Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Lyon - Beşiktaş maçı öncesi kavga! - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Olympique Lyon ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma öncesinde stat dışında başlayan olaylar, saha içine de yansıdı.

        2

        Siyah-beyazlı taraftarlar, stada gelişleri sırasında stat dışında polisle gerginlik yaşadı. Polisin sert müdahalesiyle karşılaşan siyah-beyazlılarla Olympique Lyon taraftarları arasında da kavgalar oldu.

        3

        Lyonlu taraftarlar saha dışında olduğu gibi saha içinde de olaylar çıkardı. Yaklaşık bine yakın taraftar sahaya inerek kale direklerine saldırıp, fileleri sökmeye çalıştı.

        4

        İki takım taraftarları maç için stattaki yerlerini alırken, kale arkasında alt bölümdeki Olympique Lyonlu yüzlerce taraftarlar, Beşiktaşlıların bulunduğu üst tribünden yabancı madde atıldığı gerekçesiyle sahaya indi.

        5

        Sahanın tamamına yayılan taraftarlar, bir süre burada kaldı. Bu sırada Olympique Lyon Kulübü Başkanı Jean-Michel Aulas da saha içine girerek, bu grupla görüştü.

        6

        Lyon Stadı'nın üst tribünlerinin tamamında Beşiktaşlı taraftarların yer aldığı görüldü.

        7

        Lyon taraftarlarının koltuk değnekleriyle Beşiktaş taraftarına saldırdığı görüldü. Öte yandan Beşiktaşlı bazı taraftarların ellerinden Türk bayrakları alındı.

        8

        Güney tribününde çıkan kavgada maskeli bir grup Fransız taraftarının Türk taraftarlarına saldırdığı ve çıkan arbede sonrası patlayan maytap ve torpillerden etkilenen yaklaşık 2 bin seyircinin sahaya indiği öğrenildi.

        9

        Güvenlik önlemlerinin arttırılmasının ardından maç yaklaşık 1 saatlik gecikmenin ardından başladı. İşte yaşananlar: