Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kemal Özdeş: "Kasımpaşa için ligi 10. bitirmek başarı değil" - Kasımpaşa Haberleri

        Spor Toto Lig'in 34. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne mağlup olan Kasımpaşa'da Teknik Direktör Kemal Özdeş, düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Özdeş, "Ligin son haftasıydı. Aynı sırada olan 2 takımın mücadelesiydi. Sıralamayı belirleyecek bir maçtı. Belki bir 8'incilik maçı gibiydi. Bugün berabere bile kalsak 8'inci bitirecektik. Ona rağmen ilk yarı Gençlerbirliği takımı daha çok topa sahip oldu, daha gol atabilecek pozisyonlara yaklaştı. Son dakikada yediğimiz gol ile geriye düştük. Oyunun ikinci yarısında her iki takımın temposu da iki amacı olan takımın mücadelesi şeklinde geçti. İkinci yarı pozisyonlar bulduk, daha ileride oynadık. Son ana kadar beraberliği getirecek golü kovaladık" ifadelerini kullandı.

        Ligi ilk 10 içerisinde bitirdiklerini hatırlatan Özdeş, "Bizim için 10. sırada ligi bitirmek başarı değil. Daha yukarılarda olmalıydık. Belki kupayla birlikte bunu sürdürmenin zorluklarını yaşadık. Bugün lig sıralamasında sadece 5., 6., 7. sıradaki takımlardan puan alamamışız. Bu da sanıyorum sıralamayı belirledi. Kasımpaşa bir organizasyon ve vizyon kulübü. Bu sene gelecek senenin alt yapısı olacak. Gelecek sene de hedefimiz lig de üst sıraları kovalayan bir Kasımpaşa olacak. Şampiyon olan Beşiktaş'ı kutluyorum. Kupa Şampiyonu olan Konyaspor'u kutluyorum. Ligden düşen takımlara geçmiş olsun diyorum. Renkli güzel bir lig geçti; bizim açımızdan istediğimiz yerde bitmese de" şeklinde konuştu.

        REKLAM

        ÜMİT ÖZAT: YENİ SEZONDA HEDEF AVRUPA KUPALARI

        Özat, Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun son haftasında Gençlerbirliği'nin Kasımpaşa'yı 1-0 yendiği müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında "Güzel bir final oldu. Oyuncularımı kutluyorum ve bize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        Güzel geçirdikleri sezonu iyi bitirdiklerini dile getiren Özat, "Umarım güzel bir tatil yapıp yeni sezona biz de kilo vererek güzel bir şekilde girmek istiyoruz. Aklımda 1-2 oyuncu var. Alınabilirse 'hedef ilk 5, Avrupa kupaları' da diyebilirim." ifadelerini kullandı.

        Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise aynı sırada olan 2 takımın mücadelesi olduğunu aktararak, "Sıralamayı belirleyecek bir maçtı. Berabere bile kalsak 8’inci bitirecektik. İlk yarıda son dakikada yediğimiz golle geriye düştük." şeklinde görüş belirtti.

        Maçın ikinci yarısının amacı olan iki takımın mücadelesi şeklinde geçtiğini kaydeden Özdeş, şöyle konuştu:

        "Ligi ilk 10 içerisinde bitiriyoruz. Bu başarı değil. Daha yukarılarda olmalıydık. Belki kupayla birlikte sürdürmenin zorluklarını yaşadık. Kasımpaşa bir organizasyon ve vizyon kulübü. Bu sene gelecek senenin alt yapısı olacak. Gelecek sene de hedefimiz üst sıraları kovalayan bir Kasımpaşa olacak. Renkli güzel bir lig geçti, bizim açımızdan istediğimiz yerde bitmese de."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ