Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Wesley Sneijder Galatasaray'dan ayrılıyor - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da teknik direktör İgor Tudor ile Hollandalı yıldız Wesley Sneijder arasında yaşanan kriz tam ‘Bitti ve her şey yoluna girdi’ diye düşünülürken, usta 10 numaranın sezon sonunda şok bir kararla ayrılmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

        2

        Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre, son üç maçta sattığı gollerle yeniden çıkışa geçip, toplamda 5 gol ve yaptığı 14 asistle bir kez daha taraftarın gözüne girmeyi başaran yıldız oyuncunun, önümüzdeki sezon için kendisine gelen teklifleri değerlendirme kararı aldığı ve teknik direktör İgor Tudor’la çalışmak istemediği için, ayrılmayı planladığı öğrenildi.

        3

        MESAJINI DE JONG'A KOŞARAK VERDİ!
        Geldiği günden bu yana Tudor’la yıldızı bir türlü barışmayan Hollandalı yıldız, yüksek maliyeti nedeniyle yönetim tarafından da gönderilmek isteniyor ancak alınan bu karar gizleniyordu.

        4

        Bir ara Tudor tarafından yedek bırakılan ancak işler kötü gidince tekrar 11’de oynatılan ve o günden bu yana attığı gollerle dikkat çeken usta oyuncu, Osmanlı maçında attığı gol sonrası da sevincini yine Tudor’la sorun yaşayan vatandaşı De Jong’a koşarak kutlamış ve açıkça mesaj vermişti.

        5

        HOLLANDA, AMERİKA VE İTALYA'DAN TEKLİFLER VAR
        Galatasaray’dan ayrılmayı planlayan Sneijder’e ilk teklifin ülkesinden geldiği ve futbola adım attığı ilk takım olan Ajax’ın geri dönmesi için öneride bulunduğu ortaya çıktı.

        6

        Amerika’dan da teklif alan Sneijder’in, İtalyan ekipleri tarafından da yakın zamanda kapısının çalınabileceği öğrenildi.

        7

        7,5 milyon Euro’luk serbest kalma maddesi bulunan Sneijder’in, vergilerle birlikte yıllık 6 milyon Euroyu bulan maliyetinden kurtulmak isteyen yönetimle anlaşarak, çok daha uygun bir bedelle bırakılabileceği konuşuluyor.

        8

        SİNAN'IN MENAJERİ GELDİ
        Igor Tudor’un gelişiyle yeteri kadar şans bulamayan Sinan Gümüş’ün menajeri İstanbul’a geldi.

        9

        Geçtiğimiz günlerde yönetime adeta ateş püskürerek genç oyuncuyu daha fazla şans bulacağı bir takıma götürmek istediğini söyleyen menajer Ersin Akan’ın bugün yönetimle masaya oturarak Sinan’ın geleceği hakkında görüşmeler gerçekleştireceği öğrenildi.

        10

        Son olarak Osmanlı maçında attığı müthiş golle kalitesini ortaya koyan Sinan Gümüş’e artık daha farklı gözle bakan Tudor ise 23 yaşındaki oyuncunun takımda kalmasını istiyor.

        11

        ABDENNOUR'DA MARSİLYA DEVRE DIŞI!
        Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray’da savunma bölgesi için düşünülen Aymen Abdennour için bir rakip devreden çıktı.

        12

        Fransız basınında yer alan haberlere göre, Valencia’nın 27 yaşındaki savunmacısıyla ilgilenen Marsilya, Abdennour’u kadrosuna katmaktan vazgeçti.