı ateşleyen slogan: 20. yılda 20. şampiyonluk! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, iki sezondur hasret kaldığı şampiyonluğa bu sene de erken el sallarken, 19 yıldır başkanlık yapan Aziz Yıldırım için istifa sesleri yükselmişti. Gelecek sezon takımı Aykut Kocaman’a teslim edecek olan Yıldırım, transfer çalışmalarını da dört koldan başlattı.

        Kulüpte dillendirilmeye başlayan ‘20. yılda 20. şampiyonluk’ sloganı başkan Aziz Yıldırım’ın da çok hoşuna giderken, başkanın bu hedef ve sloganın gerçekleşmesi için şimdiden yoğun mesai harcadığı öğrenildi.

        TARİHİ DAVAYLA İLGİLİ FENERBAHÇE'YE MÜJDE!

        Fenerbahçe’nin, 3 Temmuz süreciyle ilgili yeniden yargılamada, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler hakkında bir süredir beklediği beraat konusunda dün sıcak bir gelişme yaşandı. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle ilgili beraat kararlarının onanmasını talep etti. SarıLacivertli kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

        “Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Başkanımız ve yöneticilerimizle ilgili beraat kararlarının onanmasını talep etti ve dosyayı Yargıtay 5. Dairesi’ne gönderdi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 Temmuz süreciyle ilgili yeniden yargılamada, başkanımız ve yöneticilerimiz için İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nce verilen beraat kararlarıyla ilgili tebliğnamesini tamamladı. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, dosyayı Yargıtay 5. Ceza Dairesi’ne gönderdi. Tebliğnamede, beraat kararlarının onanması talep edildi.”

        REKLAM

        MOSTUROĞLU: ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIM

        Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, beraat talebini şöyle yorumladı: “Bu sabah (dün), UYAP üzerinden Yargıtay Başsavcılığı bu kararı göndermiş. Bu çok önemli bir adım ancak esas kararı Yargıtay 5. Dairesi verecek. Oradan da çıkacak karar da inşallah bu kadar olumlu olacak. O kararın ardından cezai yargılama süreci de sonuçlanmış olacak.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ