Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Cenk Ergün'den Alvaro Negredo ve Jason Denayer itirafı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynadıkları ve 2-0'lık skorla kazandıkları Osmanlıspor maçının ardından transferlerle ilgili önemli açıklamalaryaptı. Ergün, Alvaro Negredo ve geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Jason Denayer ile ilgili sorulan sorulara da cevap verdi.

        ''Santrfor bölgesinde Lukas Podolski'nin gidişiyle birlikte eksik kalıyoruz, bu bölgeye oyuncu bakıyoruz." diyen Ergün, açıklamalarına "Avrupa'da da ligler bitiyor. Bizim amacımız transferi çabuk bitirmek. Ne kadar çabuk bitirirsek o kadar rahatlarız ancak bunlar kolay değil. Ekonomik şartlar da değişti. Umuyorum ki çok güzel bir kadro oluşturacağız." ifadeleriyle devam etti.

        REKLAM

        Sözleşme yenilemeleriyle ilgili de konuşan Ergün ''Sezon bitene kadar hiçbir oyuncumuzla konuşma yapmayacağız. Hakan Balta'nın, Wesley Sneijder'in sözleşmesi devam ediyor. Sözleşmesi biten Sabri ve Chedjou var. Josue gidiyor.'' dedi.

        ALVARO NEGREDO VE JASON DENAYER AÇIKLAMASI

        Ergün, transferle ilgili soruya "Gelecek sezon Denayer olabilir, düşüncemiz var." cevabını verirken Negredo'yla ilgili olarak''Negredo konusunda bir görüşmemiz oldu. Bunları konuşmak bize negatif yansıyor. Bize oyuncu satmaya meyilli olan, ya da olmayan takımlar var. Zamanı gelince bunlar açıklanır.'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ