Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Uğur Demirok: "Kazanmak için oynarız" - Trabzonspor Haberleri

        Teknik direktör Ersun Yanal’ın verdiği şansı çok iyi değerlendiren Uğur Demirok, Bursaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

        Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre; Küme düşme tehlikesi yaşayan Yeşil-Beyazlılar’ın bu durumunun kendilerini ilgilendirmediği ifade eden Demirok, “Sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Bursaspor kötü bir takım değil ama futbolca bazen işler ters gittiğinde üzücü şeyler yaşanabiliyor. Şampiyon olmuş bir takım bile küme düşme potasına gelebiliyor. Yapacak bir şey yok. Biz kazanmak için sahaya çıkacağız ve maç sonunda hangi takım düşmüş veya düşmemiş bunu hep birlikte göreceğiz” dedi.

        Avrupa kupalarına katılamadıkları için çok üzgün olduklarını söyleyen Uğur Demirok, “Çok istedik ama olmadı. Ligin ikinci yarısında müthiş bir çıkış yaptık, herkesin ağzı açık kaldı. İkinci yarıda Beşiktaş ve Kayserispor’a mağlup olduk. 10 galibiyetimiz var, beraberliklerimiz de var. Avrupa’yı hak ettik ama kısmet başka baharaymış. Yeni sezonda hedefimizi şampiyonluk... Bunun için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ