Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer iddiaları!.. (10.06.2017) - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaş, Gaziantepspor’un genç yıldızı Orkan Çınar'la anlaşma sağladı. Yönetim, Milli takımın genç ekiplerinde de görev yapan 21 yaşındaki futbolcunun transferiyle, sağ kanat hattında alternatif yaratmayı hedefliyor. (Fanatik)

        2

        TRANSFERLER İÇİN EFSANELER DEVREDE
        Stoper için adaylarını sıralayan Galatasaray, önceliği Napoli’den Vlad Chiriches ile Sao Paulo’dan Maicon Pereira’ya verdi. Aslan’ın iki efsane isminden Popescu, Rumen Chiriches, Taffarel de Brezilyalı Maicon için harekete geçti.

        3

        Her iki stoperi de kadrosunda görmek isteyen Cim Bom, Maicon konusunda Sao Paulo’dan 8 milyon Euro’luk bonservis bedelini 5 milyon Euro’lara indirmesini bekliyor. Chiriches’in transferiyle ilgili olarak da kiralık formülü devreye sokulmuş durumda. (Fanatik)

        4

        MOUSSA SOW: AL AHLI'Yİ BANA BIRAKIN
        Fenerbahçe'nin yüksek maliyeti nedeniyle yeniden kiralamayı düşünmediği Moussa Sow'un Fenerbahçe'de kalmak için mücadeleye dev am ettiği belirtiliyor. Senegalli futbolcunun "Kulübüm Al Ahli ile olan görüşmeleri bana bırakın. Onları ikna edeceğim. Uygun bir maliyete çekeceğim" dediği belirtildi. Al Ahli, Moussa Sow'u kiralamak yerine 4 milyon Euro'ya satmak istiyordu! (Takvim)

        5

        QUARESMA'YA ÇİN'DEN SERVET
        Çin ekibi Shanghai SIPG, 3 yıl için 18 milyon Dolar (63 milyon TL) ücret önerisini Portekizli yıldızın menajerine iletti. Ancak Quaresma teklifi, "Seneye görüşelim" diyerek öteledi.

        6

        Milli formayı giyebilmek için her daim formda ve hazır olmalıyım. Son iki sezondur Beşiktaş'ta çok iyi bir performans yakaladım. Seneye de sürdürmek ve hayatımın merkezine koyduğum 2018 Dünya Kupası'nda olmak istiyorum. O nedenle siz bu sene gidin, hala isterseniz seneye konuşuruz" diye konuştu. (Sabah)

        7

        BELHANDA BEKLENİYOR
        Galatasaray, daha önce ikna ettiği Younes Belhanda konusunda da kulübü Dinamo Kiev’le sonunda el sıkıştı. Herhangi bir aksilik olmaması durumunda Faslı yıldızın hafta başında resmen açıklanması bekleniyor.

        8

        Dinamo Kiev'e 4 milyon Euro’luk (15.7 milyon TL) bir bonservis bedeli önerildiği ve taraftarların ufak pürüzlerin dışında anlaşma noktasına geldiği ifade edildi. Şu an itibariyle bir aksilik çıkmaması durumunda önümüzdeki hafta başında Aslan’ın, Gomis’in yanında Belhanda’yı da resmen açıklaması bekleniyor. (Fanatik)

        9

        SON ADAY MUSA ÇAĞIRAN
        Transfer çalışmaları kapsamında Atiba Hutchinson'ın yanına alternatif arayışları içerisinde olan ve Porto’da oynayan Neves ile bonservisi Braga’da bulunan Danilo’yu, menajerlerin önerisiyle gündeme alan Beşiktaş Yönetimi, Osmanlıspor’da oynayan Musa Çağıran’ı da listesinde tutuyor. (Milliyet)

        10

        SNEIJDER İSPANYA'YA!
        İspanyol basını, Dursun Özbek 'teklif yok' dediği Wesley Sneijder için Sevilla ve Valencia'nın devrede olduğunu yazdı. Bir dönem Real Madrid'de forma giyen ve eşi Yolanthe için İspanya'da bir restoran açan Wesley'in yeniden bu ülkeye dönebileceği iddia edildi. (Fotomaç)

        11

        HASAN ALİ'DEN ROGON'A İMZA
        F.Bahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın resti sonrasında menajer Ahmet Bulut'la yollarını ayıran Hasan Ali, bir süredir çalıştığı Avusturyalı menajerden de ayrılıp Alman Rogon menajerlik firmasıyla anlaştı. Rogon, kontratı sona eren ancak henüz anlaşma sağlanamayan ay-yıldızlı sol bek için Bundesliga'da takım arıyor. (Fotomaç)

        12

        SİNAN GÜMÜŞ'LE UZATILIYOR
        Sezonun son haftalarında başarılı bir performans sergileyen Sinan konusunda Galatasaray'ın oyuncunun menajeriyle masaya oturacağı bildirildi. Şu an 600 bin Euro kazanan 23 yaşındaki kanat oyuncusunun 2019'da bitecek sözleşmesinin 4 yıl daha uzatılması ve senelik aldığı ücrete de 500 bin Euro zam yapılmasının planlandığı konuşuluyor. (Sporx)

        13

        PEKTEMEK YOLCU!
        Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Mustafa Pektemek'i gündemine aldı. Geçtiğimiz sezonu Başakşehir'de geçiren ve kritik goller atan tecrübeli futbolcu için sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mehmet Sepil, bizzat Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüştü. Orman'ın, Pektemek'in kiralanması konusunda oldukça olumlu olduğu öğrenildi. (Sporx)

        14

        FENERBAHÇE'DE GÜNDEM DOUMBIA
        Fenerbahçe, bonservisi Roma'da bulunan santrfor Seydou Doumbia için nabız yoklamaya başladı. İtalyan kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılması bekleniyor. Roma ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Doumbia'nın da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

        15

        Forvetin dışında kanatlarda da görev yapabilen Doumbia, CSKA Moskova'daki başarılı performansının ardından Roma'ya transfer olmuş fakat Çizme'de bekleneni verememişti. Newcastle ve Basel'de kiralık olarak oynayan yıldız futbolcu bu sezon İsviçre Ligi'nde 25 maçta 20 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekti. (Takvim)

        16

        STOPERE SÜRPRİZ İSİM!
        Polonya'nın Przegladsport sitesi Galatasaray'ın Michal Pazdan için resmi teklif yaptığını iddia etti. Haberde Polonya Milli Takımı'nda da forma giyen ve EURO 2016'daki performansıyla dikkat çeken 29 yaşındaki futbolcuyla 3 kulüp yakından ilgileniyor: Genoa, Galatasaray ve Köln. Legia ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu kariyerinin sonuna doğru yaklaşırken daha güçlü bir lige transfer olmak istediğini Legia Varşova yönetimine iletti. (Fotomaç)

        17

        EMENIKE'NİN AKLI İNGİLTERE'DE!
        Fenerbahçe’de devam etme umudu kalmayan 30 yaşındaki futbolcu yeniden İngiltere’de futbol oynamak istiyor. Premier Lig’den takım bulma şansı az olan Emenike için menaceri, Championship ekipleriyle temas halinde. (Fanatik)

        18

        BEŞİKTAŞ'TA İLK ADAY VERMAELEN
        Beşiktaş yönetimi düşük bir bonservis bedeli ve Şampiyonlar Ligi bonusu ile Barcelona'yı ikna etmeye çalışıyor. Barça ile tecrübeli stoper Thomas Vermaelen için ilk görüşme geçen hafta Umut Güner ve Ali Naibi tarafından gerçekleştirilmiş ve oldukça verimli geçmişti. İkinci görüşme ise dün yapıldı. Bu kez sadece Ali Naibi Barcelona'ya gitti. (Fotospor)

        19

        KJAER GİTTİ GİDİYOR!
        Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer konusunda Milan'ın ısrarı sürüyor. Daha önce Kjaer'e talip olan ancak Fenerbahçe'ye, "Oyuncunun yıllık ücreti yüksek, 7.5 milyon Euro'luk bonserviste indirim yapın" mesajını ileten İtalyan kulübü, sarı-lacivertlilerden olumsuz yanıt almıştı.

        20

        Milan'ın ikinci kez sarı-lacivertlilerin kapısını çaldığı ve bu kez iki kulüp arasında yapılan pazarlıklarda rakam farkının bir hayli azaldığı gelen haberler arasında. (Aspor)

        21

        YENİ KRAL LOVE!
        Galatasaray, golcü harekatında Bafetimbi Gomis için temaslarını sürdürmeye devam ederken, bu futbolcunun kulübü Swensea'nın pazarlığa yanaşmaması üzerine yeni arayışlara da başladı.

        22

        Gündeme alınan ilk isim bu sezon 23 golle Spor Toto Süper Lig'in gol kralı olan Alanyasporlu Vagner Love! (Fotomaç)

        23

        "BİZİMLE DEĞİLSİN STOCH"
        Fenerbahçe'de Emenike ve Van der Wiel'in ardından kendisine kulüp bulması istenen üçüncü isim Miroslav Stoch oldu. Yöneticiler, tatile çıkmadan önce Slovak oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirdive, "Gelecek sezon seni düşünmüyoruz. Kendine kulüp bulursan kolaylık sağlarız" dedi. (Aspor)

        24

        ABOUBAKAR'IN ALTERNATİFİ VALENCIA!
        Vincent Abouakar için Porto'yla pazarlık masasında olan Beşiktaş, Enner Valencia'yı da gündemine aldı. Geçen sezonu Everton'da kiralık olarak geçiren ancak bonservisi hala West Ham'da olan futbolcu, sürekli oynayabileceği bir kulüp oluyor. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasıysa yıldız golcüyü cezbediyor. (Sporx)

        25

        TRABZON'A 20 MİLYON EURO'LUK FORVET!
        Trabzonspor Başkanı Muharerm Usta, Leicester Cityli Ahmed Musa'nın durumunun araştırılmasını kiralama durumu ortaya çıkarsa bu fırsatın değerlendirilmesi konusunda kurmaylarına talimat vermişti. Usta'nın beklediği fırsat önüne çıktı.

        26

        Premier Lig'de son 7 haftada sadece 11 dakika oynayan Musa'nın menajeri Tony Harris, Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'la beraber Trabzonspor'a mesaj gönderdi. Harris'in gönderdiği mesaj sonrasında Usta, Onazi'yi devreye soktu. (Fotospor)

        27

        OSPINA: HENÜZ KARARIMI VERMEDİM
        Fenerbahçe'nin kaleci adayları arasında yer alan David Ospina, Arsenal'de mutlu olduğunu ve transferiyle ilgili henüz karar vermediğini duyurdu. Arsenal, yedek kalan kaleci için 5 milyon Euro bonservis bedeli talep ederken Ospina, milli takım kampında bazı transfer teklifleri aldığını doğruladı. (Sporx)

        28

        GOMIS YÜZDE 90 TAMAM!
        G.Saray, forvet transferinde bombayı patlattı. Cimbom, bonservisi Swansea City'de olan Bafetimbi Gomis'i bitirdi. Daha önce yıldız golcüyü yıllık 3.3 milyon Euro'ya ikna eden sarı-kırmızılılar, bonservis sorununu da çözdü. G.Saray Sportif Direktörü Cenk Ergün, 31 yaşındaki golcü için daha önce 2.5 milyon Euro'luk bir teklifte bulunmuştu. (Takvim)

        29

        VALBUENA PAZARTESİ GELİYOR
        Transfere hızlı giren Fenerbahçe, Mehmet Ekici sonrası son olarak Olympique Lyon forması giyen Fransız hücumcu Mathieu Valbuena'yı kadrosuna katmak üzere. Valbuena, pazartesi günü İstanbul'a gelecek ve kendisini sarı-lacivertli formaya bağlayan üç yıllık resmi imzayı atacak. (Aspor)

        30

        TRABZON 2 KARTALI İSTİYOR!
        Kuruluşunun 50. yılında güzel bir kadro kurarak şampiyonluğa oynamak isteyen Trabzonspor, Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan orta saha Gökhan İnler ve West Ham United'dan dönen kanat oyuncusu Gökhan Töre'yi transfer etmek istiyor.

        31

        Trabzonspor Olcay Şahan transferinde Beşiktaş ile kurduğu ikili ilişkileri kullanarak transferleri bitirmeyi hedefliyor. Teknik direktör Ersun Yanal yerli oyuncu sayısının artırılmasını istedi. (Fotomaç)

        32

        SON HEDEF BEN ARFA
        Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig'e transferi an meselesi olan Bruma'nın yerine oyuncu arayan Galatasaray yönetimi, kanat forvet Joel Campbell'ı bitirdi. Kosta Rikalı yıldız ve Arsenal ile el sıkışan Sarı-Kırmızılılar imzayı bekletiyor. Bunun nedeni ise ilk hedefin Hatem Ben Arfa olması. Yönetim, Fransız yıldızı ikna edemezse Campbell'ı açıklayacak. (Takvim)

        33

        MONACO'DA SÜRPRİZ REMY GÖRÜŞMESİ!
        Mathieu Valbuena gibi Aykut Kocaman'ın daha önce istediği Remy için Monaco'da bulunan Fenerbahçe yöneticileri Ali Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve Önder Fırat'ın menajeri Frederic Guearra ile bir görüşme yaptığı bildirildi. Üçlünün Guerra'nın önlerine koyduğu rakamları değerlendirmek için süre istedikleri gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

        34

        ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ'A DEV GOLCÜ!
        Beşiktaş rotasını Swansea City'nin 32 yaşındaki golcüsü Fernando Llorente'ye çevirdi. Kartal, Premier Ligi'nde geçen sezon 33 maça çıkan ve 15 kez rakip fileleri havalandıran deneyimli golcüyü ya kiralık olarak ya da uygun bir bonservis maliyetiyle almak istiyor. Llorente'nin güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olarak gösteriliyor.(Sözcü)

        35

        CLICHY İÇİN KOLLAR SIVANDI
        Younes Belhanda ve Bafetimbi Gomis transferlerinde sona yoklaşan Galatasaray, Manchester City'den ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Gael Clichy için resmi girişimlere başlıyor. Teknik direktör Igor Tudor'un sol beke takviye istemesi ile birlikte başlayan görüşmelerde Gael Clichy öne çıkan isim oldu. ancak gelin görün ki Fransız oyuncu Manchester City'den ayrılıp boşta kalınca talipleri de arttı.

        36

        İmza parası da dahil olmak üzere yıllık ücretini de bir hayli artıran 31 yaşındaki oyuncu için Avrupa ekiplerinin yanı sıra Türkiye'den de kulüpler devrede. G.Saray yönetimi ise oyuncunun menajeri ile gelecek hafta İngiltere'de bir kez daha görüşerek hem nabız yoklayacak hem de teklifini yenileyecek. (Aspor)

        37

        MARCELO'DAN MESAJ VAR
        Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Marcelo, son günlerde çıkan Lyon transferi haberlerini değerlendirdi. Tecrübeli oyuncu "Beşiktaş'ta kontratım devam ediyor. Bana gelen bir teklif yok. Konuşulacak bir şey de yok. Sözleşmemi uzatmak istiyorum" cevabını vermişti. Bu arada Fransa basınında Marcelo ve Lyon transferiyle ilgili haber yer almazken, Fransız ekibinin Chelsea’de forma şansı bulamayan Kurt Zouma ile anlaştığı iddia ediliyor. (Fotospor)

        38

        TOLGAY'I TUDOR İSTEMEMİŞ!
        Beşiktaş'ın kazandığı şampiyonluğa son haftalardaki etkili performansıyla büyük katkı sağlayan Tolgay Arslan için Galatasaray'ın devre arasında siyah-beyazlıların kapısını çaldığı ortaya çıktı. Ancak Hırvat teknik direktör Igor Tudor'un "Tolgay'ı çok iyi izleme fırsatı bulamadım. Şu an isterim diyemem, bana zaman verin" dediği ve bu sözler üzerine transferin yattığı bildirildi. Tudor'un sonradan pişman olduğu ama çok geç kaldığı belirtildi. (Fanatik)

        39

        YUSUF ERDOĞAN FENERBAHÇE'Yİ İSTİYOR!
        Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye bu sezon 2. transfer yolda! Mehmet Ekici transferiyle birlikte gerilen ilişkiler sonrasında benzer bir durum Yusuf Erdoğan transferinde yaşanabilir. Trabzonspor'da forma şansı bulamayan ve ayrılığı kafasına koyan genç oyuncunun Fenerbahçe'yle anlaştığı iddia edildi. Bordo-mavililer bu transfer için 3.5 milyon Euro isteyecek. Sarı-lacivertliler ise Fernandao ve Alper'i koz olarak kullanacak.

        40

        BEŞİKTAŞ'I ŞOKE EDEN DENİZ TÜRÜÇ İSTEĞİ!
        Beşiktaş'ın gurbetçi futbolcu Deniz Türüç ile anlaştığı ortaya çıktı. Bonservisi için Kayserispor ile görüşen Siyah-Beyazlılar; Veli, Aras, Milosevic, Boyko, Pedro Franco ve Mustafa'dan oluşan bir listeyi Sarı-Kırmızılı yönetime iletti ve bu listeden iki oyuncu tercihini Kayserispor'a bıraktı. Deniz Türüç ile alacağı yıllık ücret ve sözleşme süresi hakkında kesin anlaşmaya veren Beşiktaş'ın takas önerisini ise Kayserispor, bu futbolcuların yıllık ücretlerini çok bulduğu için reddetti ve Siyah-Beyazlı yönetimden 7 milyon Euro istedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ