Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer haberleri (28.03.2017) - Futbol Haberleri
        1

        İspanyollara göre F.Bahçe, Emre Çolak'ın takım arkadaşı ile anlaştı. Deportivo’da kiralık oynayan 28 yaşındaki sağ bekin, Kanarya’nın uzun vadeli kontrat önerisini kabul ettiği belirtildi. Watford’un Juanfran’ın satışına sıcak baktığı, transferin 2 milyon euro’ya bitebileceği ifade edildi.

        2

        Beşiktaş yönetimi, yeni sezonda Atiba ve Oğuzhan’ın ayrılma ihtimaline karşılık iki Yunan yıldız Kostas Fortounis (24) ve Panagiotis Tachtsidis (26) için düğmeye bastı. (Fotomaç)

        3

        G.Saray ile Wesley Sneijder'in yolları ayrılığa gidiyor. Hollandalı yıldız, yönetimin yapacağı yatırımların rotasını belirleyeceğini söylemişti. Menajeri Albers'in bu konuda görüştüğü yönetimden, "Mali durum ortada. Yüksek beklenti içinde olmayın" cevabını alması üzerine MLS ekipleri ile görüşmelere başladığı belirtildi. (Fotomaç)

        4

        Trabzonspor, Beşiktaş'ın orta sahasını bitirmek üzere. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kolları sıvayan bordo-mavili yönetim, devre arasında alamadığı 26 yaşındaki oyuncuyu bu kez renklerine bağlamak üzere... Tolgay Arslan büyük ihtimalle seneye Trabzon’da. (Fotomaç)

        5

        Portekiz basını, Beşiktaş’taki performansı sayesinde talihi açılan Aboubakar’a West Ham, Norwich, Stoke City ve Crystal Palace’ın talip olduğunu iddia etti. Bu arada bonservisi Porto'da olan Kamerunlu yıldız için Çin'den de cazip geldiği ifade edildi.

        6

        Fenerbahçe'nin Kopenhag'ın golcüsü Andreas Cornelius'u takibe aldığı iddia edildi. 1.93'lük forveti Romanya-Danimarka maçında yönetimin görevlendirdiği bir yetkilinin izlediği belirtiliyor. Kafa hakimiyeti ile tanınan 24 yaşındaki Cornelius bu sezon 16 gol, 6 asiste imza attı. (Fotomaç)

        7

        Şampiyonluk yarışını önde götüren ve gelecek sezon için de transfer planlamalarına başlayan Beşiktaş için İngiltere'den sürpriz bir iddia gündeme geldi. Beşiktaş'ın, MLS'te Orlando City forması giyen Cyle ile ilgilendiği kaydedildi. Kanada Milli Takımı forması da giyen genç forvetin, Atiba Hutchinson tarafından Beşiktaş'a önerildiği ve siyah-beyazlıların oyuncuyu listeye aldığı belirtildi.

        8

        İngiliz Get West London internet sitesi, Fulham'ın F.Bahçe'nin kulüp aradığı Emenike'yle ilgilendiği istediğini yazdı. Haberde, milli maç haftasında Londra'ya gelen Nijeryalı oyuncunun, Fulham'ın hocası Slavisa Jokanovic ile görüşerek, "Beni alın" dediği aktarıldı. Görüşmenin olumlu geçtiği bildirildi.

        9

        Süper Lig'de bu sezon 24 maçta 10 gol, 4 asistlik müthiş bir performans sergileyen Serdar Gürler'e teklif yağıyor. Gençlerbirliği yönetimi ise sezon bitmeden genç oyuncuyla masaya oturmak ve sözleşmesini uzatmak amacında. (Fotomaç)

        10

        Gelecek sezon forvete 2 takviye yapmaya hazırlanan Galatasaray yönetimi, Igor Tudor’un da beğendiği Bursa’nın genç yıldızı Kubilay Kanatsızkuş’u gündemine aldı. Milli takımın iskeletini oluşturacak isimler, yönetimin radarında olacak. (Sözcü)

        11

        Adı her fırsatta krallık yaşadığı Trabzonspor ile anılan Burak Yılmaz, bu söylentileri hiç yalanlamadı. Hatta tam tersine Trabzonspor’da geçirdiği güzel günlerden bahseden yıldız futbolcunun Bordo-Mavili takıma dönmesi yolunda en büyük engel ise ekonomik şartlar. Ancak Fırtına, Burak için her türlü imkanı ve şartı zorlamakta ısrarcı. (Fanatik)

        12

        Adı her fırsatta krallık yaşadığı Trabzonspor ile anılan Burak Yılmaz, bu söylentileri hiç yalanlamadı. Hatta tam tersine Trabzonspor’da geçirdiği güzel günlerden bahseden yıldız futbolcunun Bordo-Mavili takıma dönmesi yolunda en büyük engel ise ekonomik şartlar. Ancak Fırtına, Burak için her türlü imkanı ve şartı zorlamakta ısrarcı. (Fanatik)

        13

        Siyah-Beyazlılar, Aboubakar ve Demba Ba’nın geleceğinin belirsizliğini koruması üzerine forvet transferi için girişimlerini hızlandırdı. Bu doğrultuda Mario Gomez’in menajeriyle ilk teması kuran yönetim, Wolfsburg’ta küme düşmeme mücadelesi veren yıldız isim için olumlu geri dönüş aldı, sezon sonu için sözleşti. Öte yandan Gomez’e ek olarak Schalke 04’le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Klaas-Jan Huntelaar da Beşiktaş’ın listesinde B planı olarak yerini koruyor.

        14

        Borussia Dortmund, Şenol Güneş faktörü nedeniyle Emre Mor’u bedelsiz önerirken, siyah-beyazlılar sürenin 2 sezon olmasını istedi. Beşiktaş'ın, Dortmund’da fazla şans bulamayan 19 yaşındaki yetenekli oyuncuyu vitrine çıkarma karşılığında 2 yıllık kiralama şartını öne sürdüğü belirlendi. Bu arada siyah-beyazlılar, Fenerbahçe’de kiralık oynayan Jeremain Lens için Sunderland’le temasını kesmedi. Lens ve Emre Mor arasındaki tercihin Teknik Direktör Şenol Güneş’e bırakılacağı ve tecrübeli hocanın raporuna göre hareket edileceği ifade edildi. (Skorer)

        15

        ​​Sarı-lacivertlilerin teknik patronunun Aykut Kocaman olacağı kesin gibi. Kocaman daha dinamik, daha heyecanlı bir Fenerbahçe istiyor. İlgilenilen oyunculardan bir tanesi Emre Mor. 18 yaşındaki oyuncu 1 yıllığına kiralık alınmak isteniyor. Diğer bir hedef ise Feyenoord forması giyen Ozancan Kökçü. Ada basını geçtiğimiz günlerde Tottenham ve Everton'ın da genç futbolcuyu takipte olduğunu yazmıştı. Fenerbahçe, kulübü Feyenoord ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Ozancan ile anlaşma sağlaması halinde bonservis bedeli ödemekten kurtulacak. (Hürriyet)

        16

        Sezon sonunda Luiz Rhodolfo’yla yollarını ayırmayı planlayan yönetim, Brezilyalı stoperin yeri için şimdiden harekete geçti. Kara Kartal’ın hedefinde, son dönemde sık sık kulübün gündemine gelen Donetsk’li Rakitsky ve Dinamo Kiev’li Vida var. (Fanatik)

        17

        Çarşamba gününden bu yana Doğru Avrupa'yı turlayan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal'ın yardımcısı Volkan Kazak Pazar akşamı da Romanya ile Danimarka'nın Bükreş'te oynadığı maçı tribünde izledi. Bu maçta Rumen takımının orta sahasında forma giyen Razvan Marin ve sağ bek Romario Benzar ile yine Danimarka'nın sağ beki Peter Ankersen'i yakın takibe aldı. (Fotospor)

        18

        Beşiktaş'ın Jeremain Lens'i ellerinden kapmak için yaptığı hamleye Fenerbahçe'den Mario Mandzukic ile karşı hamle geldi... Beşiktaş'ın Mario'ya teklifi 3.5 milyon euro olmuştu. Geçen hafta içinde oynanan Hırvatistan-Ukrayna maçını Mandzukic'in menajeri Ivan Cvetkovic ile izleyen Hasan Çetinkaya ise, "Beşiktaş'ın verdiğinin en az bir milyon euro fazlasını verebiliriz. Çünkü van Persie ayrılacak ve FFP için ödeme planımızda yer açılacak" mesajı verdi. (Fotospor)

        19

        Adı yeniden Galatasaray ile anılmaya başlayan Vitor Hugo için kulübü Palmeiras, Fiorentina'nın yaptığı 15 milyon Euro'luk teklifi reddetti. Hugo için Galatasaray devre arasında 6 milyon Euro'ya kadar çıkmış, Brezilya ekibinin 8 milyon Euro'ya kadar indiği iddia edilmişti. Galatasaray'ın Ocak transferinde 10 milyon real yaklaşık 2.5 milyon Euro önerdiği Luan için yeniden devrede olduğu iddia edildi. Vasco da Gama'da oynayan genç oyuncu için Palmeiras'ın da devrede olduğu gündeme getirildi. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ