Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım çıldırdı, Işık Eyigüngör'e tokat attı! - Futbol Haberleri
        1

        Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe takımları arasında oynanan Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisi ilk maçı öncesi protokol tribününde kavga çıktı.

        2

        Caferağa Spor Salonu'nda oynanan mücadelenin başlamasına kısa bir süre kala Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, beraberindeki yöneticiler Salih Ozan Balaban ve Ali Cenk Başak'la salona geldi.

        3

        Fenerbahçe Kulübünün eski yöneticisi, Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör'ün, misafir takım yöneticilerini karşılaması esnasında protokol tribününde karışıklık yaşandı.

        4

        Aziz Yıldırım'ın Işık Eyigüngör'e tokat atmasının ardından iki kulüp yöneticilerinin birbirlerine tekme ve yumruk savurdukları gözlendi.

        5

        Bu sırada, maç öncesi ısınmakta olan oyuncular kısa bir süreliğine soyunma odalarına gitti.

        6

        Yaşanan olaylar, protokol tribününden sahaya yansıdı. Fenerbahçe yöneticisi Ali Cenk Başak, sahaya inerek Yakın Doğu Üniversitesi yöneticilerinin bulunduğu bölüme geçmek istedi.

        7

        Güvenlik görevlilerince zor sakinleştirilen Başak, saha dışına çıkarıldı.

        8

        İki kulüp yetkililerinin arasına güvenlik görevlilerinin girmesiyle olaylar yatıştırıldı.

        9

        Aziz Yıldırım olaylardan sonra basın mensuplarına 'Görüyorsunuz yaptıkları ahlaksızlıkları. Oyuncularımızı ayartıyorlar, bilet istiyoruz bilet vermiyorlar, burayı Beşiktaş taraftarlarıyla dolduruyorlar.

        10

        Bu maç Fenerbahçe ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında oynanacak maç. Bu Beşiktaşlıların burada ne işi var. Ama bu iş burada bitmeyecek" dedi.

        11

        Oldukça sinirli olan Aziz Yıldırım güçlükle sakinleştirildi. Olaylardan yaklaşık 15 dakika sonra maç başladı.

        12

        IŞIK EYİGÜNGÖR: "ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM"

        CNN Türk'e konuşan Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör ise şunları söyledi:

        13

        "Protokol tribününe geldim, onu karşıladım. Aramızda hiçbir şey yokken elimi uzattığımda bir anda yumruk attı. Polis raporlarında da var. Şikayetçi olacağım."

        14

        AZİZ YILDIRIM YİNE ÜZERİNE YÜRÜDÜ

        DHA'nın haberine göre; Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'e yumruk atan Aziz Yıldırım, son periyotta ise bu kez Mahmut Uslu ile birlikte Eyigüngör'ün üzerine doğru yürümeye kalkıştı.

        15

        Işık Eyigüngör oturduğu yerden kalkarak salonun üçüncü katına çıktı.

        16

        Maç sonrası bir kez daha açıklama yapan Aziz Yıldırım, "Işık Eyigüngör'ü Fenerbahçe üyeliğinden çıkartmak için ne gerekiyorsa yapıp disipline vereceğiz" dedi

        17

        O TOKATIN PERDE ARKASI...

        Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör daha önce de Fenerbahçe'de yöneticilik yapmıştı.

        18

        Aziz Yıldırım'a muhalif olan Eyigüngör daha önce Alex'in Fenerbahçe'den gönderilmesiyle ilgili olarak "Aziz beyde ahde vefa duygusu yoktur...

        19

        Bu işlerin çözümü başkanın da Aykut Kocaman'ın da görevi derhal bırakmasıdır. Zira, başkan artık kulübe zarar veriyor" açıklamalarında bulunmuştu.

        20

        Eyigüngör, Basketbolu Geliştirenler Derneği adıyla mücadele eden BGD takımının başkanlığını yaptığı dönemde de Fenerbahçe'den Olcay Çakır ve Quanitra Hollingsworth'u transfer etmişti.

        21

        Bunun üzerine Aziz Yıldırım da Eyigüngör'ü Fenerbahçe'den ihraç etmek için talimat vermişti.

        22

        FENERBAHÇE'DEN OLAY AÇIKLAMASI
        "Kadın Basketbol maçında protokol tribününde zorunlu olmasına ragmen yönetimimize yine yeterli yer verilmedi ve yöneticiler ayakta bekletildi. Zaten Yakindogu yöneticilerinin kontratlı oyuncularımıza teklif yapıldığı önceden biliniyordu.

        23

        Tribünlere, Asya Kartalları'ndan bir grup getirilmiş, yöneticilerimize ve kulübe hakaretler ve küfürler eden bir grup. Bu nedenle kavga çıkıyor. Daha sonra yöneticilerimiz ve başkan farklı bir yere alınıyor. Şu an için ortam sakin gözüküyor."

        24