Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den transfer haberleri - Ozan Tufan, Benfica ve Sporting Lizbon arasında transfer savaşı çıkardı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan ancak bir türlü istenileni veremeyen Ozan Tufan’ı transfer etmek için iki Portekiz kulübü kıyasıya yarışa girdiler...

        2

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Sporting Lizbon ve Benfica kulüpleri Sarı-Lacivertliler’in genç orta sahasını renklerine katmak için adeta bir savaş veriyorlar.

        3

        Fenerbahçe yönetimi de bu oyuncusunu ucuza bırakma niyetinde değil.

        13

        Perez, “Şu an tatildeyim. Tek isteğim bir daha geçen sezonki gibi bir yıl geçirmemek. Önümüzde bir Dünya Kupası var. Bu nedenle İspanya’dan bir kulübe transfer olursam çok daha iyi olur” ifadelerini kullandı.

        14

        PORTEKİZ BASINI: FENERBAHÇE'DEN JOSUE'YE 1.5 MİLYON EURO

        Transfer döneminin resmen başlamasıyla birlikte transfer iddiaları da çok çok yayılmaya başladı... Fenerbahçe de yabancı basının manşetlerini süslüyor.

        15

        Portekiz’in önde gelen gazetesi Record’un iddiasına göre Fenerbahçe, geçen sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen bonservisi Porto’da olan Josue için 1.5 milyon Euro önerdiğini iddia etti.