Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Caner Erkin'de flaş gelişme! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş yönetimi, Caner Erkin’in bonservisini elinde bulunduran İnter ile görüşmeleri hızlandırdı.

        2

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre İtalyanlar’ın 1 milyon Euro’da ısrarlı olduğu ve bu rakamdan aşağı inmediği, Siyah-Beyazlı yetkililerin ise milli yıldızın sakatlığını da göz önünde bulundurarak indirimde ısrarcı olduğu bildirildi.

        3

        Anlaşmanın yakın olduğu ve görüşmelerin lig bitmeden olumlu bir şekilde sonuçlanacağı kaydedildi.

        4

        "OYNAT BENİ HOCAM"
        Şampiyonluk maçında sahada olmak istediğini belirten Beşiktaş’ın solak yıldızı, “Kadro çok iyi. Bozulmamasına saygı duyarım. Ama az da olsa oynat beni hocam. 5 dakika da olsa oynamak istiyorum” dedi.

        5

        Beşiktaş’ta sezona iyi başlayan ancak 23 Ekim 2016’da Antalya maçında sakatlanarak sahalardan uzun süre uzak kalan Caner Erkin, geri dönmek için sabırsızlanıyor.

        6

        25 Mart’ta Astra Giurgiu ile yapılan hazırlık maçında 5 ay sonra formasına kavuşan solak yıldız, o maçta da kısa süreli bir sakatlık geçirmişti.

        7

        Eski formuna yaklaşan ve hocası Şenol Güneş’ten görev bekleyen 29 yaşındaki milli futbolcunun, Güneş’e ‘az da olsa oynamak istediğini’ söylediği belirtildi.

        8

        Caner’in, “Hocam, kadro çok iyi. Bozulmaması normal. Buna saygı duyuyorum. Ama hiç olmazsa garanti durumdaki maçlarda oyunlara sonradan gireyim. Şampiyonluk maçında sahada olmak istiyorum. 5 dakika bile olsa oynamak istiyorum” dediği kaydedildi.

        9

        Tecrübeli teknik adamın da oyuncusuna olumlu yaklaştığı ve şampiyonluğun Gaziantep’te garantilenmesi halinde son hafta oynanacak Osmanlı maçında ilk 11’de yer alabileceğini söylediği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ