Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Dursun Özbek'le geriye gidiyor! - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / Erhan Kaan ADIGÜZEL

        Son iki sezondaki kan değişiklikleri takımı ayağa kaldırmak yerine, yatağa düşürdü. Mustafa Denizli ve Riekerink'ten sonra Tudor hamlesi de sonuç vermedi

        2

        Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin, tribünleri dikkate alıp yaptıkları acil hoca değişiklikleri pahalıya patladı.

        3

        Yapılan teknik direktör hamleleri tutmazken, sürekli kan kaybedilmesi hasarı daha da büyüttü.

        4

        2015-16 sezonuyla başlayan süreçten bugüne kadar hoca konusunda istikrarı yakalayamayan Cimbom’da ‘Tudor aşısı’ da tutmazken, son 2 sezonda takımı zirveye taşıması için yapılan teknik direktör değişikleri tam tersi sonuç verdi.

        5

        3 KUPALI HAMZAOĞLU’NA 11 HAFTA SABREDİLDİ

        Tarih yazıp 2014-15 sezonunu 3 kupayla tamamlayan Galatasaray’a 4. yıldızı kazandıran Hamza Hamzaoğlu, 2015-16 sezonuna takımının başında başladı.

        6

        Ancak ligin 11. haftasında 23 puanla 3. sırada ve lider Beşiktaş’ın sadece 5 puan gerisinde olmasına rağmen Hamzaoğlu’nun görevine son verildi.

        7

        DENİZLİ, 12 MAÇTA 4 GALİBİYET ALINCA...
        Hamza Hamzaoğlu gidince takım tecrübeli bir isme; Mustafa Denizli’ye emanet edildi. Fakat kurt teknik adam beklentilerin çok altında kalmıştı. Denizli, 12 lig müsabakasında 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alınca camianın sabrı taştı.

        8

        Mustafa Denizli’nin 3. sırada aldığı Aslan, 5.’liğe kadar gerilerken, istifa eden tecrübeli hocanın yerine altyapı direktörü Jan Olde Riekerink getirildi.

        9

        FUTBOLCULAR SEVSE DE RIEKERINK GÖNDERİLDİ
        Altyapı sorumlusu olması, ilk kez bir profesyonel bir takımı çalıştırması Riekerink’e soru işaretleriyle bakılmasına yol açtı.

        10

        Denizli’nin 5. bıraktığı takım Hollandalı hocayla sezonu 6. basamakta tamamlarken, yönetim de başta Sneijder olmak üzere oyuncuların olumlu görüşleri doğrultusunda yeni sezona da Riekerink’le devam etme kararı aldı.

        11

        Futbolcularla iyi ilişkiler kurmasına ve takım 3. sırada olmasına rağmen teknik direktörlük değişikliğine giden yönetim, Hollandalı’nın yerine Igor Tudor’u getirdi. Hırvat hocanın G.Saray’ı ise Başakşehir’den sonra F.Bahçe’ye de yenildi ve 1 basamak geriledi.

        12

        2015-16 SEZONU
        Hamzaoğlu gttiğinde:

        HAFTA 11 PUAN 23 SIRA 3

        ZİRVENİN 5 PUAN GERİSİNDE