Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Transfer Haberleri - TS Transfer Haberleri Son Dakika - Trabzonspor Haberleri
        1

        Serdar Taşçı, Juraj Kucka ve Edin Visca operasyonunda sona yaklaşan Bordo-Mavililer, bir hafta içerisinde transferlere resmiyet kazandıracak.

        2

        Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre 2 Temmuz’da başlayacak Macaristan kampı öncesi en az 3 yıldız açıklanacak.

        3

        Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor yönetimi, merakla beklenen takviyeleri kısa süre içinde açıklayacak.

        4

        2017-18 sezonunda zirve yarışının içerisinde olmayı arzulayan, kadrosunu takviyelerle güçlendirmeyi planlayan Bordo-Mavililer’in, uzun süredir temas halinde olduğu Spartak Moskova’dan Serdar Taşçı, Milan’dan Juraj kucka ile Medipol Başakşehir’den edin Visca transferlerinde sona yaklaştığı kaydedildi.

        5

        ‘VISCA VE KUCKA’YI MUTLAKA ALALIM’
        Bu oyuncular için son detayları görüşen Trabzonspor yönetimi, 2 Temmuz’da Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de başlayacak yurt dışı ilk etap kampına kadar bu transferlere resmiyet kazandırmayı hedefliyor.

        6

        Başkan Muharrem Usta’nın da bayramda gündemdeki isimlerle görüşmek için italya’ya gideceği bildirilirken, kamp öncesi transfer çalışmalarının da büyük oranda tamamlanacağı belirtildi.

        7

        Teknik direktör Ersun Yanal’ın, “Visca ve Kucka’yı mutlaka alalım” dediği ve başkan Usta’nın da deneyimli hocanın bu talebini yerine getirmek için her türlü fedakarlığa hazır olduğu vurgulandı.

        8

        THEO BONGONDA: HERKES BENİ KONUŞACAK
        Trabzonspor’un, İspanya’nın Celta Vigo takımından 1 yıllığına kiraladığı 21 yaşındaki sol kanat Theo Bongonda, iddialı açıklamalarda bulundu.

        9

        Genç oyuncu, “Göreceksiniz kampta kendimi gösterip takımın as oyuncularından olacağım. Trabzonspor’un 50. yılda şampiyon olacak kadrosunda olacağım için şimdiden kendimi çok şanslı sayıyorum” dedi.

        10

        Taraftarları çok merak ettiğini ifade eden Belçikalı yetenek, “Bu takımda oynamak ve o seyirciye hizmet edecek olmak beni şimdiden çok heyecanlandırıyor. Türkiye’de heyecan yaratacağım ve herkes beni konuşacak. Ben iddialıyım, camianın da iddialı olduğunu söylediler. Trabzon tam benlik bir yer” diye konuştu.

        11

        Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, taraftarı umutlandıracak açıklamalarda bulundu.

        12

        “iyi şeyler yapabilmek için camianın desteğine ihtiyaç var” diyen Usta, “Çok çalışırsak her şey güzel olacak. Ama iyi iş çıkarmak emek ve zaman ister. Bekleyip neler yapabileceğimizi zaman içerisinde herkes görecek” şeklinde konuştu

        13

        Bayram mesajı da yayımlayan başkan, “Ülkemizin ve camiamızın her zamandan daha fazla kenetlenmeye ihtiyaç duyduğu bu günlerde bütün güzelliklerin sürekli olmasını gönülden dilerken mübarek Ramazan Bayramı’nızı tebrik ederim” ifadesini kullandı.

        14

        Öte yandan Bordo-Mavililer’de bayramlaşma töreni bugün 14.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ