Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Altınordu Barış Alıcı'ya Süper Lig'den talip - Futbol Haberleri

        TFF 1. Lig'inde deplasmanda Balıkesirspor'la 1-1 berabere kalarak hem 4'te 4 yapma şansını kaçıran hem de play off barajının 6 puan gerisine düşen Altınordu'da genç sağ kanat oyuncusu Barış Alıcı'ya Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un talip olduğu öğrenildi.

        Deplasmandaki Denizlispor ve iç sahadaki Boluspor galibiyetlerinde yaptığı iki asistin ardından dün 48'inci dakikasında Balıkesirspor filelerini havalandırarak, profesyonel kariyerindeki ilk golüne imza atan 19 yaşındaki futbolcu için Karabükspor'un nabız yokladığı bildirildi. Altyapıdan yetişen futbolcuların bonservis bedelinde taban fiyatı 1 milyon Euro olarak belirleyen kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın, oyuncunun üçüncü bir kulübe satışından yüzde 50 pay istediği belitildi.

        REKLAM

        SÖZLEŞMESİ 2021'E KADAR

        Şubat ayında İzmir ekibiyle olan sözleşmesini 2021 yılına kadar uzatan Barış, 2015'te profesyonel olmuştu. Bu sezon kırmızı-lacivertli formayla 13 karşılaşmaya çıkan genç futbolcu, 1 kez de kupada görev aldı. Barış Alıcı, sağ kanat Abdülkadir'in sakatlanmasının ardından son 4 müsabakada ilk 11'de şans buldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ