Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Transfer Haberleri - FB transfer haberleri son dakika - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Transfer dönemi resmen başladı ve iddialar da art arda gelmeyle başladı...

        2

        Sadece yurt içinden değil, Avrupa basınından da birçok transfer haberi gündeme geliyor. Manşetlere çıkan isimlerden biri de Fenerbahçe’nin yıldızı Simon Kjaer.

        3

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre Milan’a transferi konuşulan Damimarkalı yıldızın yerine Fenerbahçe’nin KRK Genk’ten Omar Colley’i transfer edeceği iddia edildi.

        4

        Belçika basınında çıkan haberlerde Lille ve Fenerbahçe’nin Colley’nin menajeri ile görüştüğü öne sürüldü. Genk’in Gambiyalı 24 yaşındaki stoper için 5 milyon Euro bonservis bedeli istediği belirtildi.

        5

        Sarı-lacivertliler de Fernandao’ya hem Brezilya’dan hem Avrupa’dan hem de Türkiye’den talipler var.

        6

        Bu tekliflere Fenerbahçe yönetimi, “Fernandao’nun yerine Emenike’yi alın” diye karşılık verse de şu ana kadar hedefe ulaşılamadı.

        7

        Fenerbahçe yönetimi, Emmanuel Emenike’den kurtulmak için her yolu deniyor...

        8

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre Sarı-Lacivertliler’de önümüzdeki sezon için yapılanma çalışmalarını sürdürürken, forvette de yeniliğe gidiyor.

        9

        Nijeryalı yıldıza her türlü şans tanınmasına rağmen beklenileni veremediği gibi, tribünlerin de bir numaralı hedefi haline gelmesi nedeniyle de önümüzdeki sezon takımda kesinlikle düşünülmüyor.

        10

        Ayrıca Emenike’nin yüksek maliyetinden de kurtulmak yönetimin işine geliyor.

        11

        BEDAVAYA GÖNDERMEK İSTEMİYORLAR

        Yöneticiler, Sarı-Lacivertli kulüp ile 1 yıllık sözleşmesi kalan ve bugüne kadar kiralama bedelleriyle 4.5 milyon Euro kazandıran golcü oyuncuyu 5 milyon Euro civarında bir ücrete satmayı hedefliyor.

        12

        Fenerbahçe bu şekilde hem oyuncunun önümüzdeki sezon bedavaya ayrılmasının önüne geçmek hem de sürekli sorun çıkaran Emenike’yi elden çıkarmak istiyor.

        13

        Ancak şu ana kadar teklifler sürekli Fernandao’ya gelirken yönetim bu tekliflere, “Fernandao’nun yerine Emenike’yi alın” önerisi ile geri çeviriyor.

        14

        GABIGOL'DEN İYİ HABER
        Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’ye, listesinde bulunan Gabriel Barbosa’dan, diğer bir ismiyle Gabigol’den iyi haber geldi...

        15

        Daha önce İnter’de kalacağını açıklayan yıldız futbolcunun menajeri Wagner Ribeiro dün karar karar değiştireceklerini belirterek Brezilyalı’nın İnter’den ayrılacağını açıkladı.