Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş TRANSFER HABERLERİ - 12 Mayıs Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş transfer haberleri! - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'daki transfer hareketliliği iyice hızlandı. Başkan Özbek, golcü arayışları doğrultusunda sarı-kırmızılılarla adı anılan Jackson Martinez ve Alvaro Negredo’yu yalanlamazken, futbol direktörü Cenk Ergün’ün yurt dışında bu isimlerle temas halinde olduğu öğrenildi.
        (Fanatik)

        2

        Galatasaray'da Cenk Ergün, Samir Nasri'nin menajeri ile Paris'te görüşecek.
        (Fotospor)

        3

        Kadro kurgusu içerisinde ilk etapta düşünülmeyen Hollandalı forvet, Arap ya da Çin kulüplerine kesinlikle gitmek istemiyor. Sarı-lacivertli formayı giymeye de sıcak bakan Van Persie, ancak Avrupa veya ABD’den gelecek cazip bir teklife tamam diyor.
        (Fanatik)

        4

        Bir süredir Rusya pazarında; Alexander Miranchuk, Zoran Tosic ve Maicon'u takip eden Trabzonspor sürpriz bir isimle görüştü... Rus Ligi takımlarından Terek'te forma giyem Facundo Piriz.
        (Fotospor)

        5

        Fenerbahçe'nin Meksika’da Tigres takımında oynayan Andre Pierre Gignac ve Köln’de oynayan Anthony Modeste’nin listeye alındığını yazdı.
        (Fanatik)

        6

        Fenerbahçe'nin teklif yaptığı ismin River Plate'nin yeni yıldız adayı Sebastian Driussi olduğu iddia edildi.
        (Fotospor)

        7

        Süper Lig'de kötü günler geçiren Bursaspor golcü transferinde Berbatov'u gündemine aldı.
        (Fanatik)

        8

        Premier Lig'den düşmesi kesinleşen Sunderland, Jeremain Lens için sarı-lacivertli ekibe her türlü kolaylığı sağladı ancak Fenerbahçe, transferde geri adım attı.

        9

        İddiaya göre Sunderland, oyuncu için 5,5 milyon euro'ya kadar düşerken Fenerbahçe, bu ücrete transferi gerçekleştiremeyeceğini İngiliz ekibine bildirdi.
        (Vatan)

        10

        Çinli işadamı Li Yonghong’un satın aldığı Milan, yeni sezon öncesi kadrosunu yıldızlarla donatmaya hazırlanıyor. İtalyan ekibinin yollarını ayırmayı planladığı Sosa için Fenerbahçe bir kez daha devreye girmeyi planlıyor.
        (Fanatik)

        11

        Fenerbahçe ve Galatasaray Balotelli'nin transferi için kapışıyor.
        (Fotospor)

        12

        Beşiktaş, bir dönem Galatasaray'la da adı anılan Thomas Vermaelen için hamle yaptı. Şenol Güneş, Belçikalı futbolcunun transferine onay verdi.
        (Fotospor)

        13

        Gelecek sezon Beşiktaş'ta devam etme şansı kalmayan Demba Ba'ya sürpriz bir teklif geldi. Osmanlısporlu yöneticilerin Ahmet Bulut'la bir görüşme yaptıkları ve Senegalli oyuncuyla ilgilendiklerini aktardıkları öğrenildi.
        (Fotospor)

        14

        Trabzonspor, Galatasaray’ın da peşinde olduğu Atiker Konyasporu’n Boşnak golcüsü Riad Bajic için devreye girdi. Ersun Yanal’ın da Bajic'i onayladığı bildirildi.
        (Takvim)

        15

        Beşiktaş'ta kiralık forma giyen Caner'in bonservisini elinde bulunduran İnter kulübü, her geçen gün yeni bir teklifle siyah-beyazlıların kapısını çalıyor. Beşiktaş'a en son "Bir sezon daha kirayalın. 15 resmi maçta ilk 11'de sahaya çıkarsa, 1 milyon euro ödersiniz" teklifini yapan İnter; şimdi ise 31 Mayıs'a kadar 1 milyon euro ödenmezse Caner'i, Las Palmas'a satacaklarını bildirdi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ