Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Transfer Haberleri - Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer haberleri! - Trabzonspor Haberleri
        1

        BEŞİKTAŞLILARA OĞUZHAN MÜJDESİ
        Oğuzhan'ı bırakmak istemeyen Beşiktaş yönetimi, kaptanlarına 5 yıllık yeni bir sözleşme teklif etti. İki tarafın da sıcak baktığı sözleşme görüşmelerinde son aşamaya gelinirken, Oğuzhan'ın önümüzdeki sezon da siyah-beyazlı formayı giymesi kesinleşti.
        (Goal)

        2

        OSPİNA BU KEZ OLDU
        Sarı-lacivertlilerin daha önce de gündemlerine gelen David Ospina transferinde bu kez sona yaklaştığı kaydedildi. 28 yaşına gelen Kolombiyalı eldiven, Petr Cech'in arkasında daha fazla beklemek istemediğini belirterek ayrılacağını söyledi. Mirror Gazetesi, sarı-lacivertlilerin David Ospina transferini 5.5 milyon euro'ya bitireceğini iddia etti.
        (Fotomaç)

        3

        GALATASARAY, CITY'NİN STOPERLERİ İÇİN DEVREDE
        Bir dönem Galatasaray forması giyen Denayer'i yeniden kadroya katmaya hazırlanan sarı-kırmızılı yönetim, bu transferi bitirmesi için sportif direktör Cenk Ergün'ü görevlendirdi. Kısa zamanda İngiltere'ye gitmesi beklenen Ergün, City'nin bir diğer stoperi Eliaquim Mangala için de nabız yoklayacak. Manchester City’nin yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen iki futbolcunun da uygun bir maliyetle transfer edilmesi düşünülüyor.
        (Fanatik)

        4

        ROMA'DAN BEŞİKTAŞ'A SÜPER TEKLİF
        Sportif direktör Monchi, Roma ile anlaştıktan sonra Beşiktaş ile dirsek temasına geçti. Amacı fazla şans veremeyecekleri genç yıldız adayı Gerson'u Kartal'a göndermek.
        (Fotomaç)

        5

        MANDZUKIC'TEN KÖTÜ HABER
        Santrfor arayışındaki Beşiktaş'ta bir süredir ilgilenilen Mario Mandzukic'in transferi zora girdi. La Gazzette dello Sport'un haberine göre; teknik direktör Massimiliano Allegri, Hırvat golcüyü Juventus'ta kalmaya ikna etti.
        (Goal)

        6

        SON ADAY REMY
        Trabzonspor'un, Loic Remy için fiyat sorduğu Chelsea’den, ‘7 milyon euro’ yanıtını aldığı belirtildi. Yönetim, rakamın düşmesi halinde harekete geçecek.
        (Fotomaç)

        7

        KJAER'İN TALİPLERİ ARTIYOR
        L'Equipe'in iddiasına göre; Marsilya ve Lyon, Fenerbahçe'den Simon Kjaer'i transfer etmek için yarışa girdi. Savunma hattını güçlendirmek isteyen iki Fransız kulübü, Danimarkalı futbolcu için Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.
        (Goal)

        8

        CHEDJOU, AVCI'NIN TAKİBİNDE
        Cimbom'la sözleşmesi haziran ayında sona erecek Aurelien Chedjou, Medipol Başakşehir'in yakın takibinde. Şampiyonlar Ligi için ön eleme oynayacak olan Abdullah Avcı'nın ekibinin, kariyerine Türkiye'de devam etmek isteyen Kamerunlu stoperle yakın temas halinde olduğu belirtildi.
        (Fotomaç)

        9

        BRUMA'DA SICAK GELİŞME!
        Portekiz basınında çıkan habere göre, seneye doğrudan Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Leipzig'in transfer listesinin ilk sırasında Bruma var. Alman kulübünün, Galatasaray ile sözleşmesini bir türlü yenilemeyen Bruma için sarı kırmızılı takıma 15 milyon Euro teklif edeceği belirtildi. Leipzig'in Portekizli yıldıza ise yıllık 6 milyon Euro değerinde 5 senelik bir sözleşme teklif edeceği iddia edildi.

        10

        MENAJERİNDEN FLAŞ İTİRAF
        Bruma'nın menajeri Catio Balde "Galatasaray, Bruma'nın sözleşmesini yenilemek istedi. 4 yıllık bir teklif sundular ancak 25 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi eklemek istediler. Biz de bu nedenden dolayı anlaşamadık ve masadan kalktık" dedi.
        (Sporx)

        11

        SELÇUK İNAN VE NANI BOMBASI
        Suudi Arabistan takımlarından Al Nasr'ın başına geçmesi beklenen Cesare Prandelli'nin Selçuk İnan ve Nani'yi istediği iddia edildi.
        (Fotospor)

        12

        GALATASARAY'DA TRANSFER HAREKATI
        Galatasaray yeni sezon için kolları sıvadı. Transfer için rota oluşturmaya başlayan sarı kırmızılı ekip, Alvaro Negredo, Carlos Bacca, Bafetimbi Gomis ve Jackson Martinez isimleri üzerinde yoğunlaşıyor. Teknik direktör Tudor, sezonu erken açmaları olasılığından ötürü özellikle forvet transferinin bir an önce bitirilmesini istiyor.
        (Ntvspor)

        13

        DEV TAKAS
        Ahmet Bulut'un aracılar vasıtasıyla yürüttüğü Ozan Tufan-Tolgay Arslan takası Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın birinci ''gizli'' gündem maddesi oldu... Beşiktaş ise Atiba'nın son haftalardaki düşüşü ve Tolgay'ın da sözleşme yenilemeye yanaşmaması yüzünden gelecek Ocak ayında bedelsiz ayrılma ihtimali yüzünden teklife Fenerbahçe'ye oranla daha sıcak.
        (Fotospor)

        14

        FENERBAHÇE'DEN VALBUENA'YA 3 YILLIK TEKLİF
        Gelecek sezon Lyon kadrosunda düşünülmeyen Fransız oyuncu Mathieu Valbuena için Fenerbahçe'nin teklif yaptığı iddia edildi.
        Fransız L'Equipe'in iddiasına göre, Lyon gelecek sezon Mathieu Valbuena'yı kadrosunda tutmayı düşünmüyor ve oyuncunun en büyük talibi ona 3 senelik sözleşme teklifinde bulunan Fenerbahçe.
        (Ntvspor)

        15

        CLICHY RESMEN AÇIKLADI
        Fenerbahçe'nin gelecek sezon şampiyonluk için daha iddialı olacak bir kadro kurma çalışmalarında öne çıkan transfer hedeflerinden biri olan Gael Clichy, Manchester City'den ayrılacağını doğruladı.
        (Fotomaç)

        16

        BIELSA'NIN LİSTESİNDE 2 DE TÜRK VAR!
        Gelecek sezon Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'i çalıştıracak olan Arjantinli teknik adam Marcelo Bielsea'nın listesinde 2 de Türk futbolcu bulunuyor.

        17

        Bielsa, Altınordu altyapısından yetişen ve Başakşehir forması ile sezona damgasını vuran Cengiz Ünder'i bonservisi ile birlikte istiyor.

        18

        Fransız basınına sızan transfer listesine göre Bielsa, bonservisi Manchester City'de olan ve geçen sezonu Twente formasıyla Hollanda'da geçiren (18 gol) Enes Ünal'ı da mutlaka kadrosunda görmek istiyor.
        (Sabah)