Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Oğuzhan Özyakup: "Avrupa hedeflerim var" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın 15. şampiyonluğunda önemli pay sahibi futbolculardan olan Beşiktaş kaptanı Oğuzhan Özyakup, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

        İşte milli futbolcununsözleri...

        Henüz kendimize gelemedik. Heyecandan uyuyamadık. Çok güzel günler bekliyor. Şampiyonluk her şeye değdi. Üstümdeki stresi attım. Çok zor bir sezon oldu. Bu yaz kampa geldik, Gomez ve Sosa yok. Tabii takım etkilendi.

        10 NUMARADA ZORLUK YAŞADIM

        Geçen sene akıcı bir oyun vardı. Bunun için çok çalışmıştık. Yeni oyuncular da geç geldi. Vodafone Arena'da hala heyecanlanıyorum. Rakibin etkilenmemesi mümkün değil. Atiba'yla yan yana oynadığımda bütün saha karşımda oluyor, istediğimi yapıyorum. 10 numarada zorluk yaşadım.

        REKLAM

        Kaptanlığı öğrendiğim kişi Tolga Zengin olabilir. Beşiktaş'ın kaptanı olmak sorumluluk gerektiriyor. Sorumluluk almayı seven bir oyuncuyum. Kaptanlığı seviyorum.

        AVRUPA HEDEFLERİM VAR

        Beşiktaş'ta inanılmaz mutluyum. Özellikle babam Avrupa'ya gitmemi istemez. Benim Avrupa hedeflerim var. Türkiye'den en son Arda Turan gitmiş. Her sezon böyle büyük rakamlara Avrupa'ya oyuncu satsak ne güzel olur. Totti'nin veda videolarını izledim, inanılmaz. Totti de ağlıyor, taraftar da...

        TALISCA'NIN KAFASINDA SÜREKLİ GOL VAR

        Noah yanımda utanıyor baya. Sürekli tesislere geliyor. Basketbol maçına gittik, herkes Noah ile fotoğraf çekildi. Sosa farklı bir futbolcu. Gerçek bir orta saha. Talisca, Sosa'ya göre gole daha yakın. Kafasında sürekli gol var. Talisca ikinci forvet gibi. Bize çok faydalı oldu. Bu sezon skoru korumaya çalıştık. Bu tecrübeye sahibiz artık. Geçen sezon 1-0 olunca 2-0, 3-0 zorluyorduk. Sezona çok iyi başladım. 6 hafta sakatlığımdan dolayı oynamadım. Geri dönünce bile bilek ağrılarım devam etti.

        REKLAM

        OLCAY AĞABEY'İ ÇOK ÖZLÜYORUM

        Olcay ağabeyi özlemez miyim ya. Gerçekten benim için çok farklı yerde. Çok özlüyorum onu. Bilic de bana çok şey kattı. Bilic'in ikinci sezonunda 10 numara oynadım. Defansif bir hocaydı. Oyun tarzıma uymadı. Şenol Güneş çok dürüsttür. Hiç hak yemez. Antep maçı 4-0 öndeyiz, 86. dakikada hala taktik veriyordu.

        Benfica maçı önemliydi. Lyon maçları da öyle. Ajax'la eşleşsek çok büyük şansımız olacaktı. Bilic'in ikinci sezonunda avantajımız varken bir anda şampiyonluğu verdik. Artık daha tecrübeliyiz.

        FİKRET ORMAN'I BABA GİBİ GÖRÜYORUM

        Fikret Orman çok cana yakın, baba gibi gördüğüm biri. Gerekli yerde hemen yardımcı olur. Şampiyonluk çok farklı bir şey. O kupayı almak önemli. Bu sene kesinlikle taraftar çok maç aldı. Gücün yok gidemiyorsun, taraftar 'Kartal gol gol gol' diyor, güç geliyor. Takımda arkadaşlıktan öte ağabeylik, kardeşlik var. Yenilince gece yarısı bile konuşuyoruz.

        REKLAM

        BAŞAKŞEHİR PEŞİMİZİ HİÇ BIRAKMADI

        Başakşehir maçına çok kötü başlamanın sebebi Lyon'a elenmemizdi. Takımda rahatlık vardı, tempoya alışmıştık. Başakşehir'i gerçekten tebrik ediyorum. Peşimizi hiç bırakmadılar. Bana göre en iyi futbolu biz oynuyoruz. Karabük bize karşı çok iyi oynadı. Her yeri kapattılar. Hiç şansımız yoktu. Kiev dönüşü taraftarlar bizi havalimanında karşıladı. Bunların hepsi birer birer tecrübe.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ