Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Mathieu Valbuena'dan Aykut Kocaman'a: "Beni çok mutlu ettiniz" - Fenerbahçe Haberleri

        Geride kalan sezonda hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe’de yeni teknik direktör olacak isim olan Aykut Kocaman, geçtiğimiz gün İstanbul’a ayak basan Valbuena ile dün kulüpte karşılaştı.

        Tesisleri gezerken Fransız oyuncuyu bir de sürpriz bekliyordu. Henüz açıklanmasa da Sarı-Lacivertliler’in yeni sezonda teknik direktörü olacak isim olan Aykut Kocaman, Valbuena ile bir araya gelirken kısa bir görüşme gerçekleştirdiler.

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Aykut Kocaman, tecrübeli orta sahaya, “Seni çok uzun yıllardır takip ediyorum. Nasıl bir oyuncu olduğunu, özelliklerini gayet iyi biliyorum. Burada taraftarla ciddi bir kopukluk var. Samandıra’da da bir dağınıklık var. Tüm bunları toparlayacağız ve senin bu takımda, tüm bu zorlu işlerde önemli bir rolün olacak” ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        ‘ÇOK HEYECANLIYIM’

        Aykut Kocaman ayrıca şampiyonluk için karakterli oyunculara ihtiyaç olduğunu söylerken, “Biz bu sezon bu kulübün başarı hasretini bitireceğiz. Bunu da hep birlikte başaracağız. Yeniden Türkiye’ye hoş geldin. Tatilde kafanı iyice dinle. Zorlu bir sezon bizi bekliyor” şeklinde konuştu.

        Kocaman’ın konuşmaları Fransız oyuncuyu çok mutlu ederken, teşekkürlerini sundu ve “Bana olan ilginiz beni çok mutlu ediyor. Burada inanılmaz karşılandım. Gerçekten çok heyecanlıyım. Hem sizin hem de camianın bana olan güvenini boşa çıkarmayacağıma emin olabilirsiniz” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ