Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Dick Advocaat: "Mehmet Ekici bize gelmesin diye bir kulüp 2 milyon Euro verdi" - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, Trabzonspor maçı sonrası yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

        2

        İşte Hollandalı hocanın sözleri...

        "Bizim takımımız çok çalışkan oyunculardan kurulu. Bu akşam da bunu gördük. Ama kalite biraz daha iyi olsa işler daha farklı olabilirdi.

        3

        Gelecek yıl bunu daha iyi yapmak gerekiyor bana göre. Aynı zamanda, Fenerbahçe'de geçirdiğim bu sezondan çok keyif aldım. Fenerbahçe çok büyük bir takım.

        4

        Doğru işler yapılırsa önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacaktır. Ben bunu sezon ortasında söyledim ama çok geçti bizim için.

        5

        Karavaiev'i almak yönetimin kararı değildi. Biz ekstra bir oyuncu istedik. Ama finansal durumumuz çok iyi durumda değildi, sadece kiralama yapabilecek durumdaydık.

        6

        Sow da 6 hafta bizimle değildi. Bu vermiş olduğumuz paraya bakarsak bu oyuncudan ne bekleyebiliriz ki?

        7

        Mevcut durumda maaşlara ve verilen bonservislere bakıyoruz, özellikle Avrupa'daki takımlarda bu durum pek aynı değil. Galatasaray ve Beşiktaş için de bu durum geçerli.

        8

        Diğer takım Mehmet Ekici'yi Trabzon'da tutmak için 2 milyon Euro önerdi. Diğer takımın kim olduğunu siz biliyorsunuz?

        9

        Benim için çok tuhaf bir durum bu. Hangi kulüp olduğunu bilmiyorum ama siz eğer başka bir kulüpte oynamasın diye bir oyuncuya 2 milyon Euro veriyorsanız bu tuhaf bir durumdur.

        10

        Ama bize karşı kazanamayacaklardı, bunu anlıyorum. Bizde fark yaratabilirdi Mehmet Ekici.

        11

        Bizim ihtiyacımız olan bir isimdi. 6 sol kanat, 3 sağ kanat, 4 forvet var.

        12

        O yüzden durum iyi değil bizim için. İyi çocuklar, hepsi çalışkan isimler ama sizin daha fazlasını beklemeniz gerekiyor, eğer üst düzeyde oynamak istiyorsanız.

        13

        Ama şuna eminim, yönetim gelecek sezon için gerçekten çok önemli transferlere hazırlanıyor. Bu sezon yapamadı, çünkü ben çok geç geldim.

        14

        Geç kalmamızın ötesinde hemen Avrupa maçı oynamamız gerekiyordu. Aralık ayında ne istediğimizi biliyordum. Brezilya'da denedik, İtalya'da denedik. Sosa'yı istedik ama zordu bu dönemde.

        15

        Yönetim, istediğimiz 3 oyuncuyu getirmek için her şeyi yaptı. Ya oyuncu gelmek istemedi, ya da kulüpleri vermek istemedi. Önümüzdeki sezon da aynısı olacaktır.

        16

        Basketbol takımımızın koçu Obradovic bu desteği hak ediyor. Harika oyunculardan kurulu bir takımı var.

        17

        Onun ismini duymaktan yana hiçbir sıkıntım yok. İnsanlar başarılı isimleri severler. O kazandı, ben kazanamadım.

        18

        Bu sezon böyle geçti. Ama bu kadroyla alabileceğimiz her şeyi aldık. Şu anda ligi 3. sırada bitirebiliriz. Kupada yarı finale çıktık.

        19

        Avrupa Ligi'nde de Manchester United ve Feyenoord'un bulunduğu gruptan çıktık.

        20

        Avrupa Ligi'nde içeride namağlup tamamladık, çok fazla taraftarımız vardı. Bu kadroyla bundan daha fazlasını beklemek olmazdı.

        21

        Yönetim her şeyi yaptı ama neticede istediklerimiz olmadı. Beşiktaş ve Başakşehir'le yarışabilmek için neleri yapabileceğimizi biliyorduk.

        22

        Başakşehir devre arasında yedek kulübesine bile takviye yaptı. Sizi daha iyi noktalara getirebilecek isimleri kadroya katmak istersiniz.

        23

        Fenerbahçe camiası her zaman popüler isimleri burada görmeyi sevmiştir. Geçen sene harika isimler vardı. Meireles, Nani, Diego gibi.

        24

        Aralık ayında Sosa'yı, Brezilyalı oyuncuyu, Ukraynalı oyuncuyu buraya getirebilseydik onlarla yarışabilirdik.