Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Gökhan Gönül penaltı kullanmak istemedi, Tosic ve Mitrovic'e ise büyük tepki vardı - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaş, Avrupa Ligi çeyrek finalinde Lyon'a normal süresi ve uzatma bölümünde 2-1 üstünlük kurmasına rağmen penaltılarda 7-6 mağlup olarak elendi.

        2

        Beşikaş’ta; penaltı atacak olan futbolcuların belirleneceği esnada teknik direktör Şenol Güneş, sakatların çokluğu nedeniyle listeyi hazırlamakta oldukça zorlandı.

        3

        Adriano ve Quaresma’nın sakatlanıp çıkmasının ardından Gökhan Gönül’ün de maçın tamamında oynamasına karşın adalesinde zorlanma yaşadığı öğrenildi.

        4

        Tecrübeli oyuncunun “Penaltı atar mısın?” şeklindeki soruyu adalesinde yaşadığı problem nedeniyle “Hayır” diye cevapladığı kaydedildi.

        5

        "YAZIK ETTİNİZ BU TAKIMA"

        Mutlu sona çok yaklaşan Beşiktaş penaltılarla elenirken; son iki penaltıyı kaçıran isimler Matej Mitrovic ve Dusko Tosic’ti...

        6

        İlk olarak Sırp stoper daha sonra da Hırvat savunmacı, kaleci Anthony Lopes’e takıldı.

        7

        Maxime Gonalons’ın ağları sallamasının ardından Fransız ekibi adını yarı finale yazdırırken, Beşiktaşlı taraftarların hedefinde Mitrovic ve Tosic vardı:

        8

        ■ - Tosic ile sözleşme uzatıp Mitrovic’i büyük paralarla transfer edenler, Caner’in gözyaşlarına bakarak utansın.

        9

        ■ - En büyük hata; Beck varken Mitrovic’e, Gökhan Gönül varken de Tosic’e penaltı kullandırmak.