Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Transfer Haberleri - BJK Son Dakika Transfer Haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta olay bir iddia ortaya atıldı.

        2

        Kariyerini Barcelona'da sürdüren ve geçen günlerde gazeteci Bilal Meşe'ye saldırdıktan sonra Milli Takım'ı bırakma kararı alan Arda Turan, siyah-beyazlıların gündemine geldi.

        3

        Kartal adına Barcelona'yla Thomas Vermaelen görüşmelerini yürüten menajer Kees Vos, Arda için de İspanyol kulübüne tamamı 4 yılda ödenecek şekilde, bonuslar dahil toplam 14 milyon Euro'yu bulan bir teklif yaptı.

        4

        Beşiktaş'ta Barcelona'nın gözden çıkardığı ve yönetici Umut Güner'in geçen hafta nabız yokladığı Arda Turan konusunda çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.

        5

        Başkan Fikret Orman'ın şartları zorlama kararı aldığı, Gökhan Gönül ile Caner Erkin'in, "Huzur Beşiktaş'ta" sözleriyle ikna etmeye çalıştığı Arda için Barcelona'ya ilk teklif menajer Kees Vos aracılığıyla gönderildi.

        6

        Barça ile Vermaelen görüşmelerini de yürüten menajer Vos'un teklifi toplam 14 milyon Euro'yu buluyor.

        7

        Fotomaç'ta yer alan habere göre bu paranın bir bölümü dört yılda ödenecek, bir bölümü ise Beşiktaş'ın şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi'ne katılım ve Arda'nın oynayacağı maç sayısına göre verilecek.

        8

        İspanya'dan gelen bilgilere göre Barcelona teklifi yetersiz buldu ancak pazarlık kapısını kapatmadı.

        9

        İspanyol basınında daha önce çıkan haberlerde Katalan ekibinin yeni teknik direktörü Ernesto Valverde'nin yıldız oyuncuyu kadroda düşünmediği iddia edilmişti.

        10

        İngiliz basınında Arsenal'in Arda'yı transfer etmek istediği yazılmış, Barcelona'nın ise yıldız oyuncu için 30 milyon Euro'luk teklif beklediği öne sürülmüştü.

        11

        Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'la ortak çalışan Jorge Mendes, yıldız futbolcuya Çin, İtalya ve İngiltere'nin yanı sıra Türkiye'den de teklifler geldiğini açıklamıştı.

        12

        Mundo Deportivo gazetesi ise Arda'nın Barcelona'dan Sporting Lizbon'a transfer olabileceğini iddia etmişti.

        13

        Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran Arda Turan, kamuoyunun büyük tepkisini çekmiş, bu davranışıyla Barcelona'daki durumunu da zora sokmuştu.

        14

        Katalan basınında, kulüp direktörü Albert Soler ile yemek yiyen Valverde'nin iyi bir teklif halinde Arda Turan’ı da satılabilecek oyuncular arasında gösterdiği yazılmıştı.

        15

        Milli Takım uçağında yaşanan olaydan sonra Barça’nın Arda’nın biletini kestiği ve 30 yaşındaki futbolcuyu satış listesine koyduğu belirtilmişti.

        16

        Sport gazetesi de geçtiğimiz günlerde kulüpten ayrılması muhtemel oyuncular arasında Arda Turan'ı göstermişti.

        17

        Barselona'da yayınlanan ve Barcelona Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen gazete, Arda'nın ayrılık olasılığını yüzde 80 olarak belirtmişti.

        18

        Gazete, Arda hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

        "Orta saha oyuncusu Barcelona'da iyi bir dönem geçirmedi ve adı transfer listesinde...