Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe, Asamoah Gyan ile ilgileniyor! - Futbol Haberleri

        Bursaspor'un kapısında dönen 31 yaşındaki forvetle görüşmelerin başladığı öğrenilirken teknik direktör Tamer Tuna, "Gyan'a asla hayır demem" ifadesini kullandı.

        En son Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ahli FC Dubai'de görev yapan Gyan'ın kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediği ve Türkiye'de futbol oynamaya sıcak baktığı belirtdi. Yönetimin bonservisi elinde olan Ganalı yıldızın menajerini İzmir'e davet etmeye hazırlandığı ifade edildi.

        Gana Milli Takımı'nın da kaptanı olan Asamoah Gyan, İtalya'da Udinese, Fransa'da Rennes, İngiltere'de Sunderland formalarını terletti. 2011-12 sezonunda Birleşik Arap Emirlikleri UFL takımı Al Ain'e giden oyuncu, Çin Halk Cumhuriyeti'nde Shanghai SIPG'de de oynadı.

        Öte yandan Göztepe'ye Fransa'nın Nice takımında forma giyen Fransız stoper Paul Baysse de önerildi. Teknik direktör Tamer Tuna, 3 Temmuz'da Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde start alacak yeni sezon çalışmalarına en az 5 yeni transferin dahil olacağını açıkladı.

        Listelerinde yer alan oyuncularla yoğun şekilde görüşmelerin sürdüğü bilgisini veren Tamer Tuna, "Taraftarımız rahat olsun, ilk çalışmamızda yeni isimler aramızda olacak" dedi.

        GENOA İLE KARŞILAŞACAKLAR

        Göztepe'nin hazırlık kampında oynayacağı özel maçların programı da netleşmeye başladı. Sezonu 3 Temmuz'da Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde açıp 14 Temmuz'da Avusturya'da kampa girecek olan Göztepe, burada İtalya Serie A ekibi Genoa ile karşı karşıya gelecek.

        Mücadele 19 Temmuz'da oynanacak. 24 Temmuz'a kadar Avusturya'da çalışmalarını sürdürecek Göztepe'nin en az 3 hazırlık karşılaşmasına çıkacağı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ