Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Transfer haberleri - 25 Haziran Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'den transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        SOW'DAN GALATASARAY FIRÇASI

        Moussa Sow'un ağabeyiyle arası açıldı. Sebebi ise Sow'un ağabeyi Abdullah'ın kısa süre önce Fransa'da Galatasaray'ın Sportif Direktörü Cenk Ergün'le masaya oturması. Ergün'ün teklifine ağabey Abdullah olumlu yaklaşmıştı. Sow kendisinden habersiz yapılan bu görüşme üzerine köpürdü. Sow'un ağabeyine "Ben Fenerbahçeliyim. Asla Galatasaray'da forma giymem. Benden habersiz böyle bir görüşmeyi nasıl yaparsın" dediği öğrenildi. (Fotomaç)

        2

        OĞUZHAN İÇİN BÜYÜK KAPIŞMA

        Beşiktaş’ın maestrosu Oğuzhan Özyakup için Roma’nın ardından Marsilya da devreye girdi. Fransız temsilcisi, Çizme ekibinin 9 milyon Euro’luk (36 milyon TL) teklifinin önüne geçmek için Kartal’a 9.5 milyon Euro (38 milyon TL) önerdi. Siyah-Beyazlılar ise 12.5 milyon Euro’da (50 milyon TL) ısrarını sürdürüyor. (Fanatik)

        3

        LENS MÜJDESİ

        4 milyon Euro’yu bulan maaş talebinde indirime giden Jeremain Lens, Fenerbahçe ile anlaştı. Transfer Sunderland’i ikna etmeye kaldı. (Sabah)

        4

        TETE İÇİN SON HAMLE

        Galatasaray, Ajaxlı sağ bek Kenny Tete'nin menajerini İstanbul'a davet etti. 21 yaşındaki Tete'nin sözleşmeye 'serbest kalma' maddesi koydurmak istediği, bu sorunun aşılması halinde transferinin tekrar gündeme gelebileceği ifade edildi. (Fotomaç)

        5

        SON HEDEF ASAMOAH

        Orta saha Juraj Kucka için temaslarını hızlandıran Trabzonspor, son olarak Juventus forması giyen Kwadwo Asamoah’ı transfer listesine aldı. (Fanatik)

        6

        Q7 GİDER, NANI GELİR

        Ricardo Quaresma'ya gelen 'süper' teklif, Beşiktaş yönetimini bile heveslendirdi. Siyah-Beyazlılar, Q7'yi Çin'e gönderip boşluğunu da Nani ile doldurma konusunu ciddi ciddi düşünmeye başladı. (Fotomaç)

        7

        OZAN TUFAN SAVAŞ ÇIKARDI

        Fenerbahçe'nin göndermeye hazırlandığı Ozan Tufan için Portekiz'de pazarlıklar kızıştı. Benfica'nın ardından Sporting Lizbon ve Braga da 22 yaşındaki oyuncuya talip olmuştu. Sarı-lacivertliler, Ozan'ın satışından 10 milyon Euro'yu aşkın bonservis bekliyor. (Fotomaç)

        8

        SON ADAY CORCHIA

        Galatasaray, Deportivo’dan Juanfran ve Ajax’tan Tete’nin ardından Lille’in sağ beki Sebastien Corchia’yı gözüne kestirdi. Galatasaray Yönetimi, 26 yaşındaki Fransız futbolcu için 5 milyon Euro’yu gözden çıkardı. (Fanatik)

        9

        EDER HEDİYESİ

        Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta bugün Milan ile Kucka ve Sosa, Napoli ile de Pavoletti için masaya oturacak. Taraftara bayram hediyesi vermek isteyen Usta’nın hedefinde Lille’in forveti Eder de var. (Fotomaç)

        10

        MARCELO OLMADI, YENİ HEDEF DENAYER

        Beşiktaş'ın Brezilyalı savunmacısı Marcelo'yu kadrosuna katmak için büyük uğraş veren Olympique Lyon, girişimlerin sonuçsuz kalmasının ardından, City'den Jason Denayer'i kiralamak için harekete geçti. (Fanatik)

        11

        CARLOS KAMENI TAMAM

        Fenerbahçe, kaleci Carlos Kameni ve kulübü Malaga ile her konuda anlaşmaya vardı. Kameni'nin bonservisine 1.5 milyon Euro, kendisine ise yıllık yıllık 2 milyon Euro verilmesi planlanıyor. Tecrübeli eldiven, 1 Temmuz’da Düzce’deki Topuk Yaylası kampına yetiştirilmeye çalışılıyor. (Vatan)

        12

        SOL BEKE KATARLI CARLOS

        Sol bek için Clichy ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, alternatif olarak Hollandalı Willems'ten sonra Katar'ın Roberto Carlos'u olarak lanse edilen Abdelkarim Hassan'ı da radarına aldı. Hassan'ın Al Sadd ile mukavelesi 30 Haziran'da sona erecek. (Ajansspor)

        13

        ONAZI'YE VİZE YOK

        Trabzonspor, orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi için ismi henüz açıklanmayan bir Çin kulübünden menajerler aracılığıyla gelen 4 milyon Euro’luk teklifi reddetti. (Fanatik)

        14

        ADIL RAMI SAVAŞI

        Türk futbolunun lokomotifleri bir transferde daha karşı karşıya kaldı. Fransız basınına göre ilk olarak Beşiktaş'ın ilgilendiği 31 yaşındaki savunmacı için Fenerbahçe ve Galatasaray da devreye girdi. (Fotomaç)

        15

        ROBBEN'DE RVP TAKTİĞİ

        Fenerbahçe, Arjen Robben’in transferinde Van Persie’ye uygulanan stratejiyi uygulayacak. Robben’le, sonra ailesiyle ve kulübü Bayern ile sabırla temas kurulup görüşmeler yapılacak. Gerekirse eylül sonuna kadar bu strateji devam edecek. (Takvim)

        16

        ÖN LİBERODA HEDEFLER BELLİ

        Transfer girişimlerini sürdüren Galatasaray'da ön libero arayışı sürüyor. Sarı-kırmızılıların hedefinde Stoke City'de forma giyen Giannelli Imbula ile Romalı William Vainqueur var. (Fanatik)

        17

        LİSTEYE RODRIGUEZ DE EKLENDİ

        Önümüzdeki sezon alternatifli ve güçlü bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor’un gündemine son olarak Meksika Ligi ekiplerinden Cruz Azul forması giyen Martin Rodriguez girdi. 10 numara ve kanat bölgelerinde oynayan genç futbolcu, çıktığı 15 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırdı. (Fanatik)

        18

        MARSİLYA, VIDA'YA TALİP

        Beşiktaş’ın transfer hedefindeki isimlerden biri olan Domagoj Vida için köklü Fransız ekibi Marsilya’nın da devreye girdiği iddia edildi. (Milliyet)

        19

        FERNANDAO OLMADI

        Olympiakos, Fernandao için Fenerbahçe ile anlaşsa da Brezilyalı oyuncu yıllık 2 milyon Euro isteyince transfer yattı. (Fotomaç)

        20

        ASLAN'DAN ÜÇÜ BİR ARADA

        Başkan Dursun Özbek, önemli eksiklerini en kötü ihtimalle 30 Haziran’da başlayacak Slovakya kampına getirecekleri transferlerle gidereceklerini söyledi, taraftar geri sayıma geçti. Gomis, Belhanda ve Maicon’un önümüzdeki hafta içinde resmi olarak açıklanması bekleniyor. (Fanatik)

        21

        BERKE ÖZER'E TALİP VAR

        Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, 17 yaşındaki kalecileri Berke Özer'e, Avrupa'dan 10 kulübün talip olduğunu açıkladı. (Fanatik)

        22

        RVP GİDERSE ADAYLAR BELLİ

        Fenerbahçe'nin süper yıldızı Robin van Persie, Feyenoord ile yakın temasta... RVP, Hollanda’ya dönerse sarı-lacivertliler aynı kalibredeki isimlerin peşine düştü. Aziz Yıldırım’ın büyük rüyası Carlos Bacca. Diğer adaylar ise Doumbia ve Lucas Perez... (Fotomaç)

        23

        DENİZ'E GÖZ-GÖZ KANCASI

        Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, Bursasporlu golcü Deniz Yılmaz'ı gündemine aldı. (DHA)

        24

        ANTALYA, FEDDAL'I İSTİYOR

        Antalyaspor, İspanya’nın Alaves takımında forma giyen Faslı stoper Zouhair Feddal’in peşinde... (Fanatik)

        25

        BATALLA'YI YALANLADI

        Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursaspor’un Arjantinli orta saha oyuncusu Pablo Martin Batalla ile ilgili kesinlikle bir transfer düşüncelerinin olmadığını söyledi. (AA)

        26

        CASTILLO'YA 5 MİLYON EURO

        Trabzonspor'un Kolombiyalı orta sahası Fabian Castillo'ya Villarreal'in talip olduğu ve genç oyuncu için 5 milyon euro'yu gözden çıkardığı öne sürüldü. (Fotomaç)

        27

        İLLE DE KJAER

        Simon Kjaer için daha önce 6 milyon Euro'luk teklifi reddedilen Sporting Lizbon, bu kez 4.5 milyon Euro ile Hollandalı golcü Luc Castaignos’u teklif etti. Fenerbahçe yönetimi Kjaer'i 10 milyon Euro'nun aşağısına satmak istemiyor. (Takvim)

        28

        CIANI'YE ÇİFTE TALİP

        Fransa'da ikinci lige düşen Lorient'te forma giyen Michael Ciani, kulübünde kalmak istemiyor. Lens'in de ilgilendiği Ciani'ye Antalyaspor ile Bursaspor'un da talip olduğu bildirildi. (Vatan)

        29

        KONYA'NIN GÖZÜ YUSUF ERDOĞAN'DA

        Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, "Trabzonspor’dan Yusuf Erdoğan ile ilgileniyoruz. Kendisiyle konuştuk, bizden süre istedi. Sanırım İstanbul ile ilgili düşüncesi daha yoğun" dedi. (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ