Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe sezonu açtı! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, sezonun ilk antrenmanını Can Bartu Tesisleri'nde yaptı.

        2

        Fenerbahçe yönetiminin, yeni sezon öncesi yapılan ilk antrenmana takımla birlikte katılan Volkan Demirel ile sözleşme uzatma konusunda anlaştığı belirtildi.

        3

        Öte yandan sezonun ilk antrenmanını Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapan Fenerbahçe'de 2 isim kadro dışı bırakıldı.

        4

        Geçtiğimiz sezonun devre arasında dönemin teknik direktörü Dick Advocaat tarafından da kadro dışı bırakılan ve sonrasında affedilen Emmanuel Emenike ve Gregory van der Wiel, teknik direktör Aykut Kocaman tarafından da kadro dışı bırakıldı.

        5

        Bu isimlerin dışında ailesiyle ilgili bir durumdan dolayı ekstra izin alan Josef de Souza da çalışmaya katılmadı. Josef'in yarın takıma katılacağı, uçağında bir aksama olması durumunda ise bir sonraki gün antrenmana katılacağı öğrenildi.

        6

        Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleşen çalışma öncesinde teknik ekip futbolcular fotoğraf çektirdi.

        7

        Fotoğraf çekiminin ardından yeni transferler Mehmet Ekici ve Valbuena basın mensuplarına birlikte poz verdi. İkilinin ardından Aykut Kocaman ve ekibi de fotoğraf çektirdi.

        8

        Yeni transferlerden Nabil Dirar, milli takımlarda bulunan isimlerle birlikte takıma katılacağı için çalışmada yer almadı.

        9

        Milli takımlara gittiği için sezonu geç kapatan Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Şen, Simon Kjaer ve Martin Skrtel, takımın Topuk Yaylası'nda yapacağı kampa katılacak.

        10

        Antrenman öncesinde futbolcularla birlikte basın mensuplarına poz veren Teknik Direktör Aykut Kocaman, fotoğraf çekiminin ardından basın mensuplarının yanına geldi.

        11

        Gazetecilerin bayramını kutlayan Aykut Kocaman, "Hepimiz için güzel bir sezon geçmesi dileğiyle" ifadelerini kullandı.

        12

        Düz koşuyla başlayan antrenmanda futbolcular gruplar halinde koşulara devam etti. Sakatlıkları bulunan Yiğithan ve Uygar Mert'in tedavilerine devam edilirken, Brezilya'da tedavisi tamamlanan Fernandao, özel bir bileklikle çalışmaya katıldı.

        13

        Isınma hareketlerinin ardından futbolcular topla çalıştı. Yeni sezon hazırlıklarına yarın devam edecek olan Fenerbahçe, saat 10.00 ve saat 19.00'da basına kapalı olarak çift idman yapacak.

        14

        Öte yandan yeni sezon hazırlıkları başlarken sezonun ilk idmanında tüm gözler Valbuena’daydı...

        15

        40 yıllık Fenerli gibi Teknik direktör Aykut Kocaman’ın övgüler yağdırdığı Fransız yıldız daha ilk günden tam not almayı başardı.