Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Anderlecht - Manchester United maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesinde Anderlecht ile Manchester United karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz yıl İngiltere Premier Ligi 5'inci sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu tutan Kırmızı Şeytanlar, ligde şampiyonluk yarışından koptu ve gözünü kupaya dikti. Peki, Anderlecht - Manchester United, maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak?

        ANDERLECHT - MANCHESTER UNİTED MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

        UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika temsilcisi Anderlecht, İngiliz ekibi Manchester United'ı ağırlıyor.

        Anderlecht, sürprize imza atacak bir skor ile sahadan ayrılarak İngiltere'ye avantajlı gitmek istiyor.

        Geçtiğimiz yıl başarısız bir sezon geçiren ve Şampiyonlar Ligi'ne katılamayan Manchester United, bu yıl da Premier Lig'de aradığını bulamadı.

        REKLAM

        Ligde lider Chealsea'nin 18 puan gerisinde 5. sırada bulunan Jose Mourinho'nun öğrencileri UEFA Avrupa Ligi kupasını kaldırarak kötü geçen sezonu kupayla taçlandırmak ve gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmayı hedefliyor. Sürprize izin vermek istemeyen Kırmızı Şeytanlar Belçika'dan tur için avantajlı dönmenin peşinde.

        Anderlecht - Manchester United maçı 13 Nisan Perşembe (bugün) saat 22.05'te başlayacak.Constant Vanden Stock Stadı'nda oynanacak maçta Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych düdük çalacak.Brych'in yardımcılıklarınıMark Borsch, Stefan Lupp yapacak. Karşılaşma Tivibuspor'dan canlı olarak yayınlanacak.

        İKİ TAKIM ÇEYREK FİNALE NASIL GELDİ?

        ANDERLECHT

        UEFA Avrupa Ligi'ne C Grubu'nda başlayan Anderlecht, Fransa'danSaint-Etienne, Almanya'danMainz 05, Azerbaycan'danQabala takımlarıyla eşleşti.Saint-Etienne ve Mainz ile liderlik mücadelesi veren Anderlecht, grubu 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle tamamladı. 11 puanlaSaint-Etienne'nin ardından 2'nci olan Anderlecht 2. turda Rusya'nın güçlü ekibi Zenit ile eşleşti. İlk maçı sahasında 2-0'la geçen Belçika temsilcisi deplasmanda 3-1 mağlup olsa da dış sahada attığı golün avantajı ile 3'üncü tura yükselmeyi bildi. 3.turda Güney Kıbrıs temsilcisi APOEL Nicosia ile eşleşen Anderlecht ilk maçı deplasmanda 1 - 0 ile geçti. Sahasındaki maçı da aynı skorla kazanan Belçika ekibi çeyrek finalde Manchester United ile eşleşti.

        REKLAM

        Anderlecht 3 - 1 Qabala Azerbaycan 2. Maçlar

        Saint-Etienne 1 - 1 Anderlecht

        Mainz 05 1 - 1 Anderlecht

        Anderlecht 6 - 1 Mainz 05

        Qabala 1 - 3 Anderlecht

        Anderlecht 2 - 3 Saint-Etienne

        İKİNCİ TUR

        Anderlecht 2 - 0 Zenit St. Petersburg

        Zenit St. Petersburg 3 - 1Anderlecht

        ÜÇÜNCÜ TUR

        APOEL Nicosia 0-1 Anderlecht

        Anderlecht 1-0 APOEL Nicosia

        MANCHESTER UNİTED

        Şampiyonlar Ligi'nin gediklisi olan Manchester United Premier Lig'deki başarısız geçen sezonun ardından UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu tuttu.

        UEFA Avrupa Ligi'nin favorisi olarak gösterilen Manchester United grup aşamasında temsilcimiz Fenerbahçe, Hollanda'dan Feyenoord ve Ukrayna'dan Zorya Luhansk'la birlikte A Grubu'nda yer aldı.

        Grubun tartışmasız favorisi olarak gösterilen Manchester United, 4 galibiyet, 2 mağlubiyetle grubu Fenerbahçe'nin ardından 2'nci sırada tamamladı. 2'inci turda C Grubu'nu lider bitirenSaint-Etienne ile eşleşen Kırmızı Şeytanlar evindeki maçta 3-0'lık skorla fişi çekti. Deplasmandaki maçı da 1-0 kazanan United 3'üncü tura yükseldi.

        REKLAM

        Bu turda Rusya'dan Rostov ile eşleşen Manchester United beklenenin aksine turu çok zor elde etti. Rusya'daki maçta 1-1'lik skoru elde eden Kırmızı Şeytanlar evindeki maçı ise 1-0 kazandı.

        Feyenoord 1 - 0 Manchester United

        Manchester United 1 - 0 Zorya Luhansk

        Manchester United 4 - 1 Fenerbahçe

        Fenerbahçe 2 - 1 Manchester United

        Manchester United 4 - 0 Feyenoord

        Zorya Luhansk 0 - 2 Manchester United

        İKİNCİ TUR

        Manchester United 3 - 0 Saint-Etienne

        Saint-Etienne 0 - 1 Manchester United

        ÜÇÜNCÜ TUR

        Rostov 1 - 1 Manchester United

        Manchester United 1 - 0 Rostov

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ