Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın takas planı! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Milliyet'in haberine göre; Transferde bayram tatili nedir bilmeden çalışmalarını sürdüren Beşiktaş bu hafta ilk etapta Vincent Aboubakar sorunu çözmeye çalışacak.

        2

        Bu oyuncu için kıran kırana gerçekleştirilen bonservis görüşmelerinde sona doğru yaklaşan siyah-beyazlıların, Kamerunlu golcünün alınması halinde bile ikinci bir forvet transferi yapabileceği iddia edildi.

        3

        Bir süredir Bacca, Giroud, Llorente gibi isimleri mercek altına alan yönetim, Cenk Tosun’a istenilen seviyede teklif gelmesi durumunda transferde çok farklı bir strateji izleyecek.

        4

        Bir süredir Arsenal’in belirlediği golcü listesinde ismi bulunan Cenk Tosun için bu kulüpten teklif gelmesi halinde Olivier Giroud takası masaya yatırılacak.

        5

        Siyah-beyazlıların, Cenk’e karşılık İngiliz ekibinden Fransız golcüyü takas yoluyla isteyecekleri ileri sürüldü.

        6

        Arsenal dışında Cenk Tosun’un ismi son dönemde Valencia ile de birlikte anılıyor.

        7

        Siyah-beyazlılar, İspanyol ekibinden Cenk için cazip bir teklif sunulması durumunda bu kulüpten de Nani’yi takas etmeyi planlıyor.

        8

        Temmuz ayında transferde çok hareketli günler yaşayacak olan Beşiktaş Yönetimi adeta satranç oynar gibi transferde en doğru hamleleri yapmaya çalışacak.

        9

        Hem forvet hem de savunma hattını kulüp tarihinin en iyi isimlerinden oluşturmaya çalışan siyah-beyazlılar, Aboubakar’ın durumuna göre yeni yol haritasını belirleyecek.