Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Jeremain Lens'in peşinde... - Galatasaray Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin Jeremain Lens ile yaptığı kiralık sözleşmesinde herhangi bir satın alma opsiyonu bulunmazken, Hollandalı futbolcu 1 Haziran 2017 tarihi itibariyle yeniden Sunderland'in oyuncusu olacak. Kulübü Sunderland Premier Lig'de küme düştü.

        2

        Ancak transfer piyasalarında Sunderland'in 18 Milyon Euro'ya aldığı Lens'i 8-10 milyon Euro'dan aşağı bırakmayacağı konuşuluyor.

        3

        Fenerbahçe oyuncunun bonservisini alabilmek için Sunderland ile sıkı bir pazarlığa hazırlanırken UEFA'nın Finansal Fair Play (FFP) uygulaması elini kolunu bağlıyor.

        4

        FFP nedeniyle kiralık oyunculara yönelmek zorunda kalan kulüplerden biri olan Galatasaray, Hollandalı oyuncuya teklif götürmeye hazırlanırken, bir yandan da ezeli rakibinin en büyük silahını ele geçirmek niyetinde...

        5

        Edinilen bilgiye göre Jermain Lens'in menajeri ile kontakt kurmaya hazırlanan Galatasaraylı yöneticiler bu oyuncuya yıllık 3 milyon Euro + bonuslar teklif edecek.

        6

        İlk görüşmede rakam az bulunursa fiyatı arttıracak olan Sarı-Kırmızılı yönetim, Lens'i kiralayabilirse bir de santrafor transferini tamamlayınca forvet hattını kapatıp, savunma için transfer girişimlerini hızlandıracak.

        7

        Lens için Fenerbahçe'nin bir başka ezeli rakibi Beşiktaş da bu oyuncu için arzulu olduğunu gösterirken yaz transfer döneminde en çok konuşulacak ismin Hollandalı futbolcu olması bekleniyor.

        8

        Öte yandan performansıyla Avrupa kulüplerinin de dikkatini çeken Lens'i İtalyan ekipleri Napoli ve Roma da istiyor.

        9

        Transfer iddialarında yıldız futbolcunun Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giydiğine ve şu an için küme düşmesine rağmen Sunderland'ten bu oyuncuyu almanın çok kolay gözükmediğine vurgu yapıldı. (DHA)