Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Göksel Gümüşdağ: Şampiyonluk size gelir - Rams Başakşehir Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

        "OYUNCULARIN İNANMIŞ OLMASI BENİ MEMNUN ETTİ"

        Takım içinde aile olmanın ve takımdaşlık duygusunun önemine dikkat çeken Gümüşdağ, "Ben arkadaşlara hep şunu diyorum; 'Siz şampiyon gibi oynayın. Şampiyonluk zaten size gelir.' Gençlerbirliği her türlü neticeyi oluşturabilecek bir takım. Bizim takımın da stresi fazlaydı tabii. Ama buna rağmen skoru 1-0'dan 2-1'e getirmeyi başardılar. Şu an elimizde bir şey yok. Bundan sonra kalan 3 haftada da elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Oyuncuların bu kadar inanmış olmasını görmek beni mutlu etti. Başakşehir'in bu gidişatından çok mutluyum. Elimizden geldiğince son 3 haftaya en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız" diye konuştu.

        REKLAM

        "GENÇLERBİRLİĞİ BU SPEKÜLASYONLARI HAK ETMİYOR"

        Karşılaşma öncesi yapılan spekülasyonlar hakkında da konuşan Göksel Gümüşdağ, "Bunlar son haftalar olunca hep oluşabilecek şeylerdir. Gençlerbirliği çıktı inanılmaz bir mücadele gösterdi. Ne kulüp ne hocaları böyle spekülasyonları hak ediyor. Maç sahada kazanılıyor. İlk yarı gerideydik, ikinci yarı kazandık. Gençlerbirliği'ne bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

        "ŞAMPİYONLUK İÇİN ELİMİZDE OLAN BİR ŞEY YOK"

        Maçın sonunda yaşadıkları sevincin sadece bu mücadelenin kutlaması olduğuna dikkat çeken Başkan Gümüşdağ, "Şampiyonluk için elimizde olan bir şey yok. Biz kendi maçlarımıza bakıyoruz. Dolayısıyla sadece bu maçı kutladık. Bu mutluluğun olması da çok doğal" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ