Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın ilk transferi: Sabri Sarıoğlu - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR

        Galatasaray yönetimi, yeni sezon öncesi ilk transferini, 33 yaşındaki tecrübeli futbolcusu Sabri Reyiz’le nikah tazeleyerek yapmaya hazırlanıyor...

        2

        Daha önce Sabri’nin yerine alınan Martin Linnes ve Cavanda’yı sezon sonunda göndermeye karar veren yönetim, teknik direktör İgor Tudor’un isteğiyle Sabri’yi bir yıl daha takımda tutmak istiyor.

        3

        Tudor’un, haftalar sonra ilk kez Fenerbahçe derbisinde şans verdiği ve performansından oldukça memnun kaldığı Sabri, Bursa deplasmanındaki oyunu ile bir kez daha hocasından tam not aldı.

        4

        Sabri’nin bu çıkışı, gelecek sezon için ayrılık düşüncelerinin ertelenmesine yol açtı.

        5

        33 yaşındaki tecrübeli oyuncunun, kalan 5 hafta boyunca da aynı çizgiyi sürdürmesi halinde takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

        6

        OLUMLU GÖRÜŞ VERDİ

        Devre arasında sözleşme uzatmak isteyen Sabri’ye, ‘sezon sonunu bekle’ diyerek olumsuz cevap veren Dursun Özbek yönetimi, Reyiz’le yolları ayırmanın hesaplarını yapıyordu.

        7

        Ancak Tudor’un son maçlardaki iyi futbolu nedeniyle olumlu görüş bildirmesinin ardından şimdi emektar oyuncuyla aynı şartlarla mukavele yapılması planlanıyor.

        8

        1 MİLYON 250 BİN EURO ALIYOR

        Sezon başında 1 yıllığına 1 milyon 250 Bin Euro’ya imza atan Sabri’nin, aynı ücretle bir yıl daha takımda kalması düşünülüyor. Sabri maç başı da 5 bin Euro alıyor.

        9

        18 yıldır Sarı-Kırmızılı formayı terleten Sabri’nin, yönetimin teklifini hiç düşünmeden kabul etmeye hazır olduğu öğrenildi.