Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Lyon - Beşiktaş maçı öncesi kavga ve olay çıktı! - Futbol Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçı olan Lyon - Beşiktaş karşılaşması öncesi, siyah-beyazlı taraftarlar ile polis arasında gerginlik yaşandı.Polis, Lyon Stadı'na yürüyen bir grup Beşiktaş taraftarına biber gazı ile müdahale etti.

        Maçın oynanacağı stadyuma doğru harekete geçen bir grup Beşiktaşlı taraftara, Lyonlu taraftarlar sataştı. Karşılıklı taş ve şişelerin atıldığı olaylara polis müdahale etti. Güvenlik güçlerinin siyah-beyazlı taraftarların üzerine biber gazı atması ve sert müdahalesi tepkilere neden oldu.

        BİR TARAFTAR YARALANDI

        Yaşanan ilk gerginliğin ardından stada ulaşan Siyah-beyazlı taraftarlar, polis kontrolünde stat çevresinde toplanmaya başladı. Tezahüratlarla takımlarına destek veren Siyah-beyazlılara burada da biber gazlı müdahale edildi. Müdahalenin ardından bir taraftarın başından yaralandığı görüldü.

        FRANSIZ POLİSİNE TEPKİ

        Bu arada bazı taraftarlar, biber gazıyla müdahale eden Fransız polisine tepki gösterdi. Taraftarlar, "Savaşa değil, maç izlemeye geldik" diye bağırdı.

        REKLAM

        Öte yandan Fransız RMC Sport'un iddiasına göre olaylar şöyle gerçekleşti; Parc OL'ye 200 metre mesafede toplanan bazı Beşiktaş taraftarları ellerindeki meşaleleri Lyon taraftarlarına doğru fırlattı. Bunun üzerine Lyon taraftarlarının da bariyerleri aşarak Beşiktaş taraftarına doğru yöneldiği ve araya Fransız polisinin girdiği kaydedildi. Polis, Beşiktaş taraftarlarının olduğu bölgeye biber gazlı müdahelede bulundu.Öte yandan bazı Lyon taraftarları Türk taraftarların araçlarına saldırırken bir Fransız taraftar gözaltına alındı.

        AyrıcaFransız polisi, bir Beşiktaş taraftarını gözaltına aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ