Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Karşıyaka Karşıyaka'nın 08-09 raporu! - Futbol Haberleri

        Lige Reha Kapsal yönetiminde başlayan ve 8. haftanın ardından, istikrarlı bir tablo yakalayan yeşil kırmızılılar, ligin ilk devresini 32 puanla 3. sırada tamamladı. Devre arasında transfer yapmayan Karşıyaka, ikinci yarının tüm haftalarında ilk 6'da yer alarak, ligi 51 puanla 6. sırada bitirdi.

        Play-off'ta Boluspor ile karşılaşacak Karşıyaka'da kaleci Kerem, 33 maçta da 90 dakika forma giydi. Ligin son maçında sarı kart sınırında olduğu için yerine genç Necati'ye bırakan Kerem'i 32 maçta 2970 dakika forma giyen Fuat ve 2880 dakika görev alan Cihan takip etti.

        -GOLCÜLER-

        Ligde 35 gol kaydeden Karşıyaka'da en golcü isim 9 gol atan Cihan Yılmaz oldu. Cihan'ı, Ferhat Kiraz (6), Yunus Altun (4), Eser Yağmur, Fuat Erarslan (3), Serkan İrdem, Aydın Yıldırım (2), Taha Yalçıner, Emre Özkurt, Ramazan Karaca, Zafer Demiray, Önder Çengel, Kıvanç Karakaş (1) izledi.

        Ligde oynadığı 11 maçı 1-0 sona eren Karşıyaka'nın 6 müsabakası da 1-1 bitti.

        35 gol atan 5 takımdan birisi olan Karşıyaka, ligde Malatyaspor ve Kartalspor'un ardından ligin en az gol atan ekipleri arasında yer alıyor.

        -SARI VE KIRMIZI KARTLAR-

        Toplam 75 sarı ve 4 kırmızı kartla cezalandırılan yeşil kırmızılı ekipte, Kıvanç Karakaş, Taha Yalçıner, Serkan İrdem ve Ahmet Çağıran takımlarını 10 kişi bırakan futbolcular oldu.

        10 sarı kart gören Ahmet Burak Solakel ve 9 sarı kartla cezalandırılan Kıvanç Karakaş en fazla sarı kart gören oyuncular. Bu oyuncuları, Aydın Yıldırım (8), Taha Yalçıner (7), Fuat Erarslan (6), Rıdvan Şimşek, Cihan Yılmaz, Serkan İrdem ve Timuçin Aşcıgil (4), Ozan Özkan, Kerem İnan, Ahmet Çağıran, Önder Çengel (3),Emre Özkurt (2), Atilla Güneş, Ferhat Kiraz, Ramazan Karaca, Eser Yağmur ve Zafer Demiray (1) takip etti.

        -HAKEMLER-

        Yeşil kırmızılı takımın mücadelelerinde 23 ayrı hakem görev aldı.

        Karşıyaka'nın 3'er maçında sahaya çıkan Fethi Serkan Koçak ve Serkan Çınar, en fazla görev yapan hakemler oldular.

        Abdullah Yılmaz, Aytekin Durmaz, Bünyamin Gezer, Gökhan Güneşer, Mustafa İlker Coşkun, Mürvet Sezer ve Zafer Demir 2'şer, Cüneyt Çakır, Deniz Çoban, Fırat Aydınus, Halis Özkahya, Hüseyin Göçek, İlker Meral, Kuddusi Müftüoğlu, Mustafa Kamil Abitoğlu, Mustafa Öğretmenoğlu, Nihat Akman, Özgüç Türkalp, Özgür Yankaya, Selçuk Dereli ve Suat Arslanboğa da 1'er kez İzmir ekibinin karşılaşmalarında görevlendirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ