Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Transfer haberleri - Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş hakkında günün transfer haberleri! - Trabzonspor Haberleri
        1

        ARDA TURAN BARCELONA'DAN AYRILIYOR
        El Mundo Deportivo; hazırladığı özel haberde Arda'nın Camp Nou'daki dolabını topladığını ve ayrılık planları yaptığını yazdı. Haberde, Arda'nın bu hareketinden yola çıkılarak önümüzdeki sezon kadroda düşünülmediği ve yaz döneminde satılacağı yönünde mesaj alındığı belirtildi.
        (Goal)

        2

        GALATASARAY'DA IMBULA UMUTLARI YEŞERDİ
        Geçen sezon başında 24.2 milyon Euro ödeyerek kulüp tarihinin en yüksek rakamına transfer edilen Gianni Imbula, Stoke City'nin başına bela oldu...

        3

        Bordeaux'nun da istediği Imbula için Galatasaray'ın avantajının ise Avrupa Kupalarında oynayacak olmasının yattığı bildirildi.
        (Fotospor)

        4

        FENERBAHÇE'NİN LUCAS PEREZ ISRARI
        Önümüzdeki sezonun kadrosunu kurma çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, Lucas Perez için girişimlerini hızlandırdı.

        5

        Haberde, Perez konusunda ısrarcı olan Fenerbahçe yönetiminin kiralamak için girişimlere başladığı ve İspanyol oyuncunun transferini en kısa zamanda bitirmeyi hedeflediği belirtildi.
        (Futbol Arena)

        6

        NDIAYE'DEN TRABZONSPOR'A YEŞİL IŞIK
        Trabzonspor‘da teknik direktör Ersun Yanal‘ın transfer listesinin ilk sıralarında yer alan Badou Ndiaye için yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat edildi.

        7

        Osmanlıspor formasıyla etkileyici performanslar sergileyen ve birçok kulübün radarına giren Senegalli oyuncu için bordo-mavililerin Aytaç ve Zeki de dahil olmak üzere birçok oyuncuyu kiralık olarak önerdiği belirtildi.
        (Sabah)

        8

        GALATASARAY, ADA'DA GOLCÜ MESAİSİNDE
        Galatasaray, Wilfried Bony'nin transferi için harekete geçiyor...
        Hedef önce Bony'yi ikna edip, hemen ardından kulübü Manchester City ile masaya oturmak. Gelen son haberlere göre, Galatasaray bu transfer için bonservis bedeli ödemeyip, 28 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak için görüşmelerde bulunacak.
        (Sporx)

        9

        FENERBAHÇE'DE KALEYE 2. ADAY
        Volkan Demirel'e yedek olarak Udinese'nin Yunan file bekçisi Orestis Karnezis'i düşünen Fenerbahçe'nin hedefindeki bir başka isminse Roma'da beklediğini bulamayan Brezilyalı kaleci Alisson olduğu bildirildi.
        (Fotospor)

        10

        FENERBAHÇE'YE YILDIZ YAĞMURU
        Shakhtar’ın kanattaki yıldızı Taison, Arsenal’in kalecisi Ospina, Krasnodar’ın forveti Smolov ve Manchester City’nin sol beki Clichy konusunda önemli mesafe alan Sarı-Lacivertliler’in son gözdesinin Lyon forması giyen 10 numara Valbuena olduğu ortaya çıktı.
        (Fanatik)

        11

        CORCHIA FENERBAHÇE'YE ÖNERİLDİ
        Gregory van der Wiel'i gönderip Şener Özbayraklı'nın yanına bir sağ bek daha transfer etmek isteyen Fenerbahçe'ye sürpriz bir teklif geldi. Simon Kjaer'in de menajerliğini yapan Mikkel Beck, sarı-lacivertlilere Arsenal, Southampton, Wolfsburg, AS Roma ve Torino'nun da gündeminde olan Lille'in sağ beki Sebastien Corchia'yı önerdi.
        (Fotospor)

        12

        BEŞİKTAŞ TOLGAY'IN SÖZLEŞMESİNİ UZATIP KİRALAYACAK
        Ersun Yanal’ın ısrarla istediği Tolgay Arslan için önceki gün başkan Usta’nın, Beşiktaş’ın patronu Fikret Orman ile görüştüğü ortaya çıktı. Buna göre Beşiktaş’ın sözleşmesi 2018’de bitecek olan Tolgay ile yeni bir mukavele yapması ve ardından oyuncuyu 1 sezonluğuna Trabzonspor’a kiralaması en güçlü ihtimal durumunda.
        (Fanatik)

        13

        FENERBAHÇE ISMAILA SARR'IN PEŞİNDE
        Transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Fenerbahçe'de sol kanat için gündeme Metz'in 19 yaşındaki oyuncusu Ismaila Sarr geldi. ransız ekibinin formasyla 31 maçta 5 gol ve 5 asistle oynayan 19 yaşındaki oyuncu için Önder Fırat'ın birkaç hafta önce Fransa'ya yaptığı seyahatte Pierre Frelot ile bir araya geldiği bildirildi.
        (Fotospor)

        14

        KARTAL GENÇ AVINDA
        Siyah-Beyazlılar, Hollanda ekibi Nijmegen’in genç yıldız adayı Ferdi Kadıoğlu’nu takibe aldı. Yönetimin, 17 yaşındaki futbolcu için kulübüyle resmi temaslara başlama hazırlığında olduğu öğrenildi. Kadıoğlu’yla, Beşiktaş’a ek olarak; AZ Alkmaar ve Konyaspor gibi takımlar da ilgileniyor.
        (Fanatik)

        15

        GALATASARAY'A SÜRPRİZ GOLCÜ
        Sarı-kırmızılı yönetim, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen Wolfsburg'un golcüsü Mario Gomez için kolları sıvadı. Özbek ilk olarak, Gomez'in Türkiye haklarını elinde bulunduran Alphan Doğualp'la Florya'da bir araya geldi.

        16

        Özbek, Doğualp'e, Gomez'in menajeri Uli Ferber'le görüşmek istediğini söyledi. Doğualp aracılığıyla Ferber'i İstanbul'a davet eden Özbek, ilk transfer bombasını erkenden patlatıp eleştirileri azaltmak istiyor.
        (Fotomaç)

        17

        GALATASARAY'DAN BRUNO ALVES BOMBASI
        Avrupa'nın dört bir yanında yana döne stoper arayan Galatasaray'a Bruno Alves teklif edildi.
        (Fotomaç)

        18

        KJAER'E KARŞILIK VALBUENA
        Yıldız stoper için Monaco’nun ardından iki Fransız ekibi, Marsilya ve Lyon da devreye girdi. Kjaer’in taliplerinin artması, yönetimin elini güçlendirdi. Lyon’un, adı Fenerbahçe ile anılan Valbuena’yı takasta önerebileceği kaydedildi.
        (Fanatik)