Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray'dan Federico Dionisi hamlesi - Galatasaray Haberleri
        1

        "SEN BİZİM YILDIZIMIZSIN"
        Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör İgor Tudor ile sorun yaşadığı için mutsuz olduğu bilinen ve “kalacak mı gidecek mi” tartışmaları yapılan Wesley Sneijder’a moral turu...

        2

        Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre, Lüksemburg karşısında 131. kez Hollanda forması giyerek, doğum günü olan 9 Haziran’da Edwin van der Sar’ın rekorunu kırarak ülkesinin en fazla milli olan futbolcusu konumuna gelen Sneijder’ı ziyaret eden Sportif Direktör Cenk Ergün, ünlü futbolcuya güven aşıladı.

        3

        ‘GÜÇLÜ BİR KADRO KURACAĞIZ’
        Lüksemburg maçı öncesi Hollanda kampında Sneijder’la görüşen Ergün, son dönemde adı Mancini’nin takımı Zenit’le anılan 10 numaraya yönetimin, kendisini satma gibi bir tasarrufu olmadığını, dedikodulara kulağını kapatması gerektiğini söyledi.

        4

        Ergün’ün, yeni sezonda kendisinden büyük beklenti içinde olduklarını, çok önemli transferler yapılarak şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulacağının garantisini verdiği de ortaya çıktı.

        5

        Sneijder’a takımın en önemli oyuncusu olduğunu hatırlatan Sarı-Kırmızılı idareci şu ifadeleri kullandı:

        6

        “Yeni sezonda sana çok ihtiyacımız var."

        7

        "Kafanı hiçbir şeye takma, iyi dinlen ve tam motivasyonla güçlü şekilde geri dön."

        8

        "Unutma ki sen bizim yıldızımızsın”

        9

        TUDOR'DAN RAHATSIZ
        Cenk Ergün ile yaptığı görüşmede Galatasaray’ı ve İstanbul’da yaşamayı çok sevdiğini tekrarlayan Sneijder’ın, yeni hocasının kendisine yaklaşımından rahatsız olduğunu ilettiği öğrenildi.

        10

        Ergün’ün ise bu tür problemlerin çözüleceğinin sözünü verdiği, yeni sezona sorunsuz girmek için Tudor’la da görüşeceği ifade edildi.

        11

        RYAN DONK'U KAMPTA GÖRMEK İSTİYORUM
        Aslan’ın önceki sezon devre arasında 2.5 milyon Euro karşılığında Kasımpaşa’dan transfer edip geçtiğimiz sezon başında İspanyol Real Betis’e kiraladığı Ryan Donk’a sürpriz bir şans doğdu.

        12

        İgor Tudor idarecilerle yaptığı toplantıda, aynı zamanda hem stoper hem de orta sahada oynayabilen Hollandalı için şunları söyledi:

        13

        “Acele etmeyelim. Mutlaka kampa katılsın, performansını görmek istiyorum”

        14

        Hırvat hocanın bu isteği yerine getirilerek, Donk 19 Haziran’da başlayacak hazırlıklar için Florya’ya davet edildi. 1.5 milyon Euro ücret alan Donk’un bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

        15

        DİONİSİ ASLAN OLUYOR
        Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray’a bir iddia da İtalya’dan geldi.

        16

        Çizme basını, son olarak Serie B takımlarından Frosinone forması giyen ve bonservisi elinde bulunan Federico Dionisi’nin, Sarı-Kırmızılılar’ın gündemine girdiğini yazdı.

        17

        İtalya basınında yer alan haberlere göre 30 yaşındaki oyuncuyla her konuda anlaşan Cimbom, bu sezon 43 maçta 17 gol atan Dionisi ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

        18

        ERAY'A TEKLİFLER VAR

        Cenk’in ardından 3. kaleci olarak kalan Eray İşcan’ın TFF 1. Lig ekiplerinden transfer teklifleri aldığı bildirildi.