Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaşlı futbolcuların şampiyonluk açıklamaları - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, Gaziantepspor'u 4-0 mağlup ettiği maçın sonunda Spor Toto Süper Lig'de 2016-17 sezonunda şampiyonluğa ulaştı.

        2

        Zafer sonrası futbolcular açıklamalar yaptı. İşte siyah-beyazlılardan zafer sözleri...

        3

        Gökhan Gönül: Ne diyebilirim ki, bu duygu bambaşka bir şey. Sezon başında çalışmaya başlıyoruz, ailelerimizden uzak kalıyoruz.

        4

        Gökhan Gönül: Herkes 1 yıl boyunca bu anı bekliyor. Kimi seviniyor kimi üzülüyor. Başakşehir'i de tebrik ediyorum, çok iyi oynadılar. Açıkçası çok tedirgindik.

        5

        Gökhan Gönül: Geldiğim günden bu yana bana çok büyük destek olan Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Büyük bir camiadan yine büyük bir camiaya geldim. Bu tarz transferler kolay olmuyor.

        6

        Gökhan Gönül: Kendi taraftarıma yaranacağım diye hiçbir zaman taraftara oynamadım. Bu yüzden de Beşiktaş taraftarı beni kabul edebildi.

        7

        Fabri: Çok güzel bir aileye geldim ben. Tüm sezon bu an için çalıştık. Özellikle taraftarlara çok teşekkür etmek istiyorum.

        8

        Fabri: Daha iyisini isteyemezdim. Sezon başımdan bu yana her zaman bizim arkamızda oldular. Taraftarlara tekrar çok teşekkürler.

        9

        Talisca: Çok mutluyuz, çok zor bir sezon oldu. Ancak tüm zorlukları aştık. Bunu da takım olarak yaptık.

        13

        Oğuzhan: Geçen seneki şampiyonluk sonra bu sene daha zor olacağını biliyorduk. Zor oldu ama başardık. Her şeyden önemlisi şampiyonluktu.

        14

        Ricardo Quaresma: Çok mutluyum, büyük bir takım gibi mücadele ettik ve büyük bir takım gibi kutlayacağız.

        15

        Quaresma: Ben bu taraftara aşığım onlar da bana aşık. Geldiğim ilk gün de söyledim, kanımın son damlasına kadar bu forma için mücadele edeceğim.

        16

        Vincent Aboubakar: Gerçekten muazzam bir olay. Sezon başından bu yana hem taraftarımızı hem de ailemizi mutlu etmek için çalıştık.

        17

        Tolga Zengin: Uzun bir sezondu, 3 kulvarda birden yarıştık. Gördüğünüz bütün bir senenin emeği burada yatıyor. Ama çok güzel bir hikayesi var, geçen sezon olsun bu sezon olsun.

        18

        Tolga: Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese taraftara, yönetime, oyuncularımıza teşekkür ederim. Umarım seneye de böyle devam eder.

        19

        Demba Ba: Kariyerimin en güzel mutlu anlarından birini yaşıyorum. En çok önem verdiğim takımlardan biriyle şampiyonluk sevinci tattım.

        20

        Demba Ba: Herkes bu kulübü ne kadar sevdiğimi, ne kadar kalpten bağlı olduğumu biliyor. Şu anda kalıp kalmayacağım konusunu konuşmak için erken. Bekleyip göreceğiz.

        21

        Cenk Tosun: Gerçekten inanılmaz bir duygu. 3. sezonda 2. şampiyıonluğumuzu aldık ve 3. yıldızı taktık. Adımız tarihe geçti.

        22

        Cenk Tosun: İlk haftadan bu yana yüzde 100 performansla oynadık. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk oldu. Ben de 18 gollük katkı sağlayabildim için mutluyum.

        23

        Cenk Tosun: Beni en çok etkileyen maç Bursaspor karşılaşması oldu. Çok önemliydi ve maç 0-0 devam ediyordu. 2-0 kazanınca şampiyonluğu aldığımızı hissettim. Bu sezon en beğendiğim golüm ise Konyaspor'a attığımdı.

        24

        Adriano: Her kupa yeni bir tecrübe gösteriyor, bana güvenenlere teşekkür ediyorum. Taraftarlar, bu kupa üzerinde büyük pay sahibi.

        25

        Adriano: Benim için çok zor bir seneydi. Barcelona'da geçen sezon çok oynamadım. Yeni bir kültüre gelmiştim. Zorlu bir sezon başlangıcıydı ama güzel sonlandı.

        26

        Adriano: Şampiyonluğun tek bir formülü yok. Günlük çalışmalar, inançlar, tecrübeler... Birçok arkadaşımız ikinci kez şampiyon oluyor. Bu, kolay bir şey değil. Profesyonelce iş yaparak kazanılan bir kupa var burada.

        27

        Atiba Hutchinson: İyi bir performansla sezonu noktaladık. Uzun bir maratondu. Başından beri çok çalıştık. Büyük bir adanmışlık, büyük bir birliktelik gösterdik. Tabii ki sezon içerisinde inişler çıkışlar yaşandı. Ama hep hedefe odaklanarak bugün de son noktayı koyduk. Gerçekten büyük bir başarı elde ettik, bununla gurur duymalıyız.