Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Mehmet Demirkol, NTVSpor'da günün öne çıkan gazete manşetlerini değerlendirdi - Futbol Haberleri
        1

        Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, NTVSpor'da günün öne çıkan gazete manşetlerini değerlendirdi. Demirkol, Fenerbahçe'nin yıldızı Emenike için ilginç ifadeler kullandı.

        2

        "Talisca'yı verirken Sevilla alın sizde biraz gelişsin demedi mi? Emre Mor olayının olmayacağın Fikret Orman anladı bence biz bu topa girmeyiz dedi. Beşiktaş için kiralama ciddi bir yöntem, ihtiyacı olan bir yöntem."

        3

        "Sen oyuncuyu geliştirmeyeceksen niye versinlerki sana. Bence karşılıklı tam olarak anlaşılamadı. Emre Mor Türkiye'ye gelmeyecek ama menajeri Türkiye pazarına girdi yani bu anlaşılıyor. U21 maçına falan gidiyor yöneticilerle görüşüyor."

        4

        "İspanya'nın Emre Çolak için daha uygun bir lig olduğunu düşünüyorum. Emre çok doğru bir yerde daha doğru bir yer olamaz."

        5

        "Finansal olarak bu çıkan transferlere inanmıyorum. van Persie falan geldi eskiden olsa heyecanlanırdım ama hiç Mirallas falan olmaz yani. Batıyorum ediyorum ama Mirallas'ı alalım olmaz."

        6

        "Ersun Yanal bu kulüpten içeri giremez diyorsun Emenike içerde göbek atıyor. Nedir bu Emenike... Aziz Yıldırım'ın babasının oğlu olsa basar tekmeyi gönderirdi. Bu Emenike numarası nedir anlamadım. Alex'in heykelinin yanına Emenike'nin heykelinin dikilmesi lazım. Ben bu kadar rezilliği içinde böyle duran bir futbolcu daha görmedim."

        7

        "Oğuzhan İtalya'ya giderse kendisine yazık eder. İspanya'ya giderse uçar. İlla bir yere gidecekse İtalya değil gibi geliyor bana. Beşiktaş'ta kalırsa da Beşiktaşlılar için iyi olur tabi."

        8

        Galatasaray'ın Mangala'yı alacak iddiaları üzerine; "Ne Mangala'sı abi geç. Bir yerden gömü buldular heralde bunlar yine."

        9

        "Kimse anlatamaz, hiçbir Fenerbahçeli o pozisyona faul demez. Video hakemle de baksan yine kabul ettiremezsin. Ofsaytı falan bulsan yeter ne kurtarırsan kar. Hakem hatalarını sıfırlamak mümkün değil. Burdaki mevzunun temeli hakemle seyirci arasındaki çelişkiyi ortadan kaldırmak. Seyirci ne görüyorsa hakem de onu görecek."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ