Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe Yılmaz Vural'la yollarını ayırdığını açıkladı - Futbol Haberleri

        TFF 1. Lig play-off finalinde Eskişehirspor'u penaltılarla devirerek Spor Toto Süper Lig'e çıkan ve 14 yıllık hasretini bitiren Göztepe'de teknik direktör yol ayrımına gitti.

        Kulübün 92. kuruluş yıldönümü kutlamalarında konuşan Başkan Mehmet Sepil, deneyimli teknik adamla vedalaştıklarını açıkladı. Yapılan görüşmelerde Vural ile uzlaşma sağlayamadıklarını açıklayan Sepil, "Yılmaz Vural 12 maçta çok önemli işlere imza attı. Takımımızı Süper Lig'e çıkarıp tarihe geçti. Kendisi ile vedalaşmak bizim için de zor oldu. Ancak planlarımız Yılmaz Vural'la uyuşmadı. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

        REKLAM

        Yeni çalıştırıcıyı 1 hafta içinde belirleyeceklerini ifade eden başkan Sepil, "Çalıştırıcımızın yerli ya da yabancı olacağını henüz netleştirmedik. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürecek. Kadro yapılanmamızı da oluşturacağız. Mevcut futbolcularımızın durumunu belirleyeceğiz" diye konuştu.

        Dış transfere de değinen Sepil, "Resmiyette kimseye bir teklif yapmadık. Ancak listemizi oluşturduk. Yurt içi ve dışından Göztepe'ye katkı sağlayacak, bu formanın hakkını verecek isimlerle anlaşacağız" ifadelerini kullandı.

        YENİ HOCA KİM OLACAK?

        İddialara göre; Göztepe'nin yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ya da İbrahim Üzülmez olacak...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ