Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Transfer haberleri! Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan transfer dedikoduları - Beşiktaş Haberleri
        1

        Geçen sezon Galatasaray'dan ayrılarak bedelsiz olarak Deportivo La Coruna'ya transfer olan Emre Çolak, Valencia ve Sevilla'nın transfer gündemine girdi. La Liga'da 33 maça çıkarak 3 gol 7 asistlik bir performans sergileyen 26 yaşındaki oyuncu için Sevilla ve Valencia'nın 6 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtildi.

        2

        Kulübüyle 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Emre için iki kulübün de 6 milyon Euro’luk teklif yaptığı öğrenilirken, Deportivo ise 9-10 milyon Euro’dan aşağı oyuncusunu göndermek istemiyor. Kıran kırana pazarlıklar sürüyor. (Fanatik)

        3

        GALATASARAY'A 2. HAGI!
        Galatasaray'ın efsane ismi Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'yi geçen sezon Fiorentina'ya kaptıran sarı-kırmızılılar, genç futbolcuyu kadrosuna kiralık olarak katmak istiyor. Romanya'da Prosport'ta yer alan habere göre İtalyan ekibinde sadece 48 dakika oynayabilen ofansif orta saha için sarı-kırmızılılar teklifini yapacak.

        4

        Haberde Türk taraftarların Hagi'ye kucak açacakları bildirildi. Genç futbolcu, İstanbul'da doğmuştu. Sarı-kırmızılıların gündemindeki diğer bir isim ise Ukraynalı Oleksandr Zinchenko. (Milliyet)

        5

        NASRI İÇİN KILIÇLAR ÇEKİLDİ!
        Fransa'da Bafetimbi Gomis transferinde de birbiriyle yarışan Beşiktaş ile Galatasaray için bomba bir iddia ortaya atıldı. İki kulüp bu kez Samir Nasri için yarışıyor!

        6

        Fransız 'L'Equipe'in haberine göre; Beşiktaş ve Galatasaray, Samir Nasri için tüm şartları zorluyor ve Manchester City'nin belirlediği 13 milyon euroluk bonservis bedelini ödemeye hazırlar. Siyah-beyazlılar ve Cimbom, City'nin Nasri için belirlediği 13 milyon Euro'luk bonservisi ödemeye hazır! (Fanatik)

        7

        BEŞİKTAŞ GÖZÜNÜ BEN ARFA'YA DİKTİ
        Anderson Talisca’nın Manchester United’la yakınlaşmasının ardından Beşiktaş, Brezilyalının yerini doldurmak için şimdiden çalışmalara başladı. Siyah-Beyazlılar’ın ilk hedefinde; 2 sezondur gündeme gelen PSG’li ofansif orta saha Hatem Ben Arfa var.

        8

        Yönetimin, Brezilyalı futbolcuyla hem İngiliz devinin hem de Çin takımlarının ilgilenmesi sonrasında bu ismin yerini şimdiden doldurmak için çalışma başlattığı bildirildi. Kara Kartal’ın bu doğrultuda önceki transfer sezonlarında da sık sık gündeme gelen Hatem Ben Arfa’yı takibe aldığı belirtildi. (Fanatik)

        9

        SABRİ GÖZTEPELİ OLUYOR!
        Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, flaş isimlere kanca takmaya devam ediyor. Sol bek pozisyonu için gündemine İsmail Köybaşı'yı alan Göz-Göz, sağ bek için de rotayı Galatasaray'ın sözleşme uzatmadığı Sabri Sarıoğlu'na çevirdi.

        10

        İzmir ekibinin 32 yaşındaki tecrübeli savunmacıya teklif götürdüğü bildirildi. Daha önce Kayserispor ve Bursaspor'unda ilgilendiği Sabri'nin gönlünün İzmir'den yana olduğu ve taraftar arasında anlaşmanın an meselesi olduğu öğrenildi. (Fotomaç)

        11

        FENERBAHÇE'NİN YENİ GOLCÜSÜ BATSHUAYI!
        Aziz Yıldırım ve kurmayları, Fenerbahçe'ye dönen Aykut Kocaman'a forvet için fikrini sordu. Tecrübeli çalıştırıcı, 'Van Persie'den daha iyisi yok mu?'diyince yönetim arayışlara başladı.

        12

        Chelsea'den kiralık olarak ayrılabileceğini açıklayan Michy Batshuayi, İngiltere basınına göre Fenerbahçe'nin gündemindeki isim. Sarı-lacivertliler öbür yandan geçen sezonu Basel'de kiralık olarak geçiren Seydou Doumbia transferinde de önemli aşama kaydetti. (CNN Türk)

        13

        G.SARAY 4 TRANSFERİ KAMPA YETİŞTİRİYOR!
        Younes Belhanda ve Bafetimbi Gomis'le imza aşamasına gelen Galatasaray, Slovakya kampına 4 transferi birden getirmek istiyor. Transferde dört koldan çalışan sarı-kırmızılılar, stoper ve orta saha transferleri için vites yükseltti.

        14

        Bruma'nın ayrılışının ardından ofansif bir orta saha almak isteyen ve Belhanda ile anlaşan sarı-kırmızılılar, gözünü merkez orta sahaya dikti. Galatasaray'ın hedefinde Stoke City'den Gianelli Imbula var. Ancak genç futbolcu için kapının 15 milyon Euro’dan açılması ile birlikte G.Saraylı idareciler de geri adım attı. Hedefte ise yepyeni isimler var.

        15

        Sassuolo'dan Acerbi için şartları zorlayan Galatasaray, yüksek bonservis bedeli nedeniyle rotasını Brezilya'ya çevirdi. Sarı-kırmızılılar, kariyerini Sao Paulo'da sürdüren Maicon için 5 milyon Euro'luk teklif yapmaya hazır. (Vatan)

        16

        FENERBAHÇE OSPINA'YI BEKLİYOR
        Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar transferlerini bitiren Fenerbahçe'de gözler yeni yıldızlara çevrildi. Bunların başında Arsenal'in kalecisi David Ospina geliyor. Yönetim, tecrübeli file bekçisi ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştı.

        17

        Arsenal ile yapılan görüşmelerde de taraflar 3.5 milyon Euro bonservis bedeli üzerinden el sıkıştı. İngiliz basını ödeme planı üzerinde pürüzler olduğunu yazsa da bunların kısa sürede giderilmesi bekleniyor. Ospina'da sorun çıkması halinde ise transferi tamamen bitirilen Malaga'nın 33 yaşındaki kalecisi Carlos Kameni, İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'ye imza atacak. (Fanatik)

        18

        BEŞİKTAŞ HIRÇIN YILDIZIN PEŞİNDE!
        İtalya basınında çıkan haberlere göre 29 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş, Inter'in orta sahası Gary Medel'i gündemine aldı. Haberlerde Inter’le ilk temasın kurulduğu ve pazarlıkların başladığı bildirildi.

        19

        Normal şartlarda ön libero hattında forma giyen tecrübeli oyuncu, geçen sezon birçok karşılaşmada stoper hattında da başarıyla görev yapmıştı. Çift yönlü bir oyuncu olması sebebiyle Beşiktaş’ın bu ismi gündemine aldığı konuşuluyor. (Hürriyet)

        20

        YA FENERBAHÇE YA ALT LİG!
        Fenerbahçe, bonservisi Premier Lig'de küme düşen Sunderland'de bulunan Jeremain Lens için teklifini sunmuştu. Sarı-lacivertliler, Hollandalı kanat oyuncusunun 4 milyon Euro isteğiyle şoke olmuştu. Ancak Fenerbahçe teklifini yine de aktif tutuyor. Lens, sarı-lacivertlilerin önerdiği parayı kabul ederse gelecek aksi takdirde alt kümede oynayacak. (Fotomaç)

        21

        İSPANYOLLAR JUANFRAN'I DUYURDU!
        Sağ bek için Ajax'tan Kenny Tete ve Deportivo'dan Juanfran ile görüşen Galatasaray İspanyol savunmacıyı bitirmek üzere. İspanyol basını, sarı-kırmızılıların Deportivo ile kesin olarak anlaştığını, 5 milyon Euro'ya yakın bir bedelle oyuncuya da yıllık 1.2 milyon Euro'dan 3 yıllık kontrat imzalanacağını duyurdu.

        22

        Ancak Galatasaray'ın ilk tercihi Kenny Tete! 21 yaşındaki sağ bek için Nigel de Jong'u öneren Cimbom, onaylanması halinde Tete'yi hemen imzaya çağıracak. (A Spor)

        23

        BEŞİKTAŞ'TA ROTA CARILLO
        Vincent Aboubakar'ın bonservisini elinde bulunduran Lorient ve Porto kulüplerinin uzlaşmaz tutumları nedeniyle yeni arayışlara giren Beşiktaş, hedefine Monaco'dan Guido Carillo'yu aldı.

        24

        Siyah-beyazlı yönetim Nice'te menajer Mino Raiola görüşme yaparak 26 yaşındaki santrfor Carillo için şartları zorladı. Beşiktaş ayrıca Lorient kulübüne, “Biz Aboubakar’ı istiyoruz, ama rakam çok yüksek. Carrillo ile anlaştık. İndirim olmazsa rotamızı döndüreceğiz” resti çekti. (A Spor)

        25

        TRABZONSPOR'UN BİTMEYEN AŞKI DOUMBIA!
        Trabzonspor'un forvet transferi için taraftarı heyecanlandıracak bir isim arayışına girdi. Bordo-mavililer, Seydou Doumbia için transfer görüşmelerini başlattı. Fenerbahçe'nin de takibinde olduğu Fildişi Sahilli oyuncu kiralanmak istiyor.

        26

        Bir grup taraftar, Doumbia'nın isminin Trabzonspor'la anılması üzerine başkan Muharrem Usta'yı sosyal medyadan mesaj yağmuruna tuttu ve yıldız golcünün mutlaka alınmasını istedi. Doumbia, geçen sezon Basel'de kiralık olarak oynadı ve 33 maçta 21 gol attı. (Sabah)

        27

        BEŞİKTAŞ'IN VIDA TEKLİFİ KOMİK BULUNDU!
        Beşiktaş, Dinamo Kiev'e Hırvat stoper Domagoj Vida için 1 milyon Euro'nun yanında Denys Boyko ve Aras Özbiliz'i teklif etti. Vida için 9 milyon Euro isteyen Ukrayna ekibi ise bu teklifin üzerine 'Görüşmeye bile gerek yok' cevabı verdi.

        28

        Ukrayna'dan ayrılmayı kesin olarak kafasına koyan Vida'nın 'Kulübüm beni kesinlikle bırakmıyor, hatta sözleşme uzatmak istiyor. Ama ben Beşiktaş ile anlaştım. Bonservisimi çözerseniz hemen gelirim ama çözülmez ise 6 ay daha bekleyip devre arasında bedavaya gelirim' dediği öğrenildi. (Fotospor)

        29

        CLICHY TAMAM!
        Galatasaray, Manchester City’deki sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki futbolcu Gael Clichy ile her konuda anlaşmaya varan sarı-kırmızılılar, başarılı sol beki gelecek hafta Türkiye’ye getirerek kampa dahil edecek.

        30

        Bonservisi elinde bulunan 31 yaşındaki Fransız oyuncu ile 1 milyon Euro'luk imza parası artı 2-3 milyon aralığında bir senelik sözleşme karşılığında el sıkışan G.Saray, 3. önemli transferine imzasını attı. Prensip anlaşmasına varılan tecrübeli oyuncunun önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek hem resmi imzayı atması hem de yeni takımına katılarak çalışmalara başlaması bekleniyor.(Sözcü)

        31

        FENER'DEN SONRA CİMBOM DA DEVREDE!
        Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, devre arasında Fenerbahçe'nin istediği Sao Paulo'nun orta sahası Christian Cueva'yı aldı.Bruma'nın 'nın gidişinden sonra hücum bölgesinde doğan boşluğu 25 yaşındaki Perulu futbolcuyla kapatmaya çalışacak.

        32

        Kulübüyle sözleşmesi Haziran 2020'ye kadar süren Christian Cueva, bu yıl Sao Paulo ile 18 maça çıkıp 7 gol kaydetti. Cueva, kanatlarda ve forvet arkasında görev yapıyor. (NTV Spor)

        33

        OĞUZHAN GİDERSE MOUTINHO
        Yeni sezon kadrosunu şekillendirmeye çalışan Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup'un ayrılması halinde Monaco forması giyen Joao Moutinho'yu kadrosuna katacak. Başkan Fikret Orman'ın bizzat yürüttüğü transfer sürecini mutlu sonla bitiren siyah-beyazlılar, Moutinho'yu Şenol Güneş'e sundu.

        34

        Deneyimli teknik adam, transfer sürecinde orta sahadan bir oyuncu satılıp boşluk oluşması halinde Moutinho'ya onay vereceğini söyledi. Özellikle Oğuzhan Özyakup'a 12 milyon Euro'nun üstünde bir teklif olduğu, satışın gerçekleşmesi durumunda Portekizli Moutinho'nun siyah-beyazlı formayı giyeceği öğrenildi. (Yeni Şafak)

        35

        FENERBAHÇE İMKANSIZI ZORLUYOR
        Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın gözdesi olan Atletico Madridli orta saha Nico Gaitan için kolları sıvadı. UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finalinde Benfica'ya elendiği günden bu yana Gaitan'ı takip eden Kocaman, Arjantinli oyuncuyu Moussa Sow'un yerine düşünüyor. Bu sezon çok fazla forma şansı bulamasa da yüksek maliyeti ve Atletico'nun transfer yasağı yüzünden transfer ihtimali çok düşük görülüyor. (Fotospor)

        36

        Portekiz'in ünlü spor gazetesi Record'da yer alan habere göre Fenerbahçe, geçen sezonu Galatasaray'da kiralık geçiren Josue için Porto'ya 1.5 milyon Euro ödemeye hazır. Porto yetkililieri, 1 yıllık kontratı kalan Josue için sarı-lacivertlilerden gelen sözlü teklifin resmi hale gelmesi sonrasında kabul etmeye sıcak bakıyor. Teknik direktör Sergio Conceiçao'nun onay vermesi halinde bu transfer resmiyet kazanacak. (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ