Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Transfer haberleri Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş 23 Haziran 2017 - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Nabil Dirar'ı hücumda kullanabilmek adına Barcelona'lı savunmacı Douglas için nabız yokluyor. (Fanatik)

        2

        Fenerbahçe, Başakşehir'den ayrılması gündemde olan Edin Visca için 5 milyon euro ve bir de futbolcu önerdi. (Fanatik)

        3

        Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için Çin'den gelen teklifleri reddettiği iddia edilen Anthony Modeste için resmi teklifini iletti. (Fanatik)

        4

        Galatasaray, Clichy'den olumsuz yanıt alması halinde Liverpool'da forma şansı bulamayan Alberto Moreno'ya yönelecek. (The Times)

        5

        Trabzonspor'da başkan Muharrem Usta, Milan'lı Juraj Kucka için İtalyan kulüp yetkilileri ile görüşüp, transferi sonlandırmayı hedefliyor. (Fanatik)

        6

        Fenerbahçe forması giyen Ozan Tufan'ın menajeri Ahmet Bulut, Benfica kulübü yetkilileri ile futbolcunun transferi konusunda el sıkıştı. Benfica'nın ise 8 milyon euro'ya çıktığı ve F.Bahçe'nin bu teklifi kabul edeceği öğrenildi. (Fotomaç)

        7

        Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, sarı kırmızılı yönetimden Stoke City'de forma giyen Fransız futbolcu Gianelli Imbula'yı istedi. (Hürriyet)

        8

        Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, daha önce adı sıkça Galatasaray ile anılan ve son iki yılını Meksika ligi ekiplerinden Tigres'te geçiren Andre-Pierre Gignac'ı istiyor. (Hürriyet)

        9

        Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'ye menajerler aracılığı ile Athletic Bilbao forması giyen Aritz Aduriz önerildi. (Fotomaç)

        10

        Fenerbahçe, bonservisi Roma'da olmasına rağmen geçen sezonu Basel'de kiralık geçiren Seydou Doumbia için girişimlerini sürdürüyor. (Fanatik)

        11

        Beşiktaş, Panathinaikos'tan ayrılacak olan Brezilyalı stoper Rodrigo Moledo ile prensipte anlaştı. (Fotomaç)

        12

        26 Haziran’da kampa katılması istenen Wesley Sneijder, “Eğer yeni sezon planlarınızda yer almıyorsam kampa katılmak yerine ailemle geleceğim adına karar almalıyım” mesajı yolladı. Wesley ile Kanada'dan Montreal ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin göreve geldiği Rusya'dan Zenit'in yanı sıra başka kulüplerin de ilgilendiği ifade ediliyor. Sneijder'i ilk etapta satarak bonservis geliri elde etmek isteyen yönetimin, talibi çıkmazsa Ajax ile Tete'nin takasında da kullanabileceği dile getirildi. (Fotomaç)

        13

        Yılda 4 milyon euro talep eden Lens, 3.5 milyon euro’ya kadar indi. Sarı-lacivertliler biraz daha indirim beklerken, anlaşmanın yakın olduğu duyuruldu. Sunderland cephesi de fedakarlık yaparsa, F.Bahçe’nin transferdeki 4. yıldızı Lens olacak. (Fotomaç)

        14

        Aboubakar için Porto ve Lorient’le görüşen Beşiktaş’ın, alternatifleri belli oldu. Monaco’dan Carrillo, Newcastle’dan Mitrovic, Benfica’dan Jimenez ve Swansea’den Llorente gözdeler. (Fotomaç)

        15

        Beşiktaş yönetimi, Alman sağ beki Beck'in ayrılması durumunda 26 yaşındaki Fransız yıldız Sebastien Corchia’yı bitirecek. (Fotomaç)

        16

        Beşiktaş'ta geçen sezon başarılı bir performans sergileyen kaleci Fabri'ye Yunan Ligi şampiyonu Olympiakos talip oldu. Olympiakos'un Fabri için ilk teması kurduğu ve 3 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği bildirildi. (Fotomaç)

        17

        Bafetimbi Gomis'e ültimatom verildi... Yönetim, anlaştığı Fransız golcüye mesaj göndererek, "UEFA Avrupa Ligi'ndeki Östersunds maçları için kadroyu yakında bildireceğiz. Kararını artık vermelisin. Aksi halde yaptığımız teklifi geri çekebiliriz" resti çekti. Gomis'le ilgili bugün açıklama gelebileceği belirtiliyor. Fransız basını ise 31 yaşındaki futbolcunun hâlâ Marsilya'dan haber beklediğini ileri sürdü. (Fotomaç)

        18

        Sağ bek için Kenny Tete ile ilgilenen G.Saray, alternatif olarak PSV'de forma giyen Joshua Brenet'i de listesine ekledi. 23 yaşındaki Hollandalı'yı Celtic, Köln, Fiorentina ve Udinese de istiyor. (Fotomaç)

        19

        İspanyol basını, Barcelona’nın gözden çıkardığı Arda’nın Arsenal’e yakın olduğunu yazarken, Sporting Lizbon’un da devrede olduğunu iddia etti.

        20

        Ada medyası Swansea ve Celtic'ten sonra bu kez de Premier Lig'e tekrar yükselen Newcastle'ın Martin Skrtel için devreye girdiği iddia edildi. Daha önce Slovak stoperle Liverpool'da çalışan Newcastle menajeri Rafa Benitez'in transferde ısrarcı olduğu öne sürüldü. 32 yaşındaki Skrtel için F.Bahçe'nin 5.5 milyon euro istediği belirtildi.

        21

        Beşiktaş'ın Marcelo için 10 milyon euro'dan aşağı inmemesi üzerine geri adım atan Lyon'un yeni bir teklifle siyah-beyazlıların kapısını çaldığı öğrenildi. Pepe'yi bonservissiz kadrosuna katmaya hazırlanan Kartal'ın, transfer için bütçeye ihtiyacı olduğu için Lyon'un yeni teklifine olumlu yanıt verdiği dile getirildi. Marcelo transferinin 1-2 gün içinde netlik kazanması bekleniyor. (Fotomaç)

        22

        İstanbul'a gelmesine rağmen takımla çalışmalara katılmayan Nigel de Jong'un Ajax ile anlaştığı öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun, yönetime, teknik direktör Tudor'un kendisini istemediğini belirterek, bonservisinin bedelsiz olarak verilmesini talep ettiği ifade edildi. De Jong'la ilgili kararın önümüzdeki günlerde verilmesi bekleniyor. (Fotomaç)

        23

        Tudor'un stoperdeki ilk tercihi Francesco Acerbi konusunda Aslan duvara tosladı. Sassuolo'nun sportif direktörü Giovanni Carnevali, Sky İtalia'ya, "G.Saray teklifini yaptı ama biz kabul etmedik. Hocamız onu takımda tutmak istiyor" dedi. Cenk Ergün'ün 8 milyon euro önerdiği İtalyan savunmacı için Sassuolo'nun 15 milyon euro istediği belirtildi. Yönetim bunun üzerine Maicon'u İstanbul'a çağırdı.

        24

        Talisca'nın tatil için gittiği ülkesinde söylediği, "M.United'a forma giymek isterim" sözleri sonrasında ortaya çıkan "Ada'ya gidiyor" iddialarına cevap geldi. Talisca'nın menajeri Jesse Carvalho, Record gazetesine yaptığı açıklamada, "Bu iddianın nereden ortaya çıktığı hakkında bir fikrim yok. Hiç kimse benimle bir görüşme gerçekleştirmedi" ifadelerini kullandı.

        25

        L'Equipe, Galatasaray'ın Beşiktaş'ın da ilgilendiği Adil Rami için Sevilla'ya teklif yaptığını yazdı. Sarı-kırmızılı takımın, Fransız oyuncunun menajerini ikna ettiği ve transferi bitirmeye yakın olduğu ileri sürüldü. Geçen sezon 33 maçta forma giyen 31 yaşındaki Rami'nin piyasa değeri 5 milyon euro.

        26

        Feyenoord Kulübü, bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında van Persie’nin transferi konusunda izlenecek yol için karar alacak. Toplantı sonunda yönetimde eğer, "Dirk Kuyt etkisi yapar" kanaati oluşursa, RvP için tüm imkanlar seferber edilecek.

        27

        Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu ile gönderilmek istenen İbanez konusunda kriz yaşanıyor. Yanal'ın geçen sezon görev vermediği Arjantinli sol bekin kulüpten bedava ayrılma planı yaptığı ortaya çıktı. 28 yaşındaki savunmacının menajeri Darko Alegic, ödenmeyen alacaklar nedeniyle FIFA'ya başvurma tehdidinde bulundu ve "Bonservisimizi bedavaya verin ya da parayı yatırın" resti çekti. (Fotomaç)

        28

        Aykut Kocaman'ın dönüşüyle F.Bahçe'ye tekrar transfer olabileceği belirtilen eski kaptan Emre Belözoğlu'nun durumuna M.Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ açıklık getirdi. Gümüşdağ, "Emre'nin bizimle kontratı var. Emre artık futbolunun son döneminde. Bu sene de bizimle beraber olacak. Fenerbahçe'ye dönmesi gibi bir şey söz konusu değil" açıklamasını yaptı. Belözoğlu da daha önce, "Göksel Gümüşdağ'a verilmiş bir sözüm var. Ayrılmak gibi bir düşüncem yok" demişti.

        29

        Tatil için ülkesi Brezilya'da bulunan Josef de Souza, Vasco da Gama ile Botafogo arasında oynanan Rio derbisini tribünde izledi. Rio doğumlu olan ve kendisine ailesi ile beraber yaşamak için süper lüks bir ev alan 28 yaşındaki F.Bahçeli ön liberonun Vasco ile transfer görüşmesi yaptığı ve alt yapısından yetiştiği takıma dönmek istediği iddia edildi. (Fotomaç)

        30

        Antalyaspor'un da kiralamaya çalıştığı ancak başaramadığı Beşiktaş'ın eski 10 numarası Sosa için de Trabzanspor nabız yoklayacak ve öncelikle fiyat soracak. Beşiktaş ile iki sezonda 78 maça çıkıp, 5 bin 907 dakika sahada kalıp 14 gol atan ve 22 asist yapan Arjantinli yıldız, Milan'da ise 19 maçta bin 334 dakika sahada kaldı ve gol atamadı. Arjantinli 3 asist ile sezonu tamamladı. (Fotomaç)

        31

        Fransız Foot Mercato internet sitesi, Granada forması giyen Mehdi Carcela'ya Valencia, Real Betis, Malaga, Lyon, Monaco, Olympiakos ve Panathinaikos'un yanı sara Fenerbahçe'nin de talip olduğunu yazdı.

        32

        Galatasaray Teknik Direktörü, 22 yaşındaki Hırvat oyuncu için Juventus’ta birlikte top koşturdukları Chelsea’nin hocası Conte'yi telefonla aradı. İngiliz kulübü, Conte’nin aracılık yapmasıyla satmayı planladığı Pasalic’te önceliği sarı-kırmızılı kulübe tanıdı. (Skorer)

        33

        Aboubakar için henüz somut bir adım atamayan siyah-beyazlılar transferde rotayı 30 yaşındaki dünyaca ünlü yıldıza çevirdi. İngiliz ekibinde ilk 11’deki yerini kaybeden Giroud’nun, Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılan bir takımın formasını giymeye çok sıcak baktığı ifade edildi. Milan’dan Carlos Bacca, Swansea City’den Fernando Llorente ve bonservisi elinde olan Mario Balotelli gibi isimleri de yakından takip eden siyah-beyazlılar, Aboubakar için anlaşma sağlanamaması halinde liste başına Grioud’yu alacak. (Skorer)

        34

        Beşiktaş, 26 yaşındaki orta saha ile yeni sözleşme imzaladı. Tolgay Arslan’ı Inter ve Napoli istedi. Siyah-beyazlılar ise 8.5 milyon Euro bonservis talep ederken İtalyanlar bu rakama çıkamadı. Bunun üzerine kulübüyle kontrat tazeleyen başarılı oyuncunun 1.6 milyon Euro olan yıllık garanti ücreti 1.8 milyon Euro’ya yükseltildi. (Şampiy10)

        35

        Fenerbahçe Yönetimi, Jeremain Lens için vereceği teklifi hazırlıyor. Yıldız futbolcu ise, “Fenerbahçe ile kulübüm arasındaki görüşmeler yavaş ilerliyor” serzenişinde bulundu. Galatasaray ve Beşiktaş’ın da devrede olması, Sunderland’in elini güçlendiriyor. Yine de yönetim sıkı bir pazarlıkla şartları sonuna kadar zorlamaya kararlı. (Fanatik)

        36

        Anderson Talisca’nın menajeri, Manchester United iddialarını yalanladı. Ne Benfica ne de Beşiktaş’a resmi bir bilgi gelmedi. İşte tam bu gelişmeler yaşanırken 23 yaşındaki oyuncu, Kara Kartal’dan 1 milyon Euro zam istedi. 2.5 milyon Euro’da ısrarcı olan Talisca için Başkan Fikret Orman’ın tatil sonrası devreye gireceği ve oyuncuyla bir görüşme yaparak sorunu çözeceği vurgulandı. (Fanatik)

        37

        Gaziantepspor’un yetenekli oyuncusu Orkan Çınar’ı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş dün kırmızı-siyahlılar ile masaya oturdu. Genç futbolcu için nabız yoklayan siyah-beyazlı yönetimin, Orkan’la el sıkıştığı ortaya çıkarken, bonservis konusunda da Gaziantepspor ile anlaşmaya yakın olduğu bildirildi. (Milliyet)

        38

        Fenerbahçe’de gözden çıkartılan Slovak futbolcuya PAOK, Legia, Sparta Prag’ın yanı sıra yurt içinden birçok talip çıkmıştı. Stoch’un, tercihini Prag ekibinden yana kullandığı öğrenildi. Kadlec’den bilgi alan 27 yaşındaki oyuncunun prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. Sparta Prag şimdi Sarı-Lacivertliler’e anlaşmaya çalışacak. (Fanatik)

        39

        Transferde öncelikle takımdaki oyunculara gelecek teklifleri bekleyen ve buna göre planlama yapan Beşiktaş, kanat oyuncusu almaktan vazgeçti. Daha önce Ricardo Quaresma’nın Çin’e gitme ihtimali nedeniyle kanat oyuncularıyla ilgilenen siyah-beyazlı yönetim, Portekizli oyuncunun gitmek istememesi nedeniyle bu düşüncesini rafa kaldırdı. Kartal’ın stoper, orta saha, 10 numara ve forvet hattına dört transfer yapmayı planladığı aktarıldı. (Milliyet)

        40

        Arsenal’ın golcüsü Lucas Perez’i transfer etmek isteyen Los Angeles Galaxy, kaleci David Ospina’yı da gözüne kestirdi. (Fanatik)

        41

        Beşiktaş’la 5 yıllık yeni bir sözleşmeye imzasını atan ancak henüz KAP açıklaması yapılmayan Oğuzhan Özyakup için Roma’nın ısrarının sürdüğü öğrenildi. İtalyan ekibinin yeni sportif direktörü Monchi’nin transfer listesinde olduğu öğrenilen Oğuzhan için 9 milyon Euro’luk teklifin hala masada olduğu bildirildi. Ancak Beşiktaş cephesinin 12 milyon Euro’da ısrarcı olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. Teknik direktör Şenol Güneş ise yıldız futbolcuyu takımda tutmak istiyor. (Fanatik)

        42

        Ukrayna basını, Bordo-Mavililer’in Sergiy Rybalka ile ilgilendiğini yazdı. Başarılı ön liberonun kulübüyle 1 senelik mukavelesi kalırken, Trabzonspor’un 2 milyon Euro’nun üzerinde bir bonservis bedeli ödemeye sıcak bakmadığının altı çizildi.

        43

        Trabzonspor Luis Ibanez'den kurtulmak istiyor. Başkan Muharrem Usta, Arjantinli oyuncuyu getiren Fenerbahçe'nin eski basketbolcusu Mirsad Türkcan'la bir görüşme yaptı ve sorunu halletmesini istedi. Türkcan ise bu görüşmede Usta'ya daha önce Fenerbahçe'de kiralık oynayan Lazar Markovic'i teklif etti. İstenmesi durumunda bordo-mavili formayı giydirtebileceğini belirtti. (Fotospor)

        44

        Shakhtar'dan Facundo Ferreyra için 3 milyon euro teklif eden Fenerbahçe'de Önder Fırat'ın dün sürpriz bir konuğu vardı... Vincent Aboubakar'ın menajerliğini yapan eski futbolcu Fabrice Picot. Picot'yu İstanbul'da konuk eden Fırat, Kamerunlu oyuncuyu istediklerini söyledi. Picot ise Aboubakar'ın Porto'ya dönmek istemediğini söyledi. Porto'nun ikna edilmesi durumunda görüşme yapabileceklerini, şu an için bir şey söyleyemeyeceğini iletti. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ