Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Barcelona'da kimler gidecek kimler kalacak? - Futbol Haberleri
        1

        Barcelona'nın gelecek sezonki kadrosuna ilişkin bir rapor hazırlayan Daily Mail, Arda Turan'la ilgili de çok çarpıcı bir yorumda bulundu.

        2

        İşte Barcelona'da kalacak ve gidecekler listesi:

        3

        Andre ter Stegen - Kalacak: Barcelona’nın kuşkusuz kaledeki vazgeçilmezi. Zaman zaman hatalar yapsa da hala çok genç ve öğrenmeye devam ediyor.

        4

        Rafinha Alcantara - Tehlikede: Yaşadığı sık sakatlıklar performansını yeterince ortaya koyamamasına neden oldu. Ritmini bulması da zaman alıyor. Durumu kritik isimlerden.

        5

        Jasper Cillessen - Kalacak: Hollandalı iyi bir yedek. Şans bulduğu maçlarda da kalede sağlam durduğunu gösterdi.

        6

        Paco Alcacer - Tehlikede: Luis Enrique giderse bir şansı var. Yeni gelecek teknik direktöre kendi ispat etmek. Aksi durumda hiç şansı yok.

        7

        Jordi Masip - Tehlikede: Hayatını Barcelona’da geçirdi ancak hiçbir zaman takımın ilk kalecisi olmayı başaramadı. Bu yaz sözleşmesi sona eriyor ancak durumu oldukça kritik.

        8

        Jeremy Mathieu - Gidecek: Barcelona için hayalkırıklığıydı. Birkaç maç haricinde hem performans anlamında hem de oyun stiliyle hiçbir zaman Barcelona oyuncusu olamadı.

        9

        Samuel Umtiti - Kalacak: Kuşkusuz sezonun kazananı. Taraftarlar bile onun varlığını ve savaşçı ruhunu benimsedi. Yeri garanti isimlerin başında geliyor.

        10

        Ivan Rakitic - Tehlikede: Yeni sözleşme imzalamasına rağmen performansıyla eskiyi mumla aratıyor. Eskisi kadar top tutmadığı gibi savunma yönünden de uzaklaştı.

        11

        Jordi Alba - Kalacak: 2012’den beri takımda. Luis Enrique 3-4-3’e döndüğünde kendini bankta bulsa da enerjisi ve ileri çıkışlarıyla hala vazgeçilmezler arasında.

        12

        Javier Mascherano - Tehlikede: Barcelona’nın en önemli oyuncularından ancak eskisi kadar formda değil. Büyük maçlarda bekleneni veremiyor.

        13

        Gerard Pique - Kalacak: Savunmanın merkezinde vazgeçilmez. Eksikliği her zaman hissediliyor. Kulübe olan sadakati ve başkan olma hayaliyle her zaman yeri sağlam.

        14

        Lucas Digne - Kalacak: Sert futbolu ve savunma anlayışıyla Jordi Alba’ya iyi bir alternatif olduğunu gösterdi. Gençliği de en büyük avantajı.

        15

        Sergio Busquets - Kalacak: Kariyerinin en kötü sezonunu yaşasa da Juventus maçında Barcelona onu çok aradı. Önümüzdeki sezon da takımın vazgeçilmezleri arasında olacak.

        16

        Aleix Vidal - Tehlikede: Barcelona’ya geldiğinden beri şanssızlıklar yakasını bırakmadı. Tam takıma adapte olduğu anda ise sakatlandı. Sezon sonunda başka bir takım aramak zorunda kalabilir.

        17

        Andres Iniesta - Kalacak: Luis Enrique onu diri tutmak için oyun sürelerini kısıtladı. Yaşı ilerlemesine rağmen harikalar yaratmaya devam ediyor.

        18

        Sergi Roberto - Kalacak: PSG maçının son saniyesinde 6.golü atarak sezonun kahramanlarından biri oldu. Ancak çok yönlü oluşu da onun en büyük avantajı.

        19

        Denis Suarez - Kalacak: Kendini ve yeteneklerini geliştirmeye devam ediyor. Üst seviyelerde futbol oynayabileceğini ispatladı.

        20

        Yeni futbolcular transfer edebilmek için nakit paraya ihtiyacı olan Barcelona, Arda Turan'ı göndermek istiyor. Milli futbolcu için Çin kulüplerinden teklif bekleniyor.

        21

        Lionel Messi - Kalacak: Halen dünyanın en iyi oyuncusu, hala takımın kalbi. Kalması konusunda bir sorun yok.

        22

        Andre Gomes - Tehlikede: Kulübün bu sezon en kötü oyuncusu olduğu şüphe götürmez bir gerçek. Büyük bir hayalkırıklığı yaşattı. Taraftar da ondan memnun değil.

        23

        Neymar - Kalacak: Messi'nin fiziksel olarak gerilediği bir dönemde tartışmasız dünyadaki en iyi ikinci oyuncu. Onun driplingleri, hızı ve top sürme kabiliyeti Barcelona için değerli.

        24

        Luis Suarez - Kalacak: Messi’nin kulüpteki en iyi arkadaşı. Performansı da ortada ve en az 2 sezon daha üst düzey oynayacak kapasitede. (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ