Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor TRANSFER HABERLERİ - 15 Mayıs Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer haberleri! - Trabzonspor Haberleri
        1

        İŞTE TUDOR'UN 10 NUMARASI!
        Sarı-kırmızılılarda Igor Tudor’la sorun yaşayan Sneijder’in yerine gelecek bir transfer iddiası ortaya atıldı. Il Messaggero Veneto gazetesi Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor’un Udinese’de forma giyen 19 yaşındaki Andrija Balic’i takımında çok görmek istediğini yazdı.

        2

        10 numara olarak forma giyen Hırvat oyuncunun en büyük özelliği Türkiye haklarının Burak Yılmaz, Emrah Başsan, Veysel Sarı gibi isimleri Galatasaray’a getiren Ali Egesel’de olması. Hajduk Split altyapısında yetişti ve 2016 yılıında Udinese’ye transfer oldu.

        3

        10 numara bölgesinde forma giyen oyuncu, bu sezon sadece 5 maça çıktı ve 2 asist gerçekleştirdi. Udinese ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Hürriyet)

        4

        F.BAHÇE'NİN YENİ SOL BEKİ
        Fenerbahçe, sol beke bir transfer daha yapmayı planlıyor! Sarı lacivertlilerin hedefindeki isim olan Sakıb Aytaç'a teklif yaptığı belirtildi.

        5

        25 yaşındaki futbolcu için görüşmeler yapan F.Bahçe yönetimi, transferde büyük aşama kaydetti. Oyuncunun kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunsa da cüzi bir bonservis bedeliyle işi çözmeyi düşünen sarı-lacivertliler, bu transfer için takas formülüne de yönelebilir. (Vatan)

        6

        MANCHESTER CITY ÇIKARMASI!
        Fenerbahçe’de yeni sezon çalışmaları sürerken UEFA Finansal Fair Play kuralları göz ardı edilmiyor. Manchester City’de serbest kalacak; Zabaleta, Clichy, Yaya Toure ve Jesus Navas gibi isimler öne çıkıyor.

        7

        Manchester City’nin sezon sonunda sonunda serbest kalacak 4 futbolcusu; Zabaleta, Clichy, Yaya Toure ve Jesus Navas gibi isimler dikkat çekiyor.Hem ekonomik anlamda sorun olmayacak hem de tecrübeleriyle fark yaratabilecek bu 4 isim, kurulacak kadrodaki boşluklara da direkt oturuyor.

        8

        Sağ bek konusunda Pablo Zabaleta, sol bekte Gael Clichy yer alıyor. Orta alanda da çift yönlü oyuncu olarak Yaya Toure adı heyecanları artırıyor.

        9

        Jesus Navas da sol ve sağ kanatlarda oynayabilme özelliğiyle yine Fenerbahçe’nin aradığı özellikleri taşıyor. (Milliyet)

        10

        Transferde şimdiden gaza basan Galatasaray, Real Madrid’de gözden düşen sol bek Fabio Coentrao için ısrarını sürdürüyor. Sağ bek için de Manchester City’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Pablo Zabaleta gündeme geldi.

        11

        Teknik direktör Igor Tudor’un yönetime verdiği rapor doğrultusunda da sağ ve sol bek pozisyonları için ana hedefler oluşturuldu. Sözleşmesi 2019’da bitecek olan Coentrao için ülkesi Portekiz’in önde gelen takımlarından Sporting Lizbon’un da devrede olduğu konuşuluyor.

        12

        Diğer tarafta Sabri, Cavanda ve Linnes’e rağmen sağ beke bir türlü istediği oyuncuyu bulamayan Sarı-Kırmızılılar rotayı, Manchester City’den sezon sonunda ayrılacak olan Pablo Zabaleta’ya çevirdi. Sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki futbolcu ile pazarlıkların hemen başlaması bekleniyor. Asıl pozisyonu sağ bek olan Arjantinli yıldız, gerektiğinde sol bek de oynayabiliyor.(Fanatik)

        13

        YENİDEN VALBUENA
        Fenerbahçe yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı lacivertlilerin gündemindeki isimlerden biri de Mathieu Valbuena.

        14

        Kanarya'nın listesindeki diğer orta saha adayları arasında Genk'te oynayan Ruslan Malinovsky, Milan'dan Jose Sosa ve Dinamo Kiev'den Yarmolenko da bulunuyor.

        15

        Valbuena, 2015-2016 sezonunun başında da Fenerbahçe ile temas kurmuştu. O dönem, Dinamo Moskova forması giyen Fransız futbolcu Lyon'la 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

        16

        Bu sezon çıktığı 41 maçta 10 gol atan deneyimli futbolcu yüksek formuyla dikkat çekiyor. UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde Beşiktaş'a karşı da iki maçta görev alan Valbuena futboluyla beğeni toplamıştı. Valbuena 2012 yılında Marsilya'da oynadığı dönemde Fenerbahçe'ye karşı da forma giymişti. (NTV Spor)

        17

        STOPERE NOKTA ATIŞI
        Galatasaray, Paulista Ligi'nin en iyi stoperi seçilen Pablo için kolları sıvadı... Bordeaux'a bonservisi için 3 milyon Euro teklif etti. Corinthians'ın elinde Haziran ayı başına kadar bonservisini alma hakkı bulunuyor. Galatasaraylı idarecilerin siyah-beyazlı takımın yöneticileriyle yapılan görüşmelerden sonuç çıkaramadı.

        18

        Corinthians, Pablo için Bordeaux'dan süre istedi. Çünkü Porto'nun Felipe'yi Real Madrid'e satmasını bekliyor. Bu satış gerçekleşirse yüzde 25 alacaklar. Bu parayla da Pablo'nun haklarını almak istiyorlar.(Fotospor)

        19

        GALATASARAY'IN SANTRFORU FRANSA'DAN!

        Şansal Büyüka, yeni sezon için Galatasaray'ın forvet transferi girişimiyle ilgili önemli bir iddia ortaya attı.

        20

        Büyüka, Galatasaray'ın Fransa Ligi takımlarından bonservisi Swansea'da olan ancak Marsilya'da kiralık oynayan Bafetimbi Gomis'i gündemine aldığını ve girişimlerde bulunduğunu söyledi.(Fanatik)

        21

        BAŞKAN LONDRA'DAN BEĞENDİ
        Bu hafta sonu da İngiltere'ye çıkarma yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, izlediği maçta Reading'in sol beki Jordan Obita'yı beğendi.

        22

        Londra'ya her gidişinde mutlaka bir maç izleyen Orman'ın bu kez izlediği karşılaşma ise Fulham ile Reading arasında oynanan Championship play-off karşılaşması oldu. 1-1 biten maçta Fikret Orman'ın dikkatini çeken oyuncu Reading'in 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Jordan Obita oldu. (Fotospor)

        23

        FENERBAHÇE'NİN TAISON ISRARI!
        Brezilyalı Taison, 3.5 milyon euro ücret ve 2 milyon euro da imza parası talep etti ancak bu rakamlar bile sarı-lacivertli ekibe geri adım attırmadı.

        24

        Shakhtar, sözleşmesinin sonuna gelen Taison'u takımda tutmak isterken oyuncuya 3.2 milyon euro yıllık ücret önerdi. Ancak oyuncunun menajeri, imza parası talep ettiği için Ukraynalı yöneticilerle görüşmelerin tıkandığı belirtiliyor. (Fotomaç)

        25

        BALOTELLI BOMBASI!
        Galatasaray'da takımın Gaziantep deplasmanına gitmeden önce yapılan "transfer toplantısında" değerlendirmeler yapıldı. Sportif direktör Cenk Ergün, Mario Balotelli dışındaki alternatifleri söyledi. Carlos Bacca, Mario Mandzukic, Jackson Martinez gibi isimlerin pahalı olması rotayı Balotelli'ye döndürüyor.

        26

        Cenk Ergün, Balotelli'nin imza bilançosunu ise; 4.5 milyon Euro imza parası, 3.5 milyon Euro yıllık maaş ve menajerine de ödenecek 3 milyon Euro ile toplamda 20 milyon Euro olarak verdi. Diğerlerine oranla 26 yaşında olan Balotelli'nin en kötü ihtimalle 4-5 milyon Euro'ya satılabililecek olmasını ise avantaj olarak sundu. (Fotospor)

        27

        SOL AÇIK BELÇİKA'DAN
        Aziz Yıldırım'ın yeni gözdesi Tuncay Şanlı gelecek sezon Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın yardımcılığını yapacak. Fenerbahçe'ye dönmek için gün sayan Şanlı'nın bir süredir çalışmalar yaptığı da ortaya çıktı.

        28

        Şanlı'nın Moussa Sow'un yerine alınması düşünülen Henry Onyekuru ve Oghenekaro Etebo'nun yanı sıra bir süredir Standard forması giyen Edmilson'u izlediği ortaya çıktı. Şanlı'nın son olarak Brezilyalı sol açığı Standart'ın cuma akşamı Mechelen'i 2-0 yendiği maçta gözlem altına aldığı bildirildi. Taison olmazsa Edmilson üzerinde yoğunlaşılacağı belirtildi. (Fotomaç)

        29

        BRUMA'YA M.CITY KANCASI
        Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Bruma dün İngiliz kulübü Manchester City'nin scout ekibi tarafından izlendi.

        30

        Manchester City'nin 3 aydan beri Portekizli starı transfer listesine aldığı ve gelecek sezonki transfer hamlelerinde Bruma'nın da yer aldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. (Takvim)

        31

        KOCAMAN'DAN LENS RAPORU
        Aykut Kocaman, yeni sezon öncesi hazırladığı raporda Jeremain Lens konusunda tavrını belirtip "Lens iyi ama çok özel değil" ifadelerini kullandı. Bu rapordan çıkan sonuca göre Jeremain Lens'in takımda kalma ihtimali bulunuyor. Ancak bunun için mali detaylar belirleyici olacak.

        32

        Eğer Fenerbahçe'nin belirlediği bütçe içinde bir fırsat yakalanırsa Lens takımda kalabilir. Fiyatın yükselmesi durumunda daha özel ve etkili isimler transfer edilebilir.(Milliyet)

        33

        HAGI'NIN YILDIZI GALATASARAY'A
        UEFA Kupası’nın 17. yıl dönümünde 17 Mayıs’ta İstanbul’a gelecek olan Gheorge Hagi, kendi akademisinde yetişen 19 yaşındaki Florin Coman’ı da Sarı-Kırmızılı kulübe pazarlayacak. Hagi'nin futbolcu için Galatasaray'dan 4 milyon Euro isteyeceği konuşuluyor.