Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Akif Çağatay Kılıç: "Galatasaray genel kurulunda provakasyon vardı" - Galatasaray Haberleri

        50 Anadolu kanalı ile TRT Haber'den canlı olarak yayınlanan, Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan'ın hazırlayıp sunduğu "Anadolu’da Referandum" programına konuk olan Kılıç, Galatasaray Kulübü'nün olağan mali genel kurulunda Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün ihraç edilmemeleri ile ilgili olarak, şunları kaydetti:

        "Orayı hareketlendiren bir kişi var. Yönetim kurulu zaten ihraç istemiyle gündeme alıyor. Daha sonraki kararda bir anlık şeyden sonra ki orada bir provokasyon var. Daha sonra yine aynı sebepten dolayı 'biz ihracına karar verdik' dediler. Bir de üstüne aidatı eklediler ama asıl konu FETÖ’den ihraç edilmesiydi. FETÖ'den dolayı Türkiye'den firar etmiş kişiler. Orada diyorlar ki Galatasaray'ın şampiyon olmasına emeği çok olmuş. Kusura bakmayın da vatana ihanet etmiş. Biz meydanlardaydık Hakan Efendi ile Arif Efendi neredeydi? Onların ihraç edilmesinin tek sebebi FETÖ olur. Başka bir neden olmaz."

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ