Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Arda Turan Galatasaray'a mı dönüyor? - Galatasaray Haberleri
        1

        Mehmet Demirkol, NTV Spor'daki '90+' programında Milli Takım ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

        2

        Sevgili Arda nasıl böyle bir şey yaparsın, hayatta bu hareketi yapmasını bekleyeceğim son insan Arda. Ben yaparım, Arda yapmaz derdim.

        3

        Sonra bir de açıklama yapıyor ve Galatasaray formalı resmini kullanıyor, neden? Çünkü Galatasaraylılardan destek alacak.

        4

        Prim konusunda Bilal Meşe'nin yaptığı bir haber yok. Bu haberleri o dönemde sızdıran kim? A Milli Takım'ın teknik kadrosunda bulunan bazı isimler, ya kardeşim gidip neden onlardan hesap sormuyorsun.

        5

        "Benim şerefime, haysiyetime laf söyledi diyor Bilal Meşe için". Bilal Meşe yanlış haber yapmış olabilir ama kimsenin haysiteine, şerefine hakaret etmez

        6

        Sıfır pozisyon. Enes’in bir pozisyonu vardı sadece. O da silik bir maç çıkardı. Emre Mor’da ise problem var. Yetenekleri olağanüstü ama bu kadar futbolu bilmemek, ender görülen bir durum. Futbol bilgisinin Messi ve Ronaldo kadar olmasını istemiyorum. Casemiro kadar olsa dünya çapında bir yetenek olacak.

        7

        Umuyorum gelişme gösterir. Böyle giderse iyi gidiş değil bu. Bir anda anormal yetenek bulduk ama ne yapacağına dair fikri yok. Nereye gittiği belli değil. Kendi kalesine mi gidiyor anlayamıyorsunuz.

        8

        Beklenti yüksek çünkü. Ortalama oyunla olmuyor. Çağlar’da kendine güven ilerlemesi görünüyor. Çok pozisyon verdik ama ben onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kaan’la çok iyi olmadılar onlar.

        9

        Ozan Tufan için kritik sene bu sene. Onun gibi oyuncuların vasat olma hakkı yok. Ya iyi olacak ya da...

        10

        Futbolcuların motive olamama sorunu vardı ama bu normaldir. Lig yeni bitmiş, tatil düşünüyorlar. Normaldir.

        11

        Galatasaray'da Sneijder gider, Arda gelir senaryosu var. Konuşulan senaryo bu. Olur mu olmaz mı bilinmez ama. Menajerlerin söylediğinden de bu çıkıyor.

        12

        Tüm İspanyol spor basını Arda'nın Barcelona'dan ayrılacağını iddia ediyor. Birçok takım ile ismi geçiyor.

        13

        Milli Takım'dan bir kopma var. Eskileri anlatan dedelere döndük ama anlatılan şeyler vardı. Ezeli rakiplerin futbolcusunu sevme diye bir şey vardı. O niye var, bu niye yok? soruları çok sorulmaya başlandı.

        14

        Nasıl bir ülkenin bayrağı değişmiyorsa milli takımın da formasının değişmemesi gerekiyor. Bir daha böyle bir forma çıkartırlarsa mahkemeye vereceğim.

        15

        Dünyanın hiçbir milli takımın forması değişmiyor. Bizim forma zırt pırt değişiyor. Böyle şey olmaz. Yapamazsınız bunu, hakkınız yok. O zaman birisi de çıksın bayrağı değiştiriyorum desin.

        16

        Bayrak ile formanın hiçbir farkı yok. Uruguay formasını göster, Uruguay olduğunu anlarsın. Sen Türkiye formasını niye değiştiriyorsun? Bundan neden vazgeçiyorsun? Bu durum değişene kadar tekrar edeceğim. Kimsenin buna hakkı yok.

        17

        Kosova deplasmanında takılırsan kapa dükkanı zaten. Mucize falan kalmaz artık. Yenemiyorsan kapa yani.

        18

        Galatasaray 9 transfer yaptı ve hiçbiri ilk 11 oyuncusu olamadı. Eğer 9'da 0 yapıyorsan o işi tekrar sana vermezler.

        19

        Beşiktaş 12 transfer yaptı ve 6 oyuncu ilk 11 oyuncusu oldu. Galatasaray'ın bir daha bu kadar kötü transfer yapılacağını sanmıyorum.

        20

        Fenerbahçe 64 puan topladıysa başarısızdır. Bu takım daha fazlasını yapabilirdi.

        21

        Alex bir 20 sene önce doğsaydı, çok farklı anabilirdik. Türkiye'ye hiç yolu düşmeyebilirdi. Onun sevdiği mevki o zaman vardı.