Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, transfer çalışmalarında Palmeiras'ta forma giyen Dudu ile anlaşma sağladı! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Gaziantep’te kazanması halinde şampiyonluğu ilan edecek olan Beşiktaş’ta; bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

        2

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, uzun süredir gündemde olan ve Palmeiras’ta forma giyen Dudu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

        3

        Transfer görüşmelerini yürütmek üzere yönetici Metin Albayrak’ın geçtiğimiz hafta Brezilya’ya gittiği ortaya çıkarken önemli adımlar atıldığı öğrenildi.

        4

        Her iki kanat ve forvet bölgesinde oynayabilen Dudu ile her konuda anlaşma sağlandığı, Palmeiras Kulübü ile de pazarlık halinde olunduğu öğrenildi.

        5

        Brezilyalı kulübün kapıyı 10 milyon dolardan açtığı Siyah-Beyazlı kurmayların da bu rakamı aşağı çekmek için uğraştığı kaydedilirken Beşiktaş’ta oynamayı çok istediğini söyleyen Dudu da kulübünden kolaylık yapmalarını talep etti.

        6

        Dudu, bu sezon Palmeiras formasıyla çıktığı 20 maçta toplam 5 gole imza attı.

        7

        STOPERE İKİ ADAY: MANGALA VE VİDA
        Dudu transferinde gelişmeler bu şekilde devam ederken, defans bölgesine de takviye yapmak isteyen Kartal’ın hedefinde iki futbolcu var.

        8

        Daha önce ismi defalarca Siyah-Beyazlı takımla anılan Dinamo Kiev’in Hırvat stoperi, Domagoj Vida ile bonservisi M.City’de bulunan Eliaquim Mangala’yı yeniden gündeme alan Beşiktaşlı yöneticiler, Mangala’yı kiralamayı düşünüyor.

        9

        Yüksek maliyeti nedeniyle devre arasında transferinden vazgeçilen Vida için yeni bir görüşme yapacak olan Siyah-Beyazlılar, 2018 yılında sözleşmesi sona erecek olan oyuncu ve kulübünü ikna etmeye çalışacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ