Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Ali Ay: "Korku yaşattığımız için özür diliyorum" - Futbol Haberleri

        Bursaspor kafilesi, Trabzonspor galibiyetinden sonra özel uçakla Trabzon'dan Yenişehir Havaalanı'na döndü. Yoğun güvenlik tedbirlerinin alındığı havaalanında kafileyi, yöneticiler ve futbolcuların yakınları karşıladı, taraftarlar ise içeri alınmadı. Bu arada Bursaspor'un kötü günlerden geçtiğini belirten Başkan Ali Ay, şunları söyledi:

        "Rize'ye de geçmiş olsun dileklerini iletiyorum. Gelecek senenin programını daha önce yapmıştık ama Gençlerbirliği'ne yenilince biz de baya baya bir heyecanlandık. Önümüzdeki hafta çalışmalara başlıyoruz. Bütün Bursaspor taraftarına teşekkür ediyorum. Oraya gelip bizi desteklediler. Böyle taraftarı alıp başımızın üstüne koyarız. Her şeyden önce onlara teşekkür ediyorum."

        REKLAM

        Trabzonspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirten antrenör Mustafa Er ise maça ne istediklerini ve ne alacaklarını bilerek çıktıklarını söyledi. Maçta ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Mustafa Er, şöyle konuştu:

        "Bu maçın yürekle, kalple ve duyguyla oynanmasını gerektiğini sürekli söyledik. Futbolcular da yüreklerini ortaya koydular. Gol yersek kaybetmeyiz ama pes edersek kaybederiz, dedik. Oyunun hiç bir anında geri adım atmadılar. Bizim için çok önemli bir galibiyet aldılar. Bu seneden çok ciddi dersler çıkarmamız gerekiyor. Bursaspor çok büyük bir kulüp. Ben inanıyorum ki önümüzdeki senelerden itibaren tekrar şampiyonluk yarışında olacağız."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ