Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Franck Ribery'den Twitter'dan Galatasaray paylaşımı yaptı - Galatasaray Haberleri
        1

        Bir dönem Galatasaray'da oynamış olan Franck Ribery, bugün 2005 yılında Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi 5-1 yendikleri maçın paylaşımını yaptı

        2

        Fransız yıldız, "12 yıl önce Galatasaray ile Türkiye Kupası'nı kazandım. Hatırlayan var mı? O harika taraftarların önünde oynamak her zaman bir zekvti" ifadelerini kullandı.

        3

        Ribery ile Galatasaray arasında yaşananları derledik...

        10

        Ancak Galatasaray, bu transferin peşini uzun süre bırakmadı.

        11

        Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Helvacı, bu transferle ilgili olarak oyuncuya yapılan ödemelerde gecikme yaşnmadığını açıklamıştı.

        12

        Helvacı, Ribery'nin 30 Mart 2005 tarihinde Galatasaray'dan herhangi bir alacağı bulunmadığına dair imzalı kağıt olduğunu açıklamış ve FIFA ile Fransa Futbol Federasyonu'na durumu bildirmişti.

        19

        "Marsilya'nın zaten bize bir teklifi vardı ve biz, bu şartlarla anlaşmamızın mümkün olmadığını kendilerine iletmiştik. Yani FIFA'nın reddettiği, bir dava değil."

        20

        "Dava bundan sonra başlayacak. Kararın tam metnini görmek istiyoruz, bir süre daha bekleyeceğiz. Böylece İsviçre'deki spor mahkemesi dediğimiz asıl dava başlayacak"

        21

        "Tecrübemiz, kalitemiz var, ancak Marsilya'nın da bir gücünün, lobisinin olduğunu unutmamak lazım. Ortada anormal bir durum yok."

        22

        "CAS'ta hakkımızı aramaya devam edeceğiz. Haklıyız, sabırlı olmak lazım."

        23

        "Söylememiz gerekenleri söyleyemiyoruz. Bugün resmi olarak söyleyeceğimiz her şey, yarın dava sürecinde aleyhte olarak karşımıza çıkabilir. Bazı şeylerin bizde gizli kalması lazım, anlayış bekliyoruz."

        24

        "Hep birlikte sabırlı olursak, bu davayı kazanırız."