Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den transfer haberleri - Fenerbahçe, Seydou Doumbia transferinde sona geldi - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe bir yıldızın transferinde daha mutlu sona çok yaklaştı...

        2

        Sezonun bitmesiyle birlikte çalışmalara başlayan Sarı-Lacivertli yöneticiler teknik direktör Aykut Kocaman’ın da raporları doğrultusunda birbiri ardına yıldız oyuncuları kadrosuna dahil etmeye başladı.

        3

        Mehmet Ekici, Valbuena ve Dirar ile anlaşan; Hasan Ali Kaldırım ile de sözleşme yenileyen Fenerbahçe yönetimi rotasını forvete çevirdi.

        4

        Bunun için de Roma’nın kesin olarak gözden çıkardığı Seydou Doumbia ile görüşmelere başlandı ve prensip anlaşmasına da varıldı.

        5

        30 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncuya yıllık 3 milyon Euro verileceği öğrenilirken İtalyan kulübünün de bu transferde bonservis bedeli için az bir miktar para isteyeceği belirtildi.

        6

        Bayram sonrasında İtalya’da yapılacak görüşmelerde resmi imzaların atılması bekleniyor.

        10

        O Jogo Gazetesi’nin haberine göre daha önce Doumbia’ya yıllık 2 milyon Euro öneren Sporting, teklifini 2.5 milyon Euro’ya yükseltti.

        11

        Bunun haricinde imza parası, gol bonusları ve imaj haklarıyla ilgili ödemeler de taahhüt eden Portekiz ekibi, Fenerbahçe’yi ekarte etmeye çalışıyor.

        12

        Gazete, Sarı-Lacivertliler’in Doumbia’ya yıllık 3 milyon Euro önerdiğini de yazdı.