Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor ve Beşiktaş transfer haberleri 9 Haziran 2017 - Trabzonspor Haberleri
        1

        Süper Lig’de yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da, transferde hareketli saatler yaşanıyor.

        2

        Bordo-Mavililer’in bir süredir kadrosuna katmak için çaba sarf ettiği Maxim Choupo-Moting için Beşiktaş’ın da devreye girdiği ortaya çıktı.

        3

        Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre oyuncunun menajeri Christian Heidel’in, Siyah-Beyazlılar’ın da kendilerine teklif götürdüğünü söylediği öğrenildi.

        4

        Teknik direktör Ersun Yanal’ın, son 3 sezonu Bundesliga ekiplerinden Schalke 04’te geçiren 28 yaşındaki oyuncuyu ısrarlar takımında görmek istediğini belirtmesi üzerine yönetim temaslarını sıklaştırdı.

        5

        Başkan Muharrem Usta’nın, Beşiktaş’ın başkanı Fikret Orman ile görüşeceği ve transferde aradan çekilmelerini rica edeceği belirtildi.

        6

        BONSERVİSİ ELİNDE
        Hem kanat hem forvet oynayabilen Kamerunlu futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran’da sona eriyor. Geçen sezon 30 maça çıkan Moting, 2 gol atarken, 5 de asist yaptı.

        13

        Bu arada gönderilecekler listesinde olan Aytaç Kara ile yolların kesin olarak ayrılacağı bildirildi.

        14

        ÖZKAN SÜMER: ÇERNOBİL GİBİ
        Trabzonspor eski başkanı Özkan Sümer, Bursaspor maçının ardından suçlamaların sorunu derinleştirdiğini söyledi.

        15

        Sümer, “Yapılması gereken, iyileştirici bir yaklaşım göstermektir. Aksi takdirde bu trajik maçın sonuçları, Çernobil Nükleer Santrali gibi kalıcı büyük bir felakete dönüşebilir” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ