Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Schalkeli oyuncu Choupo Moting'in menajeri olan babasını İstanbul'a getirtti - Beşiktaş Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ÖZEL HABER / Kartal YİĞİT

        Sezonu mutlu sonla bitirmenin hesaplarını yapan Beşiktaş’ta yönetim bir yandan da transfer çalışmaları için yoğun mesai harcıyor...

        2

        Daha önce Brezilya’ya çıkarma yapan ve burada birçok oyuncuyu izleme imkanı bulan Siyah-Beyazlılar, Avrupa’da da arayışlarını sürdürüyor...

        3

        Özellikle Bundesliga’yı mercek altına alan yetkililerin, bir oyuncu ile ilgili önemli adımlar attığı ortaya çıktı...

        4

        Futbol komitesinin, Schalke ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kanat oyuncusu Choupo Moting’in aynı zamanda menajerliğini de yapan babasını İstanbul’da oynanan Lyon maçına getirttiği öğrenildi.

        5

        DERBİDEN SONRA GELİŞMELER YAŞANABİLİR

        Sağ ve sol kanadın yanı sıra santrfor da oynayabilen Kamerunlu oyuncunun babasının tesisleri de gezip çok beğendiği ve transfere olumlu yaklaştığı belirtildi.

        6

        UEFA ile devam eden ‘Finansal fair-play’ anlaşması doğrultusunda yine kiralık veya bonservisi elinde olan oyunculara yönelecek olan yönetimin, 28 yaşındaki oyuncuya sıcak baktığı bu konuda Fenerbahçe derbisinden sonra bazı gelişmelerin yaşanabileceği ifade edildi.

        7

        EN FAZLA 3 TRANSFER YAPILACAK

        Yeni sezonda takımı büyük ölçüde korumayı planlayan Siyah-Beyazlı yönetimin, bütçeyi sarsmayacak nokta ve kaliteli transferlerle takviye yapacağı öğrenildi.

        8

        İyi bir stoperin yanı sıra iki kanatta da oynayabilecek kanat oyuncusu ve Aboubakar’ın durumuna göre bir santrfor alınıp transferin kapanacağı belirtildi.

        9

        DENİZ TÜRÜÇ: "BEŞİKTAŞ'A ‘HAYIR' DEMEK KOLAY DEĞİL

        Kayseripor formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken Deniz Türüç, Beşiktaş’tan gelen transfer teklifini geri çevirdiğini, bunun kolay olmadığını söyledi.

        10

        Süper solak, “Beşiktaş da Kayserispor da beni istiyordu. İş benim tercihime kalmıştı. Beşiktaş’a ‘hayır’ demek kolay bir şey değil biliyorsunuz. Çok büyük bir kulüp, çok güzel bir kulüp ama ilk gelen Kayserispor oldu. Onlara, “Tamam, size geleceğim ve konuşacağız” dedim.

        11

        Sonra Beşiktaş geldi. Ben sözümde durdum ve Kayseri’ye gittim. Beşiktaş’a, “Ben söz verdim. Önce Kayseri’ye gideceğim. Onlarla görüşeceğim. Anlaşamazsam mutlaka size geri döneceğim” dedim. Ama her şey istediğim gibi oldu. Kayseri beni dinledi, ben Kayseri’yi dinledim. İki taraf da memnun kaldı” şeklinde konuştu.

        12

        BATUR ALTIPARMAK: "BEŞİKTAŞ, CANER'İ 1 MİLYON EURO'YA ALIR"

        Kartal’ın sezon başında İnter’den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Caner Erkin’in menajeri Batur Altıparmak, oyuncusunun Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağı konusunda İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

        13

        Altıparmak “Caner şu anda fiziksel olarak iyi durumda, sakatlığının ardından düzenli olarak çalışıyor. Inter ile Beşiktaş arasında imzalanan sözleşmede 1 milyon Euro’ya otomatik olarak serbest kalma maddesi var, Beşiktaş öderse serbest kalır. Beşiktaş’ın bedava almak istemesi durumunu bilmiyorum. Kulüplere bağlı olan bir şey” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ